دانلود مقاله صنعت جهانگردی

دانلود مقاله صنعت جهانگردی

تعاریف گوناگون از توریسم

قدیمی­ترین تعاریف: در سال ۱۹۳۷ کمیته­ای ویژه جهت بررسی پاره­ای از مسائل صنعت توریسم تشکیل گردید و در مفهوم توریست تعریفی به این شرح ارائه شد:

«افرادی که در یک دوره ۲۴ ساعته یا بیشتر به یک کشور خارجی مسافرت می­کنند، توریست خوانده می­شوند.»

در سال ۱۹۶۳ کنفرانس جهانی توریسم در شهر رم برگزار گردید و از عنوان توریست تعریف کاملتری بدست داد.

«توریست کسی است که بطور موفت مسافرت می­کند و در کشور مورد علاقه خود، حداقل ۲۴ ساعت اقامت می­نماید با هدف استفاده از تعطیلات، تأمین سلامتی، مطالعه و تحقیق، امور مذهبی و ورزشی، تجارت و امور بازرگانی، مأموریت، شرکت در کنفرانس­ها و یا دیدار بستگان.» (زنده­یاد دکتر شکویی، حسین، ص ۱ و ۲۹)

در مارس ۱۹۹۳، کمیسیون آمار سازمان ملل متحد، تعریف ارائه شده از جهانگردی یا توریسم توسط سازمان جهانی جهانگردی را پذیرفت. براساس این تعریف، جهانگردی یا توریسم عبارت است از:

«مجموعه فعالیت­های افرادی که به مکان­های خارج از محل زندگی و کار خود به مقصد تفریح و استراحت و انجام امور دیگر مسافرت می­کنند و بیش از یکسال متوالی در آن مکان­ها نمی­مانند.» (داس ویل، راجر، ص ۱۹)

توافق کشورهای مختلف بر سر این مسئله که کدام گروه از مسافران در تعریف جهانگردی گنجانده می­شوند، چند دهه بطول انجامیده است.

تعاریف به بعد «تقاضای جهانگردی» توجه و تأکید دارد در حالیکه تعاریف باید هر دو بعد عرضه و تقاضای جهانگردی را مدنظر قرار دهد.

تعاریفی که بر بعد «عرضه» جهانگردی توجه دارند، بر محصولات و خدمات ارائه شده به جهانگردان متمرکز می­باشند در حالیکه تعاریفی که بر بعد «تقاضا» توجه دارند به رفتار جهانگردان و آنچه آنان نیاز دارند و جستجو می­کنند، تمرکز دارند.

به جهانگردی یا توریسم باید از دیده تعاملی بین عرضه و تقاضا نگریست. طراحی و توسعه یک محصول به منظور مرتفع ساختن یک نیاز تعامل است و همین تعامل است که آثار اقتصادی، زیست­محیطی، اجتماعی، فرهنگی و … تعریف می­کند. (منبع پیشین، ص ۱۹)

برخی از صاحبنظران، گردشگری را در قالب یک شبکه مبداء و مقصد مورد بررسی قرار داده­اند:

«گردشگری، فعالیتی چندجانبه بوده و از آنجا که در مراحل مختلف آن از مبداء تا مقصد، خدمات گوناگونی درخواست و عرضه می­گردد و از لحاظ جغرافیایی نیز پیچیده است.» (پیرس، د، ۱۹۸۹)

از میان تعاریف مختلف توریسم، شاید تعریف ذیل جامعیت بیشتری داشته باشد، که در آن به فعالیت­های پیش و پس از مسافرت اشاره شده است:

«توریسم به مجموعه فعالیتی اطلاق می­شود که در جریان مسافرت یک جهانگرد، اتفاق می­افتد. این فرآیند، شامل هر فعالیتی از قبیل برنامه­ریزی سفر، مسافرت به مقصد اقامت، بازگشت و حتی یادآوری خاطرات آن نیز می­شود. همچنین فعالیت­هایی را که گردشگر بعنوان بخشی از سفر انجام می­دهد، نظیر خرید کالاهای مختلف و تعامل میان میزبان و میهمان را نیز دربر می­گیرد. بطور کلی می­توان هرگونه فعالیت و فعل و انفعالی را که در جریان سفر یک سیاحتگر اتفاق می­افتد توریسم یا جهانگردی تلقی کرد.» (میل، آراسی و هورسیون، آ.ام، ۱۹۹۲)

