مقاله کارآفرینی شرکت بهگل خراسان (تولید کنسرو)
بخشی از متن:
کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال ۱۳۵۱ تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد، و سهامی آن خاص گردید. که هم اکنون پس از ۱۸ سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت کارخانه، افزایش خط تولید، تنوع محصولات تولید شده، بازار خوب، کیفیت بالای محصولات تولید شده طبق استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان و استاندارد ملی ایران، صادرات خارج از استان و حتی صادرات خارج از کشور که به کشورهای آسیای میانه صادر می شود، که عواملی چون استفاده از مدیریت y مک گروگر و هرم مازلو به پیشرفت آن افزوده است.
فهرست مطالب:
فصل اول
خلاصه طرح
تاریخچه
تعریف کالا
تعریف صورتحساب
رسید کالا با قبض انبار
برگ سفارش کالا
عملیات حسابداری کالا
مشخصات واحد تولیدی
تاریخچه صنعت کنسرو در ایران
تاریخچه صنعت کنسرو سازی (در جهان)
ظرفیت تولید
تعداد پرسنل
شیفت کاری کارکنان
زمان احداث
قیمت فروش محصولات
فصل دوم
مشخصات محصول (نخود فرنگی)
چگونگی بازریابی
چگونگی تهیه مواد اولیه
بررسی اقتصادی خط تولید
فصل دوم: دفاتر معین، حسابهای کنترل و دفاتر روزنامه اختصاصی
فصل سوم
مراحل کنسرو کردن مواد غذایی (خط تولید)
شستشو و تمیز کردن
پوست گیری و قطعه کردن
بلانچینگ Blanching
پر کردن ظروف به وسیله سینی گردان حفره ای پر کن
جنس قوطی های مورد استفاده
تخلیه گازها با (تونل اگزاست)
تخلیه گازها به وسیله حرارت
تخلیه گاز ها با عوامل مکانیکی
تخلیه گاز ها به وسیله تزریق بخار (تونل اگزاست)
در بندی قوطی ها
فرایند کنسرو ها
سرد کردن قوطی ها
بر چسب زدن قوطی ها
انبار کردن قوطی ها
بررسی خط تولید نخود فرنگی
فصل چهارم
هزینه های تامین انرژی
صورت سود و زیان جامع
فصل پنجم
نتیجه گیری
مشکلات و محدودیت ها
پیشنهادات و انتقادات
مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
در قالب فایل word و قابل ویرایش
فرمت فایل: doc
تعداد صفحات: 55
مطالب مرتبط