دانلود مقاله نقش پروتئین ها در طیور
نقش پرتئینها در طیور
نقش پروتئینها در جیره طیور
مقدمه:پروتئینها واسیدهای آمینه
نام پروتئین از کلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این کلمه ، کلمه مناسبی است زیرا این ترکیب پیچیده ، مرکب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واکنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .
گرچه غالباً به تمام پروتئینهای یک حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یکدیگر ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیکی آن را مشخص می سازد .
قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، کولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشکیل می دهند . پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها که در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .
فیبر لیوژن و ترومبو پلاستین و تعــداد دیگری از پروتئینها در انعقـــاد خون دخالت دارند پروتئینهای مرکب خون مثل هموگلوبین عمل انتقال اکسیژن به سلولها را بر عهده دارند و لیپو پروتئینها عمل انتقال ویتامینهای محلول در چربی و نیز سایر مواد واسطه چربی را انجام می دهند . به علاوه لیپو پروتئینها از اجزای اصلی غشای سلولی هستند . سایر پروتئینهای مرکب ، مثل نوکلئو پروتئینها و گلیکو پروتئینها و آنزیمها در ساسر بدن پراکنده اند .
غشای زرده تخم مرغ یک فسفر پروتئین است .
فهرست مطالب
سر فصلها
پروتئینها (Proteins)
۱- پروتئینها و اسید آمینه
۲- طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای کروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مرکب
۳- تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع : گیاهی و حیوانی
۴- ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها
۵- ساختمان پروتئین و پروتئین سازی
۶- خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه
۷- تجزیه اسیدهای آمینه
۸- هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن
۹- مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور
۱۰- گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها
۱۱- نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )
۱۲- عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای
۱۳- اسیدهای آمینه مصنوعی
۱۴- اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره
۱۵- ارزش بیولوژیک پروتئین برای مرغ
۱۶- تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور
۱۷- تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن
۱۸- پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری
۱۹- عوارض و علائم ازدیاد و کمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری
۲۰- احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد
۲۱- احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به کمک مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز
۲۲- احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید
۲۳- احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاکتورها جهت مصرف خوراک و پروتئین مورد نیاز
۲۴- دلایل ممکن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار
۲۵- احتیاجات روزانه پروتئین یک مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری
۲۶- احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی
۲۷- احتیاجات اسید آمینه ای مرغ
۲۸- پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی
۲۹- احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 45
مطالب مرتبط