انصافاً، این تعریف با در برگرفتن چهار مرحله (۱- اقدامات اولیه و برنامه­ریزی، ۲- مسافرت به مقصد و بالعکس ۳- فعالیت­های انجام شده در مقصد ۴- فعالیت­های بعد از سفر) و توالی آنها، نقطه آغاز خوبی برای تحلیل فعالیتهای گردشگری هستند و دیدگاه روشنی را درباره چگونگی و دلایل انجام سفر و نقطه­نظرهای افراد، درباره عوامل با ارزش هر سفر و همچنین نکات مهمی را درباره توانایی­های یک مقصد در جلب دوباره مشتری پیش روی، قرار می­دهد.

توریسم اجتماعی: نوعی سفر است که در آن، هزینه های گردشگران با مساعدت اتحادیه های صنفی، دولت، خطوط هوایی عمومی، هتل ها یا سایر انجمن های خیریه، از میزان آن درصد قابل توجهی کاهش پیدا می کند.

گردشگرانی که به این نحو کمک می شوند، جزو گروه هایی با درآمد کم یا گروه هایی با سن بالا (سالمندان) و یا در سازمانی شاغل­اند که از این امکانات استفاده می کنند.

در ایران اخیراً سازمان میراث فرهنگی … اقدام به مقاله­ای تحت عنوان «سفرهای ارزان قیمت» نموده است. که به نظر می رسد از طرح گردشگری اجتماعی الهام گرفته شده باشد.

توریسم فرهنگی: هدف از این نوع جهانگردی، دیدار از شهرهای تاریخی گذشته روی داده است، انجام می شود. لندن، پراگ ، پاریس، رم، نیویورک از این جمله­اند.

توریسم میراث فرهنگی: بازدید از مکان های تاریخی و یا صنعتی قدیمی مانند کانالهای قدیمی خطوط راه آهن، جبهه های جنگ. (اقرخلو، مهدی، ص ۱۰، ۱۳۸۶).

واژگان تخصصی و فنی صنعت توریسم

صنعت گردشگری به نوبه خود دارای واژگان و اصطلاحات مربوط به خود می­باشد. که معمولاً به طور واضح برای استفاده­کنندگان مشخص نبوده و گاهی به جای یکدیگر بکار می­روند. در ذیل به چند تعریف رایج در این رابطه اشاره می­گردد.

گردشگری یا توریسم به کلیه فعالیت­های یک بازدیدکننده (Visitor) از زمانی که تصمیم به سفر می­گیرد تا خاتمه سفر اطلاق می­گردد.

مسافر (Traveler): به شخصی اطلاق می­گردد که بین دو یا چند محل سفر کند.

بازدیدکننده: شخصی که به خارج از محیط معمولیش به مدت کمتر از ۱۲ ماه سفر کند و هدف شخص انجام فعالیت­هایی به منظور کسب درآمد در مکان بازدیدش نباشد. بازدیدکنندگان به دو دسته تقسیم می­شوند.

الف: بازدیدکننده یک روزه (SOME DAY VISITOR): بازدیدکنندگانی که شب را در تأسیسات اقامتی مکان دیدارشان اقامت نکرده باشند را بازدید یکروزه می­نامند.

ب: گردشگر (TOURIST): دیدارکننده­ای که بیش از یک شب در مکانی اقامت کند و یا جزء بازدیدکنندگان روزانه نباشد.

به عبارت دیگر شخصی که به کشور یا شهری غیر از محیط زیست عادی خود برای مدتی که کمتر از ۲۴ ساعت و بیشتر از یکسال نباشد، سفر کند و منظور از سفرش، تفریح، استراحت، ورزش، دیدار دوستان و بستگان، کسب و کار، مأموریت، شرکت در سمینار، کنفرانس یا اجلاس، معالجه، مطالعه و تحقیق یا فعالیت­های مذهبی باشد.

