دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران گزارش کارآموزی در رستوران خرید دانلود مقاله کارورزی گزارش کارآموزی حسابداری رستوران کارآموزی حسابداری رستوران گزارش کارورزی رستوران گزارش کارورزی دکوراسیون داخلی دانلود گزارش کارآموزی دکوراسیون داخلی مقاله طراحی داخلی رستوران
موضوع : گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران
اهمیت بخش غذا و نوشابه از اینروست که از مجموع تمام هزینهای که یک مشتری میپردازد مخارجی که صرف غذا و نوشابه میشود.
رستوران جایی که گذشته از مصرف مواد اولیه سالم، خوب و قابل اعتماد، هنرآشیز متخصص در انظار مراجعهکنندگان بخوبی نمایان میشود، از اینرو باید شیوههای ظریف و لپسند عرضه کردن غذا را به کار گرفت.
ظاهر هر رستوران به شیوه گوناگونی بر شتری اثرگذار است، امروزه صاحبان این نوع مراکز خدماتی برآنند که جلوه قسمت بیرونی، تابلو و محلهای ورودی خود را ارتقاء ببخشند تا بتوانند با جلب مشتریان آنان را به ورود به رستوران خود تشویق و ترغیب نمایند، علاوه بر جلب توجه، تصویری به یادماندنی در ذهن ایجاد میکند. معماری خاص بنا، عامل مهمی در ارتباط برقرار کردن با مشتریان است، در حقیقت نمای بیرونی رستوران، القاءکننده وضعیت داخل آن نیز بوده و هماهنگی طرحنما و معماری ساختمانی، نوعی وابستگی خاصی نسبت به هم دارند.
شیوههای جداسازی محیط خارجی، با داخل رستوران، باید با نوع و مکان رستوران هماهنگ بود و رعایت اصول طراحی در نورپردازی، رنگ کف سالن، دیوار، صندلیها و میزهای مورد استفاده، تزئین داخلی از عواملی مهم در تعیین وضعیت کلی رستوران هستند، مثلاً رنگهای اصلی و روشن برای رستورانهای غیررسمی و یا Fast Food (سریع الطبخ) مناسب هستند زیرا عملکرد این رستورانها سریع میباشد.
انواع واحدهای خدمات پذیرایی:
رستوران: رستوران محلی است که افراد مختلف با خلق و خوی گوناگون و توقعات و انتظارات خاص و متفاوت در آنجا جمع میشوند و توقع دارند با راحتی، آسودگی و احترام از آن پذیرایی شود. رستورانها با درجات و موقعیتهای مختلف به وجود آمده است که به وسعت، محل رستوران، مبلمان، تزئینات، معماری، سطح و نوع خدمات و … از عواملی هستند که درجهبندی و ارزشگذاری این نوع واحدهای خدمات پذیرایی تأثیرگذار هستند.
غذاکده سنتی: غذاکدههای سنتی با معماری و طراحی سنتی و با استفاده از وسایل و تجهیزات بومی بنا شدهاند. لباس افراد خدماتی در این نوع واحدها ترجیحاً از البسته محلی انتخاب میشود و غذاهای ارائه شده عمدتاً سنتی و شامل انواع کباب، آبگوشت، خوراکیها، مخلفات و نوشیدنیهای بومی و محلی میشود. ضمناً برخی از این نوع واحدها از موزیک سنتی زنده در ساعات خاصی نیز استفاده میشود.
کافه ـ تریا: در کافه ـ تریا، بستنی، چای، قهوه و سایر نوشیدنیها کیک و شیرینی و غذاهای ساده همانند همبرگر و ساندویچ سرو میشود، برخی از کافه تریاها میتوانند ۲۴ ساعته نیز باز باشند. ضمناً قیمت مواد عرضه شده در کافه تریا از رستورانها ارزانتر است.
سلف سرویس: در سلف سرویس کلیه غذاهای موجود در معرض دید مشتریان به نمایش گذاشته میشود، به نحوی که خود میهمان از هر نوع غذایی که بخواهد انتخاب مینماید. در سلف سرویس، پرسنل کمتری موردنیاز است، زیرا میهمانان خود لوازم و غذای مورد احتیاج خود را برمیدارند.
بوفه: بوفه یا بوفه آزاد در هتلها برای صرف صبحانه و نهار میهمانان و مسافران مورد استفاده قرار میگیرد، که معمولاً مراجعهکننده صورتحساب مخصوصی را که به همین منظور نوشته میشود امضاء میکند، در سایر واحدهای پذیرایی، محاسبههای غذا با توجه به تعداد نفرات است میزبونه نهار دارای انواع غذاهای سرد و گرم، سالاد و دسر و نوشابه خواهد بود، البته روش دیگری نیز در بوفه به کار برده میشود بدین معنی که پیش غذا و یا مکثل غذا میز بخصوص وجود داشت ولی غذای اصلی را باید از روی فهرست غذا (منو) سفارش داد. در این جا برای پیش غذا و مکثل غذا و دسرها حتی اگر مورد استفاده مشتری هم قرار نگیرد، مبلغی به حساب وی منظور میشود. در این نوع بوفهها پیش غذا و یا مکثل غذا و دسرها را مشتری خود باید بردارد ولی غذاهای اصلی بوسیله پیشخدمت سرو میشود.
قهوهخانه:
قهوهخانه همان چایخانههای سنتی هستند که با وسایل و تجهیزاتی ساده از گذشتههای دور فعالیت میکردند و هر مکان پاتوق یا محل مجتمع قشری خاص از اصناف بودند هماکنون نیز چایخانه در گوشه کنار شهرها و یا در بین راهها خصوصاً در مناطق پرتردد و کم رفاه بیشتر فعالیت دارند در این نوع مکانها انواع چای (با طعمهای مختلف) قیلان، نیمرو در برخی موارد آبگوشت (دیزی) که با زغال طبخ میشود در صبح، ظهر و گاهی شام به مشتریان ارائه میشود. در قدیم برای سرگرم کردن حاضرین در قهوهخانهها از نقلها، استفاده میشد، که امروزه کماکان در معدودی از قهوهخانهها از این روش استفاده میشود، گرچه در برخی از موارد، تلوزیون جایگزین آن شده است. فضای قهوهخانهها کاملاً مردانه است و مراجعهکننده بدون محدودیتی میتواند ساعتهای متمادی را در آن مکان سپری کند، در برخی از قهوهخانهها نیز افراد به تبادلات تجاری میپردازند.
دانلود گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران
گزارش کارورزی طراحی داخل رستوران
فهرست مطالب
چکیده
آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل:
۱ـ تاریخچه سازمان
۲ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات
۳ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
طراحی رستوران ظاهر ساختمان :(EXTERIOR IMAGE)
شماره روی میز رستوران
تابلو رزرو
میز صندوق
فایل صورتحساب
گریل روم GRILL ROOM
فود کورت FOOD COURT
تریا TERIA
رستورانهای بوفه BUFFET
بخشهای حماسی گیلگمش
فضاهای مهمانپذیری رستورانها
انواع آرایشهای فضای پذیرایی و ابعاد آنها
صندلیهای محل غذاخوری رستوران
صندلیها و میزهای غذاخوری
نتیجهگیری
منابع و مآخذ
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 80
مطالب مرتبط