دانلود طرح توجیهی تولید اسید تارتاریک
مقدمه:
اسید تارتاریک یک اسید آلی دی هیدروکسی با دو عامل بازی و بلورین شکل با فرمول شیمیایی C2H6O4 می باشد که در اصطلاح به جوش ترش معروف است. این اسید از زمان های خیلی دور برای بشر شناخته شده بود. این ماده در طبیعت در تعدادی از میوه های ترش وجود دارد. معمولا اسید تارتاریک به صورت یک محصول فرعی در صنایع شراب سازی تهیه می گردد. اسید تارتاریک یکی از گسترده ترین اسیدهایی است که از گیاهان به دست میآید و به در صنعت و مواد غذایی کاربرد فراوان دارد. این اسید به صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان مانند انگور، موز و تمبر هندی وجود دارد .این اسید برای دادن طعم ترش و به عنوان انتی اکسیدان به غذاها اضافه میشود. طعم ترش انگور ناشی از وجود این اسید است. اسید تارتاریک در تولید آبنبات کاربرد دارد.
فهرست مطالب:
مقدمه
بررسی جایگاه صنعتی
فرایند و روش تولید
نمودار فرایند تولید اسید تارتاریک
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
کاربرد و مصارف
لیست تجهیزات و ماشین آلات
تجزیه و تحلیل هزینه ها جهت تولید ۱۳تن (متریک) اسید تارتاریک در یک ماه:
– سوله
– تعداد کارکنان
– زمین و ساختمان
– ماشین آلات
– سرمایه ثابت
– سرمایه لازم برای یک ماه کار
– سرمایه لازم برای سه ماه کار
– جمع کل سرمایه
– هزینه تولید سالیانه
– دریافت سالیانه
– سود سالیانه
– میزان برگشت سرمایه (بازدهی)
– نقطه سر به سر
فرمت فایل: doc
تعداد صفحات: 7
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.
مطالب مرتبط