ایرانگردی: معادل فارسی DOMESTIC TOURISEM در صنعت جهانگردی را ایرانگردی می­نامند و عمدتاً به سفرهای داخلی مردم بومی کشور اطلاق می­گردد.

اقتصاد جهانگردی: شاخه­ای از علم اقتصاد است که  عمدتاً مجموعه عوامل و شاخص­های سرمایه­گذاری، درآمد، هزینه و سودبخش ناشی از جهانگردی را مطالعه و بررسی می­کند.

بازار جهانگردی: کشورهای صادرکننده جهانگرد به سایر کشورها را بازار خارجی و مجموعه مناطق صادرکننده گردشگر را از داخل کشور به مناطق دیگر را بازارهای داخلی می­نامند.

تسهیلات جهانگردی: مجموعه فعالیت­ها و اقداماتی است که از هنگام ورود یک گردشگر تا هنگام خروج از کشور یا مقصد محلی بوسیله کلیه مؤسسات عمومی و خصوصی و طبقات مختلف مردم به منظور ایجاد سهولت در مسافرت انجام می­گیرد. و نیز آن قسمت از فعالیت­ها و اقداماتی که جهت حمایت از گردشگران داخلی در شهرها، مسیرها و مراکز جهانگردی انجام می­شود.

تأسیسات جهانگردی: به مجموعه تجهیزات جهانگردی که مورد استفاده گردشگران داخلی و خارجی قرار می­گیرد، اطلاق می­شود و شامل مجموعه امکانات اقامتی، پذیرایی و تفریحی، همچون هتلها و مهمانسراها، مسافرخانه­ها، مجتمع­های جهانگردی، اردوگاههای جهانگردی، رستوران­ها، قهوه­خانه­ها و انواع تجهیزات تفرجگاهی تابستانی و زمستانی، ساحلی، کوهستانی و امثال آن است.

درصد اشغال اتاق یا تخت: تعداد اتاق یا تخت اشغال شده نسبت به کل تخت­ها و اتاق­های اقامتگاههای جهانگردی را گویند. این شاخص­ با درصد سنجیده می­شود و نشانگر نسبت اشغال تخت یا اتاق نسبت به کل تخت یا اتاق­های یک مهمان­پذیر و یا مجموعه آنها در یک شهر و یا یک کشور است.

درجه هتل: هتل­ها برحسب وضعیت ساختمانی و تجهیزاتی و کیفیت خداتی که عرضه می­کنند و براساس مقررات خاص، هر گروه از یک تا پنج ستاره درجه­بندی می­شوند.

مجموع شب اقامت: اصطلاح «مجموع شب اقامت» به تعداد تخت­هایی اشاره می­کند که ظرف مدت معینی توسط مسافران اشغال می­شود و معمولاً برحسب شب- نفر محاسبه می­گردد.

متوسط اقامت: عبارتست از حاصل تقسیم مجموع شب اقامتها بر تعداد کل مسافران در یک مهمانپذیر یا میهمانپذیرهای یک شهر و یا یک کشور.

هتل آپارتمان: تأسیساتی که فعالیت اصلی آن، عبارت است از: اجاره دادن اتاق به مدت چند روز تا چند هفته که مجهز به اثاثیه مختصری از قبیل ملحفه، ظروف غذاخوری، و آشپزخانه و خدمات بهداشتی مورد نیاز است.

فعالیت­ها و جاذبه­های عمده جهانگردی

فعالیت جهانگردی، بطور عمده بر منابع و جاذبه­هایی استوار است که محیط طبیعی و یا محیط انسان ساخت را در اختیاز گردشگر قرار می­دهد.

بدیهی است که بهره­گیری تفرجی و تفریحی از محیط، هم به امکانات و شرایط مناسب نیاز دارد و هم مستلزم حفاظت از این منابع می­باشد. این امر از طریق ارزیابی، توان­های محیطی و تعیین ظرفیت پذیرائی منابع و برآورد تقاضاهای گردشگری قابل تحقق است. جدول شماره ۱٫

فعالیت­های گردشگری، طیف وسیعی از رفتارهای ساده تا پیچیده از استراحت و تماشا گرفته تا صعود بر قله کوه یا غواصی را شامل می­شود.

علیرغم تعداد و تنوع فعالیت­های گردشگری، ضرورت­های برنامه­ریزی و مدیریت توریسم ایجاب می­کند که اینگونه فعالیت­ها مورد شناسایی و طبقه­بندی قرار گیرد و تسهیلات و تجهیزات مناسب برای هر کدام تدارک شود.

فهرست

فصل اول : کلیات تحقیق  ۱
۱- ۱ بیان مسأله  ۲
۱- بررسی از حیث وظایف سازمانی.  ۴
۲- از حیث غفلت های گذشته  ۵
۲- ۱ اهمیت موضوع تحقیق  ۱۱
۳-۱ هدفهای تحقیق:  ۱۴
۴-۱پرسش های تحقیق:  ۱۴
۵-۱ فرضیه های تحقیق:  ۱۵
۶-۱ پیشینه تحقیق:  ۱۵
۱-اصول ومبانی جهانگردی  ۱۶
۲-مدیریت وسازمان درجهانگردی:  ۱۷
۳-جغرافیا وبرنامه ریزی توریسم:  ۱۸
۴- اقتصاد و بازاریابی.  ۱۹
۵ – جامعه شناسی و مردم شناسی:  ۲۰
۶- مقاله ها و رساله های تحصیلی:  ۲۱
۸-۱ قلمرو تحقیق:  ۲۴
۹-۱ روش و مراحل تحقیق:  ۲۵
۱۰-۱ ساختار تحقیق:  ۲۶
۷-۱ متغیّرهای تحقیق  ۲۷
الف) متغیّرها یا عوامل اصلی:  ۲۷
۱٫تغییر در ترکیب جمعیّت:  ۲۸
۲٫ رشد فناوری:  ۲۹
۳٫تغییرات سیاسی:  ۲۹
۴٫ صنعت جهانگردی پایدار:  ۳۰
۵٫ توجه به مسائل محیط زیست:  ۳۰
۶٫ رعایت بهداشت:  ۳۱
۷٫ ایمنی یا امنیّت:  ۳۱
۸٫ منابع انسانی:  ۳۱
ب) متغیّرهای فرعی:  ۳۲
۱٫  سنّ:  ۳۲
۲٫جنسیت:  ۳۲
۳٫  تحصیلات:  ۳۳
۴٫  چرخه زندگی:  ۳۳
۵٫  مسافران معلول:  ۳۴
پ )متغیرهای واسطه:  ۳۴
فصل دوم  ۳۵
۲-  تعاریف مفاهیم کلی، پایه های نظری:  ۳۶
۱-۲ مفهوم شناسی  ۳۶
۲-۳-۲۵؛ تعاریف گوناگون از توریسم.  ۳۶
۲-۳-۲۶؛ واژگان تخصصی و فنی صنعت توریسم  ۳۹
فعالیتها و جاذبه های عمده جهانگردی  ۴۱
طیف جهانگردان یا گروههای عمده جهانگردی  ۴۲
تاریخچه صنعت گردشگری در ایران  ۴۸
تور  ۵۲
مناطق ویژه گردشگری  ۵۲
صنعت گردشگری  ۵۳
۴-۱-۱-۲ انواع توریسم  ۵۳
۱- توریسم فرهنگی  ۵۳
۲- ژئو توریسم  ۵۴
۳- توریسم درمان و مداوا  ۵۶
۴- توریسم فضایی  ۵۷
۵-  جهانگردی قومی  ۵۸
۶- جهانگرد هنری  ۵۹
۷- جهانگردی تاریخی  ۵۹
۸- جهانگرد طبیعت گرا یا گردشگری بوم شناختی  ۵۹
۹- جهانگرد تفریحی  ۶۰
۱۰- جهانگرد تجاری  ۶۰
۱۱- جهانگرد عمومی  ۶۱
۱۲- جهانگرد فردی  ۶۱
۱۳- جهانگرد نوجو  ۶۱
۱۴- جهانگرد درویش و آسانگرد  ۶۲
۱۵- جهانگردی یا گردشگری توده ای  ۶۲
۱۶- سفر آلترناتیو، واقعیتی گمنام در صنعت توریسم  ۶۳
۱۷- جهانگردی ماجراجویانه  ۶۴
۱۸- جهانگردی آموزشی  ۶۵
