این پروژه در مورد هتل بوده که در 7 فصل و به صورت تحقیقی ، پژوهشی و عملی تهیه و تنظیم شده و کلیه استانداردهای مورد نیاز یک پروژه در آن رعایت شده و به صورت بسیار کامل می باشد. این پروژه به دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های جهانگردی ، معماری ، هتلداری و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.
مقدمه
هتل یک واژه فرانسوی و منظور آن مکانی است که تسهیلات لازم برای اقامت کوتاه مدت مسافر را در مقصد یا مسیر حرکت تامین می کند.معادل های فارسی آن عبارت اند از: کاروانسرا، مهمانخانه، مهمان پذیر،زائرسرا و مسافر خانه،که صرفنظر از درجه و کیفیت خدماتی آنها در دنیا پیشینه چندین هزار ساله دارند.این تاسیسات برای کسب و کار و ایجاد درآمد ساخته می شوند، و گرنه اقامت موقت از طریق خیریه، و انواع کم هزینه تری وجود داشته و دارند. میان شیوه مسافرت،سنت و نحوه اقامت موقت رابطه تنگاتنگی وجود دارد.(مقاله احمد عظیمی بلوریان )
به طور کلی هتل مکانی است که در آن امکانات اقامت موقت و خدماتی همچون استخر , رستوران ، سالن جشنها و…. ارائه میشود .هر هتل از دو بخش مجزا تشکیل میشود ، بخش اول در اختیار مراجعان و بخش دوم مختص کارکنان است . این بخشها در عین حال باید کاملا منفک از هم باشند و بخش خدمات هرگز در معرض دید مراجعان قرار نگیرد؛ ارتباط بین دو بخش هم باید سریع و آسان باشد .
در ایران قدیم کاروانسراها عملکردی مشابه هتل داشته اند,در تصویر ۲-۱ و ۳-۱ نمونه ای از کاروانسرا و پلانش نشان داده شده است ؛ باید به خاطر داشت که در گذشته به جای انکه یک بنا همه ی کاربری های مورد نیاز مسافران را داشته باشد ، کاربری ها به صورت مجموعه های خدماتی با معماری بسیار شاخص و چشمگیر ساخته می شده اند ؛ مجموعه مسجد جامع اردستان (تصویر ۴-۱), مسجد ، مدرسه ، حسینیه ، کاروانسرا، بازارچه، حمام ، آب انبار را در بر می گرفته است و در مجموعه گنجعلی خان کرمان ( تصویر ۵-۱) نیز میدان ، کاروانسرا، حمام و آب انبار و بازارچه وجود داشته است. در کاروانسرا همچون هتل های امروزی محل استراحت ، نگهداری از وسایل حمل و نقل قدیم (اسب و شتر ). محل نگهداری امانات ، فضاهای عمومی (حیاط مرکزی) و تهیه غذا و نوشیدنی وجود داشته است و آب انبار ، حمام ، بازارچه و مسجد نیز برای رفع نیازهای ضروری دیگر در کاروانسرا وجود داشته اند.
فهرست مطالب
۱- فصل اول : تعریف هتل
۱-۱ تعریف هتل
۱-۱-۱هتل داخل شهر
۱-۱-۲هتل حومه شهر
۱-۱-۳هتل هاي تفريحي يا ري زورت هتل
۱-۱-۳متل
۱-۱-۴مسافرخانه ها
۲-۱ روند تاریخی هتل در جهان
۳-۱ روند تاریخی هتل در گذشته در ایران
چکیده فصل ۱
فصل دوم : توزیع فضاها
۱-۲ فضاهای عمومی
۱-۱-۲ ورودی اصلی هتل
۲-۱-۲ پارکینگ
۳-۱-۲ پذیرش
۴-۱-۲ لابی
۵-۱-۲ فروشگاه
۶-۱-۲ سرویس بهداشتی
۷- ۱-۲ کافی شاپ
۸-۱-۲ رستوران
۹-۱-۲ فضای پله
۱۰-۱-۲ آسانسور
۲-۲ فضای اداری
۳-۲ فضای خدماتی
۱-۳-۲ آشپزخانه
۲-۳-۲ خانه داری
۳-۳-۲ غذاخوری کارکنان
۴-۳-۲ رختکن کارکنان
۵-۳-۲ تاسیسات
۶-۳-۲ انبار
۴-۲ فضاهای خصوصی
۱-۴-۲ اتاق خواب
۱-۱-۴-۲ اتاق خواب ۱ نفره
۲-۱-۴-۲ اتاق خواب ۲ نفره – ۲ تخته
۳-۱-۴-۲ اتاق خواب ۲ نفره – ۱ تخته
۴-۱-۴-۲ سوئیت
چکیده فصل دوم
۳ – فصل سوم : دیاگرام ها
۴ – فصل چهارم : نورپردازی در هتل
۱-۴٫نور پردازی در هال ورودی
۲-۴٫نورپردازی در قسمت پذیرش
۳-۴٫نور پردازی در راهروها
۴-۴٫نورپردازی در رستوران
فصل پنجم: شناخت سازه و پیشنهاد نوع سازه
۵٫اسکلت بندی
۱-۵٫مقایسه سیستم های سازه ای
۲-۵٫استفاده از سیستم سقف سازه ای کرومیت کامپوزیت:
۳-۵٫سقف کاذب
۴-۵٫مزاياي سقف کامپوزيت کرميت
۵-۵اجزاء تشکیل دهنده سیستم
فصل ششم : سیستم مکانیکی و الکتریکی
۱-۶٫شناخت شرایط داخلی و انتخاب تأسیسات
۲-۶سیستم مکانیکی و الکتریکی رایج در ساختمانها
۱-۲-۶ سیستم های HVAC
۱-۱-۲-۶سیستمهای HVAC
۲-۱-۲-۶سیستم HVAC پیشنهادی در طرح مجموعه
۲-۲-۶٫سیستم های آب گرم و سرد مصرفی
۳-۲-۶٫سیستم های تخلیه آب باران و تخلیه فاضلاب
۴-۲-۶٫حفاظت و ایمنی در برابر آتش سوزی
۳-۶٫سیستم توزیع برق
فصل هفتم : تحلیل سایت
۷٫تحلیل سایت
۱-۷ . موقعیت جغرافیایی
۱-۱-۷ موقعیت استان گیلان
۲-۱-۷ . موقعیت رشت
۲-۷ : اقلیم
۱-۲-۷٫طراحي اقليمي
۲-۲-۷٫٫عناصر اقليمي تاثير گذار در معماري
۳-۲-۷٫اقلیم رشت
۱-۳-۲-۷٫بارندگی
۲-۳-۲-۷باد
۳-۳-۲-۷٫رطوبت نسبی وروشهای مقابله با آن
چکیده فصل هفتم
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 61
مطالب مرتبط