دانلود ترجمه فارسی مقاله کامل Concept of Exergy

دانلود ترجمه فارسی مقاله کامل Concept of Exergy مقاله مدیریت منابع انسانی isi تحقیق مقاله مقالات مدیریت منابع انسانی isi لیست مجلات علوم انسانی isi مقاله منابع انسانی isi مقالات منابع انسانی isi مقالات isi علوم انسانی ترجمه مقاله منابع انسانی ترجمه مقاله مدیریت منابع انسانی مقاله مدیریت منابع انسانی با ترجمه مقاله ترجمه شده منابع انسانی ترجمه مقاله isi

Concept of Exergy

 
ترجمه Concept of Exergy به همراه فرمول و اشکال و جداول مختلف به همراه فایل مقاله

( چکیده) مطالب:

فصل یکم از این گزارش ، مشخصه ها و ویژگیهای مفهوم ترمودینامیک ،EXERGY را در ارتباط با سیستم های سرمایش و گرمایش ساختمانی توصیف و تشریح می کند. در واقع EXERGY مفهومی است که صریح و ساده نشان می دهد که چه چیزی مصرف شده است.همه سیستم ها نه تنها سیستم های مهندسی( دارای موتور) بلکه به همراه سیستم های بیولوژیکی که شامل نیرویی کار انسانی (بدنی) می باشند شامل مواردی از قبیل تغذیه اجزاء کاری توجه به EXERGY که توسط اجزاء متفاوت مصرف می شود و متقابل با آن تولید انتراپی معادل آن و تعیین و مشخص کردن انتراپی تولید شده در محیط اطرافشان می باشند.

بنابراین کل فرآیند روند اکسرژی انتراپی نامیده می شود . ویژگیها و مشخصه های اکسرژی(گرم) و اکسرژی(سرد) و همچنین اکسرژی شعاعی ( دارای تشعشعات) دسته بندی و مشخص شده اند. ویژگیها و مشخصه های کلی یک روند اکسرژی-انتراپی مربوط به سیستم های انفعالی (تاثیر پذیر)، که در واقع می توانند پیش فرضی جهت تشخیص و بررسی سیستم هایی با اکسرژی پائین باشند، به همراه روند فرآیند انتراپی- اکسرژی در سیستم های محیطی جهانی مورد بحث قرار گرفته می شوند. فصل دوم، فرم ها و اشکال گوناگون اکسرژی و فرمولاسیون های ریاضیاتی مورد استفاده در ارزیابی و تخمین آن ها را معرفی می کند.

موازنه و تعادل EXERGY در یک سیستم باز با حالت یکنواخت و ثابت که خیلی بیشتر می تواند متناسب با تجزیه و تحلیل های ترمودینامیکی سیستم های انرژی باشد. نیز در همین فصل توضیح خواهد داده شد که البته در این فصل همچنین فاکتورهای بازدهی اکسرژتیک های متفاوت در تجزیه و تحلیل های ترمودینامیکی از سیستم های انرژی نیز معرفی می شوند. سپس یک مثال از چگونگی تجزیه و تحلیل انرژی در یک دستگاه تهویه هوا به صورت دسته بندی شده ارائه می شود. سیستم ها و دستگاه های تهویه هوا به صورت گسترده ای در سرمایش و گرمایش ساختمان ها ارائه می شود.

این مطالب جهت درک و فهم بهتر سیستم هایی با اکسرژی پائین برای سرمایش و گرمایش ارائه می شوند که البته به کارگیری آنها رو به افزایش است . اینگونه مطرح شده است که یکی از ملزومات جهت سیستم هایی با اکسرژی پائین می تواند دارای یک طرای تاثیذرپذیر (انفعالی) در سیستم های بسته ساختمانی می باشد.

پیشگفتار(مقدمه):

این گزارش در حقیقت بخشی از کار انجام گرفته در مقاله ایی می باشد که برای نمایندگی انرژی بین المللی (IEA) مشخص شده است: حفظ و نگهداری انرژی در ساختمان ها و برنامه سیستم های متمرکز (ECBCS). ANNEX 37: سیستم هایی با اکسرژی پائین برای به کارگیری در زمنینه سرمایش و گرمایش.

هدف کلی ANNEX 37 این است که شمار به کار گیری انرژی را در جهت تسهیل و تسریع بهبود بخشد و البته بدین ترتیب بتوان از منابع انرژی که از لحاظ محیطی با دوام باشند و همچنین دارای ارزش و مقدار کمتری می باشند را در جهت سرمایش و گرمایش ساختمان به کار گیرد. مرکز تحقیقات فنی و تکنیکی VTT در FINLAND نیز تنظیم کننده ANNEX 37 می باشد.

یازده کشور دراین زمینه مشارکت داشته اند: کانادا، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایتالیا ، ژاپن، هلند، نروژ، لهستان و سوئد.

این گزارش توسط ABDOLAZIZ HAMMACHE دکتر و دانشمند محقق در آزمایشگاه تحقیقاتی گوناگونی و تنوع انرژی (CANMET) در کانادا ( فصل دوم و سوم)ارائه شده است و همچنین توسط دکتر و پروفسور MASANORI SHUJUYA در آزمایشگاه محیط ساختمان ،انستیو فن آوری و تکنولوژی MUSASHI در ژاپن، ( فصل یکم و فصل سوم) ارائه شده است. با تشکر و تقدی ویژه نسبت به آقای دکتر CAREJ SIMONSON پروفسور (دستیار) مساعدت کننده در دانشگاه SASKATCHEWAN کانادا جهت نوشتن این گزارش.

ESPOO سوم جولای سال 2002

فهرست مطالب

1- مقدمه ای بر مفهوم انرژی ص 8

1-1 مقدمه ص 8،

1-1.1-توصیف و تشریح یک سیستم در زمینه یک فرآیند انتراپی

اکسرژی ص 9

1-2 معادله موازنه و تعادل سازی اکسرژی ص 12

1-3 اکسرژی گرم و اکسرژی سرد ص 14

1-4 اکسرژی شعاعی ص 16

1-5 فرآیند آنتراپی – اکسرژی در سیستم های انفعالی و تاثیرپذیر ص 17

1-6 سیستم محیطی جهانی ص 19

1-7 نتیجه گیری ص 20

2-فرمولاسیون های ریاضیاتی (محاسباتی) ص 22

2-1 مقدمه ص 22

2-2 موازنه اکسرژی ص 22

2-3 تعاریفی در جهت بازده های اکسرژتیکی ص 24

2-3-1 بازده اکسرژتیکی قراردادی ص 24

2-3-2 بازده اکسرژتیکی عددی ص 25

2-3-3 ضریب بازده اکسرژی قابل استفاده ص 27

2-4 دستگاه ها (کاربردهای) تهویه هوا ص 28

2-5 نتیجه گیری ص 39

مرجع ها ص 40


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 108

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط