طرح توجیهی تولید آچار فرانسه
عنوان طرح : تولید آچار فرانسه
ظرفیت : ٢٠,٠٠٠ عدد در سال
اشتغال زایی : ۴۸ نفر
فهرست مطالب :
معرفی محصول
– نام و کد محصولات (آیسیک )
– شماره تعرفه گمرکی
– شرایط واردات محصول
– بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول ( ملی یا بین المللی )
– بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
– معرفی موارد مصرف و کاربرد
– بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
– اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
– کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
– شرایط صادرات
– وضعیت عرضه و تقاضا
– بررسی ظرفیت بهرهبرداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
– بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
– بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون
– بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا پایان سال
– بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
– بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
– تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول
– بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت مورد انتظار
– برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن
– پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
– وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
– بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
– وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
– تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات:
مطالب مرتبط