دانلود مقاله اسمز معکوس مقاله اسمز معکوس تحقیق مقاله مقاله در مورد اسمز معکوس دانلود مقاله اسمز معکوس مقاله های اسمز معکوس تحقیق در مورد اسمز معکوس روش اسمز معکوس دستگاه تصفیه آب اسمز معکوس ممبران اسمز معکوس روش اسمز معکوس چیست آب شیرین کن اسمز معکوس تصفیه آب اسمز معکوس
بخشی از متن:
اسمز معکوس، همانگونه که از نامش پیداست، همان اسمز است با این تفاوت که با اعمال فشار به محلول غلیظتر حلال از محلول غلیظ به واسطه یک لایه نیمه تراوا (غشاء) به محلول رقیقتر انتقال پیدا میکند. این عمل زمانی رخ میدهد که فشار اعمالی از فشار اسمزی (فشاری که سبب میشود حلال از محلول رقیق به غلیظ انتقال پیدا کند) بیشتر باشد. اگر فشار اعمالی با فشار اسمزی برابر باشد هیچ انتقالی صورت نمیگیرد و سیستم در حال تعادل است.
سرعت انتقال و عبور آب از غشاء به خواص غشاء، دمای محلول و اختلاف فشار ایجاد شده بین فشار اعمالی و فشار اسمزی بستگی دارد. فشار اسمزی به غلظت محلول، دما و نوع یونهای موجود در محلول بستگی دارد….
فهرست مطالب:
۱٫ ۱٫ اساس فرایند اسمز معکوس
۱٫ ۱٫ ۱٫ انتقال آب
۱٫ ۱٫ ۲٫ فشار اسمزی
۱٫ ۱٫ ۳٫ انتقال نمک
۱٫ ۲٫ فاکتورهای مؤثر در عملکرد غشاء
۱٫ ۲٫ ۱٫ راندمان
۱٫ ۲٫ ۲٫ دما
۱٫ ۲٫ ۳٫ فشار
۱٫ ۲٫ ۴٫ تراکم غشاء
۱٫ ۲٫ ۵٫ پلاریزاسیون غلظتی
۱٫ ۳٫ ویژگیهای یک غشاء اسمز معکوس ایدهآل
۱٫ ۴٫ جنس غشاءهای اسمز معکوس و پایداری شیمیایی آنها
۱٫ ۴٫ ۱٫ غشاءهای استات سلولزی
۱٫ ۴٫ ۲٫ غشاءهای آروماتیک پلی آمید (آرامید)
۱٫ ۴٫ ۳٫ غشاءهای ترکیبی
۱٫ ۵٫ کاربردهای اسمز معکوس
۱٫ ۵٫ ۱٫ مروری بر فرایندهای نمک زدایی به وسیله اسمز معکوس
۱٫ ۶٫ انواع فرسودگی در غشاءهای اسمز معکوس
۱٫ ۶٫ ۱٫ فرسودگی شیمیایی
۱٫ ۶٫ ۲٫ فرسودگی بیولوژیکی
۱٫ ۶٫ ۳٫ فرسودگی فیزیکی
۱٫ ۷٫ گرفتگی در غشاءهای اسمز معکوس
۱٫ ۷٫ ۱٫ رسوبات
۱٫ ۷٫ ۲٫ تودههای بیولوژیکی
۱٫ ۷٫ ۳٫ جامدات سوسپانسیونی
۱٫ ۷٫ ۴٫ کلوئیدها
۱٫ ۷٫ ۵٫ اکسیدهای فلزی
۱٫ ۷٫ ۶٫ روغنها و گریسها
۱٫ ۸٫ مکانیسم گرفتگی
۱٫ ۸٫ ۱٫ گرفتگی اولیه
۱٫ ۸٫ ۲٫ انتقال به سطح
۱٫ ۸٫ ۳٫ چسبیدن به سطح غشاء
۱٫ ۸٫ ۴٫ جدا شدن از سطح غشاء
۱٫ ۸٫ ۵٫ پیر شدن رسوبات
۱٫ ۹٫ تجمع گرفتگی
۱٫ ۱۰٫ روشهای کاهش گرفتگی
۱٫ ۱۰٫ ۱٫ شرایط جریان خوراک
۱٫ ۱۰٫ ۲٫ پیش تصفیه
۱٫ ۱۰٫ ۲٫ ۱٫ پیش تصفیه مکانیکی
۱٫ ۱۰٫ ۲٫ ۲٫ پیش تصفیه حرارتی
۱٫ ۱۰٫ ۲٫ ۳٫ پیش تصفیه شیمیایی
۱٫ ۱۰٫ ۳٫ خواص شیمیایی غشاء
۱٫ ۱۰٫ ۴٫ کیفیت آب
۱٫ ۱۱٫ بازیابی غشاء
۱٫ ۱۲٫ تمیز کردن غشاء
۱٫ ۱۲٫ ۱٫ روشهای شناسایی انواع گرفتگی در RO
۱٫ ۱۲٫ ۱٫ ۱٫ میکروسکپ نوری
۱٫ ۱۲٫ ۱٫ ۲٫ میکروسکپ الکترونی
۱٫ ۱۲٫ ۱٫ ۳٫ تجزیه به روش پراش اشعهX (EDX )
۱٫ ۱۲٫ ۱٫ ۴٫ اسپکتروسکپی مادون قرمز (IR )
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ تکنیکهای رفع گرفتگی
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۱٫ اسیدها
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۲٫ بازها
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۳٫ شلاته کنندهها
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۴٫ محصولات ترکیبی
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۵٫ فعال کنندههای سطحی
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۶٫ آنزیمها
۱٫ ۱۲٫ ۲٫ ۷٫ ضد عفونی کنندهها
۱٫ ۱۲٫ ۳٫ اثر کیفیت آب بر تمیز شدن غشاء
۱٫ ۱۲٫ ۴٫ مکانیسم تمیز شدن شیمیایی غشاء
۱٫ ۱۲٫ ۴٫ ۱٫ تماس محلول بالک تمیز کننده با رسوبات
۱٫ ۱۲٫ ۴٫ ۲٫ انتقال تمیز کننده به رسوبات سطح غشاء
۱٫ ۱۲ .۴٫ ۳٫ انتقال به لایه سطحی رسوبات
۱٫ ۱۲٫ ۴٫ ۴٫ انجام واکنش شیمیایی
۱٫ ۱۲٫ ۴٫ ۵٫ انتقال محصولات حاصل از واکنش تمیزشدن
۱٫ ۱۲٫ ۴٫ ۶٫ انتقال محصولات به محلول بالک
۱٫ ۱۲ .۵٫ روشهای ارزیابی اثر تمیز کردن غشاء
مراجع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 43
مطالب مرتبط