تحقیق پیرامون سردخانه نگهداری انواع میوه
بخشی از مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی با ظرفیت ton 3000 دارای ۱۷ اتاق، ۱۵ اتاق زیر صفر، ۱۲ اتاق بالای صفر، اتاق بالای صفر جهت نگه داری میوه ها، رب و … استفاده می شود دارای ظرفیت ton 400- 150 است. درجه ی حرارت میوه جات نسبت به نوع میوه متفاوت است به عنوان مثال برای نگهداری سیب لبنانی برای مدت ۶ ماه درجه ی حرارت باید بین ۰ تا ۵/۰ و رطوبت نسبی بین ۸۵ تا ۹۵% باشد. برای سیب عباسی درجه ی حرارت ۵/۰+۰ و مدت ماندگاری ۴ ماه است. درصد رطوبت ۷۵ تا ۸۰%- برای گلابی درگزی ۶۵ تا ۷۰% در درجه حرارت c8/0 تا ۰ (گلابی نطنز ۸/۰- تا ۰) فشار ورودی مایع اواپراتور bar 10- 8 است. مایع که عبور می کند فشار شکسته شده و به ۵/۲ تا ۲ بار می رسد. مرحله سوم: …
فهرست مطالب:
مقدمه
درجه حرارت انبار
سیستم تبرید سردخانه
شیرها
سیستم نور در انبار
اوپراتورهای سقفی
فینهای گاز گرم
بخش بخار
سالنهای نگهداری میوه جات و مواد غذایی
بهداشت انبارها
روشهای آزمایشی در سردخانه
ضدعفونی انبار
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل word و قابل ویرایش
مطالب مرتبط