۱۹- جهانگردی عصر نوین  ۶۵
۲۰- جهانگردی روستایی  ۶۵
۲۱- جهانگردی شهری  ۶۵
۲۲- سفرهای دومنظوره  ۶۶
۲۳- سفرهای دوستانه  ۶۶
۲۴- سفرهای تشویقی  ۶۶
۲۵- جهانگردی نوگرا  ۶۶
۲۶- گراندتور  ۶۷
۵-۱-۱-۲ ارزش سفر  ۶۷
ارزش سفر  ۶۷
۲-۱-۲ مفاهیم کلی:  ۷۰
۱-۲-۱-۲؛ سازمان های جهانی مرجع ومرتبط با صنعت توریسم:  ۷۰
۲-۲ ؛ سازمان های جهانی مرتبط با صنعت توریسم:  ۷۰
۲- سازمان توسعه و همکاری اقتصادی  ۷۲
۳ – سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری  ۷۳
۴-انجمن (اتحادیه) بین المللی هواپیمایی (یاتا)  ۷۴
۵- سازمان بهداشت جهانی :  ۷۴
شورای جهانی مسافرت و جهانگردی :  ۷۵
۶-شبکه توزیع رزرواسیون جهانی  ۷۶
۲-۱-۲ موضوعات (عوامل) مطرح در توریسم  ۷۷
۱- سیاستگزاری توریسم:  ۷۸
۲- برنامه ریزی توریسم:  ۷۹
۲- ۳- ۳ حمل ونقل در صنعت توریسم:  ۸۲
حمل و نقل دریایی و راههای آبی:  ۸۳
۴- مدیریت توریسم:  ۸۴
۵- اقتصاد توریسم:  ۸۶
۶- بازاریابی توریسم:  ۸۷
۷ -کاربرد زبان انگلیسی در صنعت توریسم  ۸۸
۸-کاربرد کامپیوتر درصنعت توریسم  ۹۰
صدور بلیط با سیستم الکترونیکی  ۹۱
۹- نقش اقامتگاهها در صنعت توریسم  ۹۳
۱۰- آمایش توریسم  ۹۴
زمینه های تفکر آمایش:  ۹۴
۱۱- مردمشناسی صنعت توریسم  ۹۵
۱۲-جامعه شناسی توریسم  ۹۶
۱۳- روانشناسی توریسم:  ۹۸
۱۴-حقوق جهانگرد در صنعت توریسم:  ۱۰۰
۱۵- نقش تبلیغات در صنعت توریسم  ۱۰۲
۱۶- جاذبهها در صنعت توریسم  ۱۰۳
۱۷- رابطه پول و پسانداز در صنعت توریسم  ۱۱۲
۱۸- زمینه های اجتماعی صنعت توریسم:  ۱۱۵
۱۹- کاربرد اقلیم در صنعت توریسم:  ۱۱۵
۲۰-  نقش شهرها در صنعت توریسم:  ۱۱۶
۲۱- اعتقادات دینی و مذهبی در صنعت توریسم  ۱۱۸
تاریخچه توریسم مذهبی:  ۱۱۸
مشاغل خاص شهرهای مذهبی:  ۱۱۹
ویژگیهای معماری مذهبی:  ۱۲۰
نقش دروازههای مذهبی:  ۱۲۲
۲۲-  معماری و پیوندهای آن با صنعت توریسم:  ۱۲۳
۱٫  حوزه دانش طراحی در معماری.  ۱۲۶
۲٫تئوری و تاریخ معماری.  ۱۲۶
۳٫  فن و تکنولوژی ساختمان.  ۱۲۶
۴٫  روانشناسی محیط.  ۱۲۷
۵٫  دانش مدیریت در معماری.  ۱۲۷
۶٫  شناخت زبان انگلیسی در معماری.  ۱۲۷
۷٫  برنامهریزی.  ۱۲۷
۲۳-  اثرات زیانبخش صنعت توریسم:  ۱۲۸
۲۴- ابعاد اهمیت گردشگری فرهنگی در صنعت توریسم  ۱۲۹
۲۵- صنایع دستی و صنعت توریسم:  ۱۳۰
