دانلود تحقیق شرکت نوش مازندران
تاریخچه :
این شرکت به نام شرکت نوش مازندران و به آدرس استان مازندران – تنکابن – نشتارود کترا – از جاده اصلی شهر نشتارود ۱۷۰۰ متر فاصله دارد و واقع درشهرکی به نام کترا می باشد . در زمینی به مساحت ۵/۵ هکتار و در یک موقعیت جغرافیایی خوب این شرکت تأسیس شده است و از لحاظ دسترسی به مواد اولیه مصرفی که عموماً پرتقال و کیوی می باشد از خصوصیات ارزشمند احداث این شرکت می باشد . در یک منطقه خوش آب و هوا که با دریا فاصله ۲ کیلومتری و با جنگل هم فاصله چندانی ندارد.
تعداد کل افراد مشغول در این شرکت ۲۰۷ نفر می باشد که بیشترین افراد هم در تحت تولید مشغول به کار هستند این کارخانه در سال ۱۳۶۳ شروع به کار کرد اما به علت شرایط موجود (جنگ تحمیلی ) ساخت کارخانه به تاخیر افتاده در سال ۱۳۶۷ ماشین آلات کنسانتره و خط بسته بندی وارد شرکت شد . و با وارد کردن تجهیزات لازم و ضروری کارخانه در سال ۱۳۷۲ راه اندازی شد . و اولین تولید کارخانه ،کنسانتره مرکبات می باشد ، در سال ۱۳۷۴ خطوط تولید انواع آبمیوه در بسته بندی دو یک در وزن ۲۰۰gr شروع شد .
و خطوط تولید لیمو ترش نیز با ظرفیت ۴۰۰ تن در مهر ماه همان سال راه اندازی شد .در سال ۱۹۷۶ به دلیل مرغوبیت کنسانتره به کشورهای ترکیه و آلمان صادر شد از سال ۱۳۷۷ به دلیل مشکلات صادرات یک وقفه دو ساله در امر صادرات به وجود آمد . در سال ۱۳۷۹ به اروپا و لهستان انجام شد و در سال ۱۳۷۸ خط پوره میوه جات راه اندازی شد . و هم اکنون شرکت نوش مازندران دارای ماشین آلات مدرن روز دنیا می باشد که به عنوان مثال خط تولید این شرکت از فرانسه و برج تغلیظ از آمریکا ، کمپرسورهای هوا از آلمان و مجموعه تأسیسات سرد خانه و ژنراتور هااز ژاپن می باشد .
–
فهرست
فصل اول تاریخچه شرکت
تاریخچه : ۲
فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی
مقدمه : ۵
تصفیه خانه شرکت نوش : ۶
سالن پاکت ساز : ۸
سالن تولید : ۱۱
چاه : ۲۲
مخازن سختی گیر : ۲۲
قسمت کولینگ : ۲۵
قسمت وکیوم مرکزی : ۲۵
سختی گیر رزینی ( Softner) : 26
سردخانه : ۲۹
تصفیه فاضلاب : ۳۰
تصفیه فاضلاب : ۳۱
فصل سوم پرتقال و ویژگی آن نکتار میوه کیوی
پیشگفتار : ۳۴
ویژگیهای میوه پرتقال : ۳۴
نوشابه های میوه کیوی : ۴۱
نکتار میوه کیوی : ۴۱
آبمیوه کیوی و روش تهیه آن در صنعت : ۴۶
تهیه کنسانتره از آبمیوه کیوی : ۵۱
محصولات تخمیری میوه کیوی: ۵۲
نوشابه های تخمیری: ۵۲
فرآورده های مهم میوه کیوی : ۵۳
میان پرده : ۵۴
فصل چهارم طراحی ، ساخت و ارزیابی خشک کن پاششی میوه
چکیده : ۵۶
مقدمه : ۵۷
مواد و روش ها : ۶۰
داده های اولیه طراحی : ۶۰
مشخصات فرآیند : ۶۰
نتایج حاصل از آزمایشات اولیه به شرح زیر آمده است : ۶۱
– مشخصات کلی طراحی خشک کن : ۶۳
طراحی اجزای خشک کن : ۶۴
طراحی محفظه خشک کن : ۶۴
گرمکن : ۶۸
انتخاب فن : ۷۳
انتخاب اتمایزر : ۷۴
طراحی سیستم کنترلی : ۷۵
ساخت خشک کن پاششی : ۷۷
ارزیابی خشک کن : ۷۸
نتیجه گیری : ۸۰
فصل پنجم تصفیه ، رزین های مبادله کننده UF-HPLC اسیدیته
تصفیهی اولیه: ۸۷
-آشغالگیری: ۸۷
تصفیه ثانویه؟ ۸۹
تصفیه نهایی: ۹۲
رزینهای مبادله کنندهی یونی: ۹۳
مبادله کنندههای یونی موادی هستند که دارای دو بخش: ۹۳
رزینهای نوع قوی و نوع ضعیف: ۹۴
-خواص مبادله کننده : ۹۷
کروماتوکرافی یا عملکرد بالا(کروماتوکرافی یا فشار بالا، HPLC ) : 97
محتوا: ۹۸
عملکرد: ۹۹
تولید کنندگان کروماتوگرافیهای HPLC : 101
اولترافلیتراسیون(UF) : Ultra filtration 102
(UF) چیست؟ ۱۰۲
اسیدتیه: ۱۰۳
تاثیرCO2 محلول در آب در تاسیسات صنعتی: ۱۰۴
روش اندازهگیری: ۱۰۵
فصل ششم آزمون ، آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
ایمنی در آزمایشگاه : ۱۰۷
مقررات کار در آزمایشگاه : ۱۰۷
طبقه بندی مواد شیمیایی تجاری : ۱۰۹
آشنایی با برخی از ابزارهای مهم آزمایشگاهی : ۱۱۰
طرز استفاده واکنش گرها و محلول ها : ۱۱۳
نشانه گذاری و تمیز کردن لوازم آزملیشگاهی : ۱۱۵
محلول سازی : ۱۱۶
محلول سازی از جامدات : ۱۱۷
محلول سازی از مایع : ۱۱۸
تعیین PH یک محلول ۱۱۹
اسیدیته کردن محلول : ۱۲۲
دستگاه بریکس سنج :Brix 123
تعیین درجه سختی آب : ۱۲۳
آزمایش نمونه : ۱۲۶
محاسبه : ۱۲۶
آزمایش اسیدیته : ۱۲۶
روش محاسبه : ۱۲۶
آزمایش Brix : 127
آزمایش اندیس فرمالین : ۱۲۸
شرح آزمایش : ۱۲۹
محاسبات : ۱۳۰
منابع خطا : ۱۳۰
ویتامین ث : ۱۳۱
نظریات و پیشنهادات : ۱۳۲
منابع : ۱۳۴
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 141
مطالب مرتبط