پاورپوینت روش مکانیزه تولید سیب زمینی
بخش از متن :
در ۱۰۰ گرم غده سیب زمینی حدود ۷۵تا ۸۰ گرم آب ،۲۱ گرم کربوهیدرات (قسمت اعظم آن ازنشاسته و مابقی آن قندهای حلال است ) حدود ۲ گرم پروتئین (۵۰ درصد آن از آمیدها واسید های آمینه ) ۱/۱ گرم املاح معدنی به ویژه پتاس و بالاخره مقادیری چربی وسلولز وجود دارد سیب زمینی چهارمین گیاه زراعی از نظر مقدار تولید بعد از گندم ،ذرت وبرنج است .اهمیت سیب زمینی بخاطر ارزش غذایی خاص، سازگاری خوب با شرایط آب و هوایی وشرایط انباری وحمل ونقل آسان آن است.
از این نظر دراقصی نقاط جهان به کشت آن اقدام می شود . مهمترین مناطق تولید سیب زمینی درایران استانهای زنجان ، آذربایجان شرقی وغربی ،همدان ،اصفهان ،فارس وخراسانمواد تشکیل دهنده سیب زمینی بسته به نوع رقم ،نوع زمین ،روش کشت ،مقدار کود ،میزان رسیدگی غده وشرایط انباری متفاوت است .همان طوری که ملاحظه می شود در سیب زمینی مقادیر زیادی ویتامین مثل ویتامین C و ویتامین های A,B وجود دارد . پتاس درسیب زمینی به حد کافی موجود است . در این گیاه مواد رنگی،اسیدهای آلی،هورمونها ودیاستاز نیز وجود دارد.
فهرست
اهمیت اقتصادی وارزش غذایی وداروی
کشت سیب زمینی
آفات سیب زمینی
شرایط کشت سیب زمینی
آماده سازی سیب زمینی
ترکیب شیمیایی
آماده سازی زمین
خواص غذایی و داروئی
انبار نمودن سیب زمینی
خاک
کود دامی
کود سبز
تاریخچه
نکات مهم
توليد كننده هاي عمده سيب زميني در جهان
انواع سيب زميني
سموم موجود در سيب زميني
ارقام سیب زمینی
کوددهی سیب زمینی
نیتروژن
فسفر
پتاسیم
سایر عناصر مورد نیاز گیاه سیب زمینی
سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است ؟
ایمنی مواد غذایی
چه زمان از مصرف سیب زمینی جوانه زده خودداری کنیم ؟
چگونه از جوانه زدن سیب زمینی پیشگیری کنیم ؟
چه مدت طول می کشد تا سیب زمینی رشد کند؟
از کاشت سیب زمینی تا برداشت آن
مراحل رشد سیب زمینی
مرحله توسعه جوانه
مرحله رشد رویشی
تشکیل غدهها
پر شدن غدهها
بلوغ غدهها
زمان کاشت سیب زمینی
نحوه کاشت سیب زمینی
برداشت سیب زمینی
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 40
مطالب مرتبط