۲۷- بیمهنامه مسافرتی و اهمیت آن در صنعت توریسم  ۱۳۲
۲۸- نقش نمادهای شهری در تقویت و توسعه صنعت توریسم:  ۱۳۴
۲۹- مدیریت شهری و صنعت توریسم:  ۱۳۵
۳۰- بهداشت روانی جامعه و ارتباط آن با صنعت توریسم:  ۱۳۶
تعریف بهداشت روانی:  ۱۳۷
۳۱- ضرورتها و الزامات گسترش صنعت توریسم:  ۱۳۹
۳۲- اهداف ساماندهی در صنعت توریسم:  ۱۴۱
بهبود اوقات فراغت:  ۱۴۲
عدم نزدیکی طبیعت:  ۱۴۲
رشد سلامت روانی و جسمانی:  ۱۴۳
بهسازی محیط زیست:  ۱۴۳
توسعه رفاه اجتماعی:  ۱۴۳
۳۳- ویژگیها و نقشهای راهنمایان تور در صنعت توریسم:  ۱۴۴
۳۴- نقش فناوری اطلاعات (ICT) در صنعت توریسم:  ۱۴۶
۳۵- ویزای الکترونیکی در صنعت توریسم(رفاه- اطمینان و دقت بیشتر):  ۱۴۹
۳۶- نقش کارتهای الکترونیکی بانکی در صنعت توریسم:  ۱۵۰
۳۷- سایتهای اینترنتی برتر صنعتی توریسم:  ۱۵۳
۳۸- چگونگی اندازهگیری ارزش اقتصادی در صنعت توریسم:  ۱۵۶
۳۹- آئیننامه اخلاق توریسم (ده فرمان):  ۱۵۸
فرمان اوّل توزیع جهانگردی، احترام و تفاهم متقابل:  ۱۵۸
فرمان دوم: جهانگردی بستری برای پرورش فردی و جمعی:  ۱۵۹
فرمان سوم: جهانگردی عامل توسعه پایدار:  ۱۶۰
فرمان چهارم: توریسم و تقویت روحیه میراث فرهنگی  ۱۶۱
فرمان پنجم: صنعت توریسم به نفع جوامع و کشورهای میزبان است.  ۱۶۲
فرمان ششم: تعهدات دستاندرکاران توسعه گردشگری.  ۱۶۳
فرمان هفتم: حق جهانگردی (توریستی)  ۱۶۴
فرمان هشتم: آزادی جابجایی گردشگران.  ۱۶۴
فرمان نهم: حقوق کارکنان و کارفرمایان در صنعت توریسم  ۱۶۵
فرمان دهم: اجرای اصول قانون جهانی اخلاق توریسم  ۱۶۶
۴۰- نقش جنسیت در صنعت توریسم:  ۱۶۷
۴۱- نقش کد اخلاق، سازمان جهانی جهانگردی برای صنعت توریسم:  ۱۶۹
۴۲- شعارهای بینالمللی روز جهانی، جهانگردی از آغاز در سال ۱۹۸۰ تا امروز سال ۲۰۰۷ میلادی:  ۱۶۹
۴۳- نقش نمایشگاههای بینالمللی در صنعت توریسم:  ۱۷۱
۴۴-  جغرافیا و صنعت توریسم:  ۱۷۳
عوامل طبیعی و جغرافیای جهانگردی:  ۱۷۴
آب و هوا و صنعت توریسم:  ۱۷۴
فصول سال و صنعت توریسم:  ۱۷۴
۱- توریسم تابستانی  ۱۷۴
الف)دوره درجه حرارت مناسب در فصل تابستان.  ۱۷۵
ب)مدت آفتابی بودن روزها:  ۱۷۵
پ)درجه حرارت آب دریا:  ۱۷۵
ج)رطوبت نسبی و پوشش گیاهی:  ۱۷۵
د)ناهمواریها و ذخیره آب:  ۱۷۶
۲-توریسم زمستانی:  ۱۷۶
