این پروپوزال در مورد طراحی خانه مد (رشته مهندسی معماری) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
اهمیت و ضرورت طرح:
تنوعطلبی و نوگرایی از خصایص انسان است و همیشه او را به سمت نوشدن برای یک زندگی بهتر سوق میدهد. این نیاز از تغییرات اساسی دوران بلوغ و نوجوانی است که به شکلهای مختلف در نوع رفتار، صحبت کردن و پوشش دیده میشود. مد و مدگرایی چیزی است که امروز نقل همه محافل شده است، طبق نظریه جرج سیمل، مد همان تغییر غیر متمرکز جنبههای فرهنگی زندگی است و از یک تنش اساسی و پایهای در وضعیت اجتماعی انسانها ناشی میشود.
لباس نیز از عناصر نشان دهنده فرهنگ و هویت ملی گروه های انسانی است. باتوجه به این تعریف لباس را باید پدیدهای فرهنگی و مصداقی از عادات اجتماعی دانست. لذا وجود مراکزی برای طراحی، تولید و عرضه لباس متناسب با فرهنگ، هویت و شرایط مختلف جوامع ضروری می نماید.
لباس اقوام مختلف در ایران بر اساس شرایط جغرافیایی،آداب و رسوم و ساختار اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هر قوم شکل گرفته که هر کدام در جای خود طرحهای بسیار زیبایی هستندکه در طراحی لباس ایرانی میشود با بهروز کردن همین آثار، طرحهای بسیار زیبایی به وجود آورد.
وقتی به طرحهای زنان سرزمین ایران دقت میکنیم متوجه میشویم در لباسهای طراحی شده متاسفانه نمادی از لباس ایرانی دیده نمیشود و این لباسهای ملی معلوم نیست مال کدام ملت است. این لباسها با وجود اینکه با فرهنگ و تمدن ما خیلی تناسب ندارند بسیار گران هستند.
لذا با بررسی و شناسایی جامعه هدف- که ساکنین مناطق شمالی و بخصوص منطقه 7 شهرداری تهران که نزدیک نمایشگاه های مهم این شهر نیز هستند – همچنین شناخت نوع نیازها و دغدغه های درونی موجود در این جامعه ، با درنظرگرفتن کیفیت های فضایی لازم و پتانسیل های سایت ،به ایده ای مناسب در جهت طراحی فضایی برای آموزش طراحی لباس، تولید و عرضه لباس،و برپایی نمایشگاه ها و جشنواره های موقت مد و لباس برای پاسخگویی به نیاز های طراحی مد و لباس خلاق،مدرن و متناسب با فرهنگ ایرانی و ارائه آن در قالب فضای معمارانه مناسبی می باشیم. از دیگر دلایل از انتخاب موضوع ” طراحی مرکز سلامت روان ” می توان به موارد زیر اشاره نمود:
فهرست مطالب:
اهمیت و ضرورت تحقیق
پیشینه تحقیق
فرضیه های تحقیق
اهداف تحقیق
روش تحقیق
مشخصات سایت طرح
لیست فضاها و جدول زیربناها
منابع و مآخذ
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 17
مطالب مرتبط