این تحقیق در مورد ورزش پیلاتس بوده و به طور کامل به بررسی تأثیرات این ورزش بر روی آمادگی جسمانی می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های تربیت بدنی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.
مقدمه
ورزش پیلاتس برای بهبود سلامت عمومی و تندستی مناسب است و ورزش پیلاتس می تواند به کاهش وزن، کمر درد و ساخت ماهیچه های قوی کمک شایانی کند.
پیلاتس یک روند بازگشت به زندگی طبیعی است و اصولا با هر آنچه غیرطبیعی است منافات دارد. سیستم ورزشی امن و معقولی است که به شما کمک میکند نسبت به خود شناخت بیشتر و بهتری پیدا کنید. متاسفانه شیوه زندگی و عادتهای نادرست باعث بروز ناهنجاریهای مختلف به ویژه در نوجوانان و جوانان شده و روز به روز به تعداد افرادی که از ساختار طبیعی بدن فاصله میگیرند و دچار عارضههای مختلف جسمی و روانی اعم از استرس، سرددرد، دردهای گردنی، کمری و… میشوند، افزوده میشود.
پیلاتس چیست؟
ورزش پیلاتس، بدن را با تاکید خاص بر قدرت مرکزی برای بهبود سلامت عمومی و تندرستی ، تقویت می کند. تمرینات پیلاتس روی یک تشک و یا با استفاده از تجهیزات ویژه مانندReformer انجام می شود. ژوزف پیلاتس در ابتدا بیش از 500 تمرین برای سیستم خود ابداع کرد که در آن 34 ورزش مورد استفاده قرار گرفتند. پیلاتس را می توان براساس یک یا یک گروه انجام داد. اگر بیماری دارید که ممکن است نیاز به توجه داشته باشد ، با مربی چک کنید که کلاس ها مناسب باشد کلاس ها با استفاده از دستگاه سطح بالاتری از توجه فردی ارایه می شوند ، اما معمولا گران تر هستند.
ورزش پیلاتس مجموعه ای از حرکاتی است که با تمرکز برای استفاده ی همزمان از ذهن و جسم از جاذبه، وزن بدن و دستگاه های مخصوص برای افزایش مقاومت شما کمک می گیرد تا ماهیچه های تثبیت کننده ی بدن تقویت شوند.
تاریخچه
پیلاتس نخستین بار توسط یوزف پیلاتس، که متولد سال ۱۸۸۰ در آلمان بود، طراحی شد. وی در طول نیمه اول قرن بیستم، نسبت به گسترش و توسعهٔ مجموعهای از تمرینات خاص، که به منظور تقویت بدن و ذهن انسان در نظر گرفته شده بودند، اقدام نمود. یوزف پیلاتس معتقد بود که سلامت جسمی و روانی ارتباط درونی تنگاتنگی با یکدیگر دارند.
او در دوران جوانی با بسیاری از شیوهها و روشهای تمرین فیزیکی و نرمش بدنی که در آن دوره در دسترس بودند آشنایی پیدا کرده بود، و از این روشها برای توسعه کنترلوژی بهره برد. روشی یوزف پیلاتس ابداع کرد با روشهای سنتی همچون «ورزشها و تمرینات اصلاحی» یا «ژیمناستیک طبی» که توسط پهر هنریک لینگ مورد توجه قرار گرفته بودند، در ارتباط بود.
کنترلوژی یا پیلاتس روشی از تمرینات ورزشی بود که در سال ۱۹۲۰ توسط یوزف پیلاتس به وجود آمد و در اصل جزء برنامههای آمادگی جسمانی زندانیان جنگی بود و بعدها به عنوان یکی از روشهای رسیدن به بالاترین سطح تناسب اندام تبدیل شد. نام این ورزش در ابتدا توسط یوزف پیلاتس علم کنترل بدن نام گذاری شده بود که پس از مرگ وی به دلیل احترام و حفظ یاد و خاطره او توسط بازماندگانش به نام پیلاتس متداول شد.
یوزف پیلاتس، در طی دوران زندگی خویش، دو کتاب منتشر نمود که هردوی آنها به تمرینات مخصوص روش ابداعی او مربوط بود: کتاب نخست که وی آن را در سال ۱۹۳۴ تدوین کرد و عنوان آن: سلامتی شما: مجموعهای اصلاحگر از تمرینات ورزشی که انقلابی در کل رشته تربیت بدنی هستند و کتاب دیگر که در ۱۹۴۵ انتشار یافت و عنوانش: بازگشت به زندگی از طریق کنترولوژی (دانش کنترل بدن) بود.
این روش پس از مرگ یوزف پیلاتس نیز توسط همسر و گروه کوچکی از شاگردان وی زنده نگه داشته شد و رفته رفته علوم تازه نیز به قوانین مورد توجه پیلاتس پی برد. این ورزش ناشناخته به تدریج تبدیل به یک روش تکمیلی ورزشی به شکل همگانی و حتی خانگی تبدیل شدهاست.
فهرست مطالب
مقدمه
پیلاتس چیست؟
تاریخچه
انواع ورزش پیلاتس
پیلاتسِ استات
پیلاتسِ کنترل بدن
کلاس های پیلاتس با دستگاه
کلاس های پیلاتس با تشک
پیلاتس برای چه کسی مناسب است ؟
هشت اصل اساسی پیلاتس
پیلاتس برای چه کسانی مفید است
تاثیر پیلاتس روی بدن
۱- با ورزش پیلاتس بدنتان را بهتر می چرخانید
۲- با پیلاتس استخوان های بهتری می سازید
پیلاتس ضامن سلامت ستون مهرهها است
۳- مهارت حفظ تعادلتان به شدت افزایش پیدا می کند
۴- ورزش پیلاتس عضله لگن را هم قوی می کنید
۵- با پیلاتس می توانید آرامش و تمرکز حواس را نیز تجربه کنید
ورزش پیلاتس برای جلوگیری از آسیب و ریکاوری سریع تر بدن بعد از آسیب
ساخت ماهیچه های قوی و بدون چربی با ورزش پیلاتس
تقویت و استواری عضلات مرکزی بدن با ورزش پیلاتس
تقویت کف لگن با ورزش پیلاتس
بهبود وضعیت بدن هنگام نشستن یا ایستادن
آیا پیلاتس می تواند به کاهش درد کمر کمک کند ؟
در مورد کاهش وزن چگونه است ؟
آیا ممکن است هنگام پیتلاس به خود صدمه بزنید؟
آیا تمرینات پیلاتس باعث افزایش قد هم خواهد شد؟
پیلاتس تنظیم کننده شیوه صحیح تنفس
پیلاتس سازندهی اندامی موزون و متناسب
پیلاتس برای خانومها
تفاوت بین پیلاتس و یوگا چیست ؟
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 23
مطالب مرتبط