۴۶- سیستم اطلاعات جغرافیایی و صنعت توریسم (GIS)  ۱۷۷
۴۵-نقش آژانس های جهانگردی در صنعت توریسم:  ۱۷۸
۴۶- سفرنامه نویسی، زائیده صنعت توریسم:  ۱۷۹
۴۷- چشمانداز آینده صنعت توریسم:  ۱۸۴
۱- تعریف منطق استقرایی یا عملی  ۱۸۶
اقسام مشاهده:  ۱۸۶
۲- مکتب مُدرنیته در بررسی توریسم کشور ترکیه  ۱۸۸
۳- مکتب رادیکال در بررسی توریسم ایران  ۱۹۲
۳- ویژ گیهای جغرافیائی طبیعی وانسانی ترکیه  ۱۹۳
۱-۳ مشخصات عمومی ترکیه  ۱۹۴
۱-۱-۳ مناطق جغرافیائی ترکیه:  ۱۹۴
۲-۱-۳ تقسیمات کشوری  ۱۹۵
۳-۱-۳ موقعیت ژئوپولیتیک و استراتژیکی ترکیه  ۱۹۵
۴-۱-۳ جغرافیای طبیعی ترکیه  ۱۹۶
۴ : جزایر و خلیج ها:  ۱۹۸
۵: زمین شناسی و تکتونیک ترکیه:  ۱۹۹
۶: منابع آب ترکیه:  ۲۰۰
۷: دریاچه های ترکیه:  ۲۰۱
۸: دریاهای ترکیه:  ۲۰۱
۹:خاکشناسی ترکیه:  ۲۰۲
۱۰:حیات جانوری در ترکیه:  ۲۰۲
۱۱: پوشش گیاهی ترکیه:  ۲۰۳
۱۲: تنگه های آبی ترکیه:  ۲۰۳
۲-۳؛ جغرافیای انسانی ترکیه  ۲۰۴
۳-۳ جغرافیای اقتصادی ترکیه  ۲۱۲
۴-۳، ویژ گی های جغرافیای طبیعی ایران  ۲۱۴
۵-۳ جغرافیای انسانی ایران:  ۲۲۹
فصل چهارم  ۲۴۰
تجزیه وتحلیل موضوع پژوهش  ۲۴۰
۴- صنعت توریسم ترکیه:  ۲۴۰
۱-۴ شگفتی تحسین آمیز در صنعت توریسم ترکیه:  ۲۴۰
۲-۴ روند تحولات صنعت توریسم در ترکیه:  ۲۴۱
نتایج اقدامات و سیاست های تشویقی:  ۲۴۷
۴-۳؛ آژانس های مسافرتی در ترکیه:  ۲۵۵
۴-۴ قطب های مهم توریستی ترکیه:  ۲۵۹
۴-۵ ازمیر و منطقه دریای اژه  ۲۶۹
۴-۶ منطقه آنتالیا و سواحل مدیترانه  ۲۷۲
۴-۷ منطقه دریای سیاه  ۲۷۴
۴-۸ منطقه آناتولی مرکزی  ۲۷۶
۴-۹ انواع توریسم  ۲۸۵
۴- ۱۰ مقاله های آینده ترکیه :  ۲۹۱
۴-۱۱ چگونه می توان از ایران به ترکیه سفر کرد ؟  ۲۹۳
۴- ۱۲ صنعت توریسم ایران  ۲۹۴
۴-۱۳ جایگاه صنعت توریسم در برنامه های عمرانی ایرانی  ۲۹۶
۱۴-۴ صنعت توریسم حال حاضر ایران .  ۳۰۰
فصل چهارم  ۳۱۵
تجزیه وتحلیل داده ها  ۳۱۶
۱۴-۱۵-۱-حداقل بودن امکانات تفریحی ایران  ۳۱۶
۴-۱۵-۲- توریسم دریایی ایران  ۳۱۸
۴-۱۵-۳-اظهارات ، آرمانی، تخیلی، شعاری و یکسویه مسؤولین …  ۳۱۹
۴-۱۵-۴- آموزش غیرمفید توریسم در دانشگاه ها و سایر مراکز آموزشی  ۳۲۳


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 333

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط