دانلود تحقیق و مقالات رشته پزشکی با عنوان دانلود مقاله روشهای ضد بارداری (تنظیم خانواده) در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۱۶ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
چگونگی حاملگی به وجود می آید
دستگاه تناسلی زن در شکل زیر نشان داده شده است . این دستگاه از خارج به داخل شامل فرج , مهبل , رحم , لوله های رحم و تخمدان ها است . در حول و حوش روز چهاردهم عادت ماهیانه , یک تخمک از یکی از تخمدانها پرتاب میشود که این تخمک وارد لوله های رحم می شود . برای اینکه این تخمک تبدیل به تخم گردد باید مقاربت بین زن و مرد انجام شود و اسپرم مرد از طریق انزال , وارد رحم گردد . اسپرو خود را به تخمک می رساند و با آن لقاح می کند و تخم به وجود می آید . تخم در مخاط رحم جایگزین می شود و پس از گذشت ۹ ماه تبدیل به جنین کامل می شود و به دنیا می آید .
روشهای ضد بارداری
تا کنون روشهای گوناگون و متعددی برای پیشگیری از آبستنی ابداع شده است که برخی از آنها بعلت زیان آور یا خطر ناک بودن , بتدریج کنار رفته و فراموش شده است . مطالب این تحقیق شامل آخرین تحقیقات در مورد روشهای ضد بارداری می باشد .
۱- آمیزش ناپیوسته
اولین تجربه بشر در مورد جلو گیری از بارداری , روش (( آمیزش ناپیوسته )) است . این روش در تمام دنیا انجام شده و به اسامی مختلفی از قبیل روش ناکام و مراقب بودن نامیده می شود . در این روش , مرد در هنگام انزال , آلت تناسلی خود را از مهبل خارج می کند تا مایع منی وارد دستگاه تناسلی زن نشود. به این ترتیب از حاملگی جلوگیری بعمل می آید . از آنجا که روش آمیزش ناپیوسته نیاز به تعلیمات خاص و ابزار ویژه ای ندارد , به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است . این روش در هر شرایطی قابل انجام است و هیچگونه عوارضی برای زن یا مرد ایجاد نمی کند . با انجام این روش , خطر ابتلا زن به سرطان دهانه رحم کاهش می یابد و بعنوان یک را پیشگیری از سرطان رحم بشمار میرود .
فوائد : این روش نیاز به صرف هزینه , آماده سازی قبلی , وسایل خاص و اقدامات پزشکی ندارد . این روش برای زن هیچگونه عوارضی ندارد و در هر شرایطی قابل انجام است . در برخی مطالعات , خطر حاملگی در این روش ۱۷ درصد محاسبه شده است در حالی که خطر حاملگی در استفاده کنندگان از کاندوم و دیافراگم ۱۴ درصد و در روش پرهیز دوره ای ۳۸ درصد بوده است . توجه داشته باشید که ریختن مقداری از مایع منی در اطراف دستگاه تناسلی خارجی زن خطر جدی از نظر حاملگی ندارد و احتمال حاملگی در آن بسیار ناچیز است .
مضرات : تعدادی عوارض فیزیکی و روانی برای این روش ذکر شده است ولی هیچیک قابل توجه نیست . مهمترین مسئله در این روش عدم تمایل برخی افراد برای آمیزش انباشته است و بهترین کار آن است که زوجین از ابتدای ازدواج به این روش عادت کنند .
فهرست مطالب
چگونه حاملگی به وجود می آید ۳
روشهای ضد بارداری ۳
۱-آمیزش ناپیوسته ۴
۲-آمیزش انباشته ۵
۳-شستشو ۵
۴-آمیزش ساکسونی ۵
۵-ژل ها و کرم های ضد حاملگی ۶
۶-دیافراگم های مهبلی ۷
۷-قرص ضد بارداری ۹
۸-رفع حاملگی پس از مقاربت ۱۰
۹-داروهای ضد بارداری کاشتنی ۱۱
۱۰-کاندوم(کاپوت) ۱۲
۱۱-بستن مجرای تناسلی مرد (وازکتومی) ۱۳
۱۲-بستن لوله های رحم ۱۳
روشهای دیگر ضد بارداری ۱۴
روشهای ضد بارداری جدید ۱۴
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 16
مطالب مرتبط