دانلود گزارش کارآموزی تعیین موقعیت در نقشه برداری شهرداری قرچک

دانلود گزارش کارآموزی تعیین موقعیت در نقشه برداری شهرداری قرچک گزارش کارآموزی نقشه برداری در شهرداری گزارش کارآموزی نقشه برداری مسیر گزارش کارآموزی نقشه برداری راه دانلود گزارش کارآموزی نقشه برداری گزارش کارآموزی رشته نقشه برداری دانلود رایگان گزارش کارآموزی نقشه برداری

Thermal Systems

کارآموزی تعیین موقعیت در نقشه برداری شهرداری قرچک
پیشگفتار
بخش اول
GPSسیستم مکان یابی جهانی
تاریخچهGPS
GPSچیست
ماهوارههایGPS
سیستمGPSچگونهکارمیکند
ایستگاههای زمینی سیستم GPS
کاربردهای GPS
چندنمونه از تصاویر حاصل از سیستم GPS
گزارش تکثیر نقاط GPS
بخش دوم
کاداستر
فصل اول
تعریف.کاداستر
تعاریف اصطلاحات در کاداستر
انواع.کاداستر
اجزای.کاداستر
سیرتحول تعیین وضعیت و  موقعیت.قطعه.زمین
سیستم تحریری همراه باکروکی برای تعیین ابعاد و مکان قطعه 
سیستم تحریری بدون کروکی برای تعیین ابعاد و مکان قطعه
سیستم خطی برای تعیین ابعاد و مکان قطعه
سیستم رقومی برای تعیین ابعاد و مکان قطعه
مراحل پیاده سازی کاداستر
مشخصات یک سیستم کاداستر و بسترسازی برای ایجاد کاداستر
ثبت واصلاحات زمین
مزایای ثبت قطعات زمین
انواع سیستم های ثبتی
کاداسترملکی یاحقوقی
پایگاه اطلاعات
پایگاه اطلاعات کاداستررقومی
مراحل اصلی در طراحی پایگاه داده ها
نقشه
نقشه برداری کاداستر
فصل دوم
انواع خطاهای تعیین کننده دقت در نقشه
عملیات کنترل  و تکمیل  زمینی
فصل سوم
قلمرو فعالیت نقشه های کاداستر
چند سایت معتبر درموردسیستم GPS
منابع ومآخذ


پشگفتار:
در گذشته، زمانی که تکنولوژی پیشرفته امروزی وجود نداشت، مردم وبخصوص اشخاصی مانند سیاحان، جهانگردان و …گاهی اوقات در یک گستره جغرافیایی و بخصوص شهرها و کشورهای بیگانه، از مکان دقیق خود با خبر نبودند وحتی گاهی نیز در بیابانها ودریاها مسیر خود را گم می کردند، از سوی دیگر در دنیای قدیم، استفاده از ستارگان، قطب نما وسایر عوامل طبیعی تا اندازه ای راهگشای بشر بوده، ضمن اینکه همه این موارد،بطور کلی انسان عصر گذشته را مورد هدایت و راهنمایی قرار می داد، در حالیکه امروزه پیچیدگی های جغرافیایی، اعم از بافت شهر، خیابان، و… اصولا زمینه استفاده از اینگونه روشها را تا حد زیادی منتفی و بی معنا کرده است. به هر صورت در شرایط فعلی، با گسترش فناوری های گوناگون، این مشکل توسط یک سیستم ماهواره ای مدرن وپیشرفته، با نام و عبارت(GPS(Global Position Systemکه به معنای سیستم موقعیت یاب جغرافیایی می باشد، رفع شده است. در حقیقت دنیای امروز، دنیایی است که هیچ فردی در آن گم نخواهد شد و همه چیز بر روی تمام نقاط زمین قابل شناسایی است واین قدرت دستیابی به سیستم های شناسایی را ماهواره ها ودر اساس کامپیوترها، در اختیار بشر قرار داده اند.


در این پژوهش ابتدا پس از معرفی این سیستم و سپس بطور اجمالی طرز کار و نحوه استفاده از آن را مورد بررسی قرار می دهیم و در نهایت به گوشه هایی از کاربردهای وسیع این سیستم اشاره می کنیم.


تاریخچه GPS:
GPS دارای تاریخچه و سیر تکاملی جالبی می‌باشد و اخیرا استفاده از آن موجب اکتشافات قابل توجهی شده است. اما قبل از این که بیشتر راجع به GPS بدانیم، لازم است مختصری در مورد ناوبری(Navigation) بدانیم.


از زمان ماقبل تاریخ مردم سعی می کردند یک راه قابل اطمینان پیدا کنند که به آنها بگوید کجا هستند و حتی آنها را به جاییکه می روند راهنمایی کرده و سپس به خانه بازگرداند.
مردمان غارنشین وقتی که برای تهیه غذا به شکار می رفتند، احتمالا از سنگ‌ها و شاخه های کوچک برای علامت‌گذاری مسیر خود استفاده می کردند. ملوانان نیز ابتدا سواحل را به دقت دنبال می کردند تا از گم شدنشان جلوگیری کنند.


وقتی دریا نوردان اولیه در دریاهای باز(اقیانوس ها) کشتیرانی کردند، دریافتند که می‌توانند مسیر خود را با دنبال کردن ستاره‌ها ترسیم کنند. فنیقیهای باستان از ستاره شمالی برای سفر به مصر و جزیره کرت استفاده می‌کردند. بر طبق گفته هومر الهه آتنا به اودیسه گفته است که هنگام سفر کردن در جزیره کالیپسو ” دب اکبر را سمت راست خود قرار بده”.
متأسفانه برای اودیسه و دیگر دریانوردان ستاره ها فقط در شب و تنها در شب‌های صاف قابل رؤیت هستند.
پیشرفت مهم بعدی در امر ناوبری کشف قطب نمای مغناطیسی و دستگاه زاویه یاب(sextant) بود.
عقربه قطب نما همیشه نقطه شمالی را نمایش می دهد، بنابراین همیشه دانستن جهت مسیری که در آن حرکت می‌کنیم را ممکن می سازد.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 50

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط