دانلود طرح توجیهی چای کیسه ایی چای کیسه ای محسن مقاله کارآفرینی خط تولید چای کیسه ای گلستان تولید چای کیسه ای دستگاه تولید چای کیسه ای خط تولید چای کیسه ای مراحل تولید چای کیسه ای تولید کنندگان چای کیسه ای روش تولید چای کیسه ای کارخانه تولید چای کیسه ای فرایند تولید چای کیسه ای نحوه تولید چای کیسه ای
فهرست مطالب :
– تاریخچه پیدایش و کشت و تولی چای ایران
– چای و ارزش غذایی آن
– درجه بندی چای سیاه خشک
– معرفی و انواع محصول
– نام و کد محصول
– شماره تعرفه گمرگی
– شرایط واردات
– بررسی و ارائه استاندارد
– موارد مصرف و کاربرد
– اهمیت استراتژیک کالا
– وضعیت عرضه و تقاضا
– هزینه های سرمایه گذاری ثابت
– خلاصه هزینه های محوطه سازی
– هزینه های قبل از بهره برداری
–
مقدمه :
اکثر نیاز چای کشور از طریق واردات چای قاچاق تامین می شود که این امر علاوه بر ضررهای فراوان اقتصادی، برای مردم مسائل و مشکلات بهداشتی نیز به همراه دارد. شرکت تی نوش قصد دارد با ایجاد کارخانه ای مجهز به جدیدترین ماشین آلات به قطبی در زمینه تهیه و توزیع چای و مشتقات آن تبدیل شود. بدین ترتیب علاوه بر اینکه از مصرف چای های خارجی در داخل کاسته می شود، زمینه صادرات به دیگر کشورها هم فراهم می شود.
در حال حاضر چای تولید داخل از کیفیت مناسبی برخوردار است و اکثر مردم تمایلی به مصرف آن ندارند. از مصادیق این امر وجود ۱۵۰ هزار تن انباشته چای علی رغم تقاضای زیاد بازار داخل برای چای در انبارهای کشور می باشد. از راه های استفاده این محصولات باز فراوری آن و تبدیل آن به چای مرغوب و با کیفیت توسط اسانس و عصاره چای مرغوب می باشد. بنابراین و باتوجه به آمار های موجود مبنی بر تقاضای چای و ممنوع بودن واردات آنها بازار خوبی برای چای خشک بازفراوری شده و کیسه ای در آینده پیش بینی می شود. همچنین با توجه به تنوع طلبی مردم در مصرف و کمبود تمایل به مصرف نوشابه های گاز دار در تمام دنیا و مصارف سرانه کشورهای دیگر برای چای فوری و نوشابه چای، برای این محصولات نیز می توان بازار خوبی در آینده پیش بینی نمود.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 45
مطالب مرتبط