دانلود تحقیق و مقالات رشته کشاورزی با عنوان مقاله استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۳۱ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
پیشگفتار
استاندارد ویژگیها و روشهای آزمون آرد بادام زمینی که بوسیله کمیسیون فنی مواد غذائی تهیه و تدوین شده و در کمیسیون نهائی مادر مورد تائید قرار گرفته و در سی و یکمین جلسه کمیته ملی مواد غذائی مورخ ۶۱/۳/۳۰ تصویب گردید .
پس از تأیید شورایعالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه ۱۳۴۹) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه نیازمندیهای خاص ایران حتیالمقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .
استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
۱ ـ هدف
هدف از تدوین استاندارد تعیین ویژگیها و روشهای آزمون و بستهبندی و علامتگذاری بادام زمینی خوراکی است که روغن آن توسط ادوات مکانیکی مناسب استخراج شده است .
۲ ـ دامنه کاربرد
این استاندارد شامل ویژگیهای آرد بادام زمینی ۱ روغن گرفته است که جهت استفاده در غنی کردن انواع آرد بکار میرود .
۳ ـ ویژگیها
۳ ـ ۱ ـ ماده اولیه باید از مغز دانههای درسته و کامل رسیده , تازه و سالم و عاری از هر گونه آلودگی قابل رویت قارچی و شیمیائی تهیه شده و در دستگاههای تمیز به نحو بهداشتی روغن آن استخراج شود .
برای انتخاب دانههای سالم میتوان از بازرسی عینی و یا دستگاههای الکترونیکی استفاده نمود .
۳ ـ ۲ ـ آرد حاصله از عمل استخراج مکانیکی باید به رنگ سفید و یا متمایل به قهوهای روشن باشد و از لحاظ ترکیب یکنواخت و عاری از آفات و امراض و بو و طعم نامطبوع بوده و هیچ نوع رنگ و ماده معطر و مواد افزودنی نامناسب دیگر به آن اضافه نشده باشد .
۳ ـ ۳ ـ قطر ذرات ـ قطر ذرات آرد بادام زمینی باید به ترتیبی باشد که حداقل ۹۵ درصد آرد ازالک به قطر چشمههای ۷۱۰ میکرون رد شود و ۸۰ درصد وزنی ازالک با چشمههای به قطر ۵۰۰ میکرون عبور میکند .
۳ ـ ۴ ـ در تولید , بستهبندی و نگهداری محصول باید اصول بهداشتی کارگاه و وسائل مورد استفاده در مدنظر باشد ( باستاندارد مقررات بهداشتی کارگاه ایران شماره ۱۸۳۶ مراجعه شود .)
۳ ـ ۵ ـ آرد بادام زمینی روغن گرفته باید با جدول ویژگیهای زیر مطابقت داشته باشد
فهرست مطالب
استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
هدف
دامنه کاربرد
ویژگیها
بسته بندی و علامتگذاری
نمونهبرداری
روشهای آزمون
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 31
مطالب مرتبط