تجربیات مدون ارتقای شغلی مقطع ابتدایی

Documented experiences promoted primary school

تجربیات مدون ارتقای شغلی مقطع ابتدایی

تجربیات مدون برای ارتقای شغلی پایه سوم مقطع راهنمایی، تجربیات مدون به همراه بیان چالش ها و مشکلات و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای ارتقای شغلی فرهنگیان بر طبق بخشنامه صادره از سوی ادارات کل آموزش و پرورش استان های ایران که در دو فصل تدوین شده است.

توضیحات:
تجربیات مدون به همراه بیان چالش ها و مشکلات و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای ارتقای شغلی فرهنگیان بر طبق بخشنامه صادره از سوی ادارات کل آموزش و پرورش استان های ایران که در دو فصل تدوین شده است.

بخشی از مقدمه:
از آنجا که در جهان امروز دانش و تکنلوژی در حال تغییر سریع می باشد و این امر مشکلات عمده ای را بر سر راه نظام های آموزش و پرورش جهانی قرار می دهد که یکی از مهمترین آنها پاسخ به این سوالات است که دانش آموزان در مدرسه چه باید بیاموزند؟ تا با آموخته های خود بتوانند برای زندگی در دنیای همچنان متحول فردا آماده شوند.
بر همین اساس توجه به تربیت معلم و روش های صحیح برنامه ریزی و تالیف محتوای مناسب برای کتب درسی در صدر برنامه های آموزش و پرورش جهان قرار دارد.
از طرف دیگر اسلام توجه قابل ملاحظه ای به اهمیت یادگیری دارد چنانکه که در حدیث آمده است «در پی دانش باشید هر چند که در چین باشد».، «زگهواره تا گور دانش بجوی» و «طلب علم بر هر مرد و زن واجب است». (مشایخی راد، ۱۳۸۰)
لذا جو حاکم بر مدارس، شیوه های متقابل دانش آموزان و معلمان، نوع زبانی که به کار گرفته می شود و هر امری از این دست باید براساس قوانین رفتاری که مقبول اسلام است، باشد (همان)
بنابراین برنامه ریزی درسی باید مبتنی بر اصول و یافته های علمی، دینی و اخلاقی انجام پذیرد، تا بتواند قلمرو تجارب و فعالیت های یادگیری دانش آموزان را به نحو مطلوب گسترش داد. و عواملی چون کتاب، معلم، مدرسه، دانش آموزان، مدیریت، روش تدریس، فضای آموزشی، خانواده، تجارت یادگیری،ارزشیابی، باید در برنامه ریزی درسی مورد توجه قرار گیرد (سجادی، ۱۳۷۷). ….

فهرست مطالب:
مقدمه     
فصل اول: بیان چالش ها و مشکلات
مشکل بدخطی اکثر دانش آموزان پایه سوم     
مشکل داشتن کلاسی راکد و غمگین     
گوشه گیری و کمرویی برخی از دانش آموزان     
مشکلات دانش آموزان فرزند طلاق     
مشکلات ایاب و ذهاب و عدم همکاری مدیریت مدرسه     
مشکلات ترس و اضطراب در دانش آموزان     
پائین بودن سطح یادگیری در برخی دانش آموزان     
عدم جذابیت درس انشاء برای دانش آموزان پایه سوم     
بی انضباطی دانش آموزان در پایه سوم     
فصل دوم: بیان راهکارها، پیشنهادات و برنامه ی آینده
راهکار های مشکل بد خطی دانش آموزان     
راهکارهای مربوط به دانش آموزان فرزند طلاق     
راهکارهای مشکل داشتن کلاسی راکد و غمگین     
ایجاد اعتماد به نفس در دانش آموزان     
پیشنهادی برای حل مشکل ایاب و ذهاب     
راهکارهای غلبه بر ترس و اضطراب در دانش آموزم     
راهکارها و پیشنهادات برای بالا بردن سطح یادگیری دانش آموزان     
راهکارهای جذاب نمودن درس انشاء برای دانش آموزان     
راهکارهای حل مشکل بی انضباطی دانش آموزان     
برنامه های آینده    


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 31

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط