این تحقیق در مورد وینگ چون بوده و به طور کامل به معرفی مفهوم ، تاریخچه ، سبک ها ، ویژگی ها و درجات این سبک رزمی می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های تربیت بدنی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.
مقدمه
وینگچون که معنای تحت اللفظی آن «مناجات بهاری» یا «بهار جاودانه» است ، یکی از محبوبترین سبکهای هنرهای رزمی چینی است.
مطابق روایتهایی که درباره ریشه اصلی این سبک نقل میشود، یکی از راهبههای معبد شائولین به نام نگ مویی نقشی کلیدی در طراحی این سبک و آموزش آن به زنی جوان به نام وینگ چون (به معنی بهار زیبا) داشتهاست و به همین جهت به هنر نگ مویی نیز معروف است.
وینگ تسون نوعی خاص از طرز نگارش واژه وینگ چون میباشد. اگرچه این کلمه به صورت وینگ تسون نوشته میشود اما همان وینگ چون خوانده میشود.
در ایران نیز برای برای جداسازی این سیستم از سیستمهای مشابه به جای خواندن واژه Wing Tsun به صورت وینگ تسون از اصطلاح وینگ چون دبلیو تی WT استتفاده میکنند.
این نحوه نگارش تنها برای متمایزسازی نحوه مدرن آموزش در سیستم WingTsun با سیستمهای با نام مشابه سبک انتخاب شدهاست.
WingTsun Kung Fu یا Wing Tsun که بطور مختصر WT نیز نوشته میشود یکی از شاخههای وینگ چون کونگ فو است که توسط استاد بزرگ لئونگ تینگ گسترش داده شدهاست.
معرفی
مهمترین هدف وینگ چون واقع گرایی در سیستم دفاع شخصی میباشد.
وینگچونبه جای تاکید بر تکنیکهای مبارزه بر روی اصول انرژی و مبارزه تکیه میکند.
ایده اصلی این است که، تحت فشار و استرس مبارزه، غیر ممکن است که از طریق بینایی جهت دقیق و سرعت یک حمله را تشخیص داده و تصمیمی هوشمندانه با استفاده از روشی موثر در مفابل حمله حریف گرفت. این تصمیم باید در زمانی کوتاه و قبل از فرود آمدن حمله حریف گرفته شود.
ترجیحاًَ شخص باید بلافاصله حملهای را مستقیماً و محتاطانه طراحی کند. این واکنشهای غیرارادی است که تعیین میکند در صورتیکه حمله حریف در ادامه خطرساز شود، واکنش چگونه باشد. چی سائو یا «دستان چسبان» به هنرجو یاد میدهد که چگونه به طور غیر ارادی در برابر سرعت، نیرو و جهت یک حمله بر مبنای حس لامسه (حسی که مغز بسیار سریع تر از حس بینایی آن را پردازش میکند)واکنش نشان دهد.
فهرست مطالب
مقدمه
معرفی
نام
اصول مبارزه
اصول انرژی
آموزش
چی سائو
لات سائو
فرمهای مقدماتی
سیو نیم تائو
چام کیو
فرمهای پیشرفته
بیو جی
آدمک چوبی
سیستم درجه بندی
درجات شاگردی
درجات مربیگری
تشکیلات و ترقی
کاربردی بودن
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 18
مطالب مرتبط