دانلود مقاله دینامیک دانلود مقاله دینامیک سیستم های قدرت مقاله تحقیق دانلود مقاله دینامیک سازه دانلود مقاله دینامیک خاک دانلود مقاله دینامیک سیستم قدرت دانلود مقاله دینامیک فیزیک دانلود مقالات دینامیک سازه ها دانلود رایگان مقاله دینامیک سازه دانلود مقالات دینامیک خاک تحقیق در مورد دینامیک تحقیق درباره دینامیک تحقیق در مورد فیزیک دینامیک
موضوع : دینامیک
علم دینامیک شاخهای از مکانیک است که در مورد حرکت اجسام در اثر اعمال نیرو بحث میکند. معمولاً در مهندسی، دینامیک پس از استاتیک مورد مطالعه قرار می گیرد و موضوع آن تاثیر نیروها بر اجسام ساکن است. دینامیک دارای دو بخش مجزا می باشد: سینماتیک، که عبارت از مطالعه حرکت بدون در نظر گرفتن عامل آن یعنی نیرو است و سینتیک، علمی است که نیروهای وارد بر جسم را به حرکت ناشی از آنها ارتباط می دهد. دانشجوی مهندسی در می یابد که درک کامل دینامیک، او را به یکی از مفید ترین و قوی ترین ابزرهای تحلیل در مهندسی تجهیز می کند.
موضوع علم دینامیک در مقایسه با استاتیک از نظر تاریخی، نسبتا جدید است. شروع درک دینامیک با استفاده از اصول استدلالی به گالیله (۱۶۴۲- ۱۵۶۴) نسبت داده می شود که در مورد سقوط آزاد اجسام، حرکت روی سطح شیبدار و حرکت پاندول مشاهدات دقیقی را انجام داد. وی در زمینه ارائه روشی علمی برای تحقیقات ودر مسائل فیزیکی مسئولیت بزرگی را متحمل شده است.گالیله به جهت نپذیرفتن اعتقادات زمان خود که مبتنی بر فلسفه ارسطویی بود، مثلاً این عقیده که اجسام سنگینتر سریعتر از اجسام سبک تر سقوط می کنند پیوسته مورد انتقاد شدید قرار داشت. فقدان روشهای دقیق برای اندازه گیری زمان از موانع جدی گالیله بود و پیشرفتهای مهم بعدی در دینامیک در انتظار اختراع ساعت پاندولی توسط هویگنس در سال ۱۶۵۷ بود.
نیوتن (۱۷۲۷- ۱۶۴۲) بر اساس تحقیقات گالیله توانست فرمولهای دقیقی را برای قوانین حرکت ارائه کند و در نتیجه، دینامیک را در جایگاه استواری قرار دهد. کار مشهور نیوتن در اولین ویرایش کتابش با عنوان اصول منتشر شد، که معمولاً از آن به عنوان یکی از بزرگترین مقالات علمی ثبت شده یاد میشود. نیوتن علاوه بر بیان قوانین حاکم بر حرکت ذرات اولین کسی بود که قانون جاذبه عمومی را به طور صحیح فوموله کرد. با اینکه توصیف ریاضی او دقیق بود، او حس میکرد که انتقال خارجی نیروی جاذبه بدون پشتیبانی یک واسطه کار بیهوده ای است. دانشمندانی که پس از دوره نیوتن مشارکتهای مهمی در توسعه علم مکانیک داشتند عبارتند از: اولر، دالامبر، لاگرانژ، لاپلاس،پوآنسو، کوریولیس، انیشتین و دیگران
از نظر کاربردهای مهندسی دینامیک علم جدیدتری است. فقط از زمانی که ماشینها و سازه هایی با سرعت زیاد و شتاب های قابل توجه به کار افتاده اند محاسبات بر اساس اصول دینامیک در مقایسه با اصول استاتیک ضروری تر شد. امروزه رشد سریع تکنولوژی افزایش کاربردهای اصول مکانیک به ویژه دینامیک را طلب میکند. این اصول مبنای تحلیل و طراحی سازه های متحرک، سازه های ثابت با بار ضربه ای، رباتها، سیستمهای کنترل اتوماتیک، راکتها، موشکها، فضاپیماها، وسایل حمل و نقل زمینی و هوایی، بالستیک الکترونیکی در دستگاههای الکتریکی، و انواع ماشینها نظیر توربینها، پمپها، موتورهای پیستونی، بالابرها، ماشینهای ابزار و غیره میباشد. دانشجویانی که به یک و یا چند مورد از فعالیتهای مذکور علاقه مند هستند، نیاز مستمر به کارگیری اصول و مبانی دینامیک را در خواهند یافت.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
۱) مقدمه ای بر دینامیک ۱
۱/۱) تاریخچه و کاربردهای جدید ۱
۲/۱) مفاهیم اساسی ۳
۳/۱) قوانین نیوتن ۵
۴/۱) جاذبه ۱۰
۵/۱) نیروی کشش فنر ۱۰
۶/۱) نیروی کشش نخ ۱۱
۷/۱) نیروی عکس العمل سطح ۱۱
۸/۱) نیروی اصطکاک ۱۲
۹/۱) ابعاد (دیمانسیونها) ۱۳
۲) به کار بردن معادلات نیوتن برای حل مسائل ۱۵
۱/۲) مسائلی که در آنها چند نیرو به جسم وارد میشود ۱۵
معادلات نیوتن ۱۶
معادلات نیوتن ۱۸
حل معادلات ۱۸
۲/۲) قیود حرکت و درجات آزادی ۱۹
معادلات نیوتن ۲۱
۳/۲) معادلهی نیوتن برای ناظر غیرلخته نیروی مجازی ۲۲
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 37
مطالب مرتبط