تحقیق تروریسم در حقوق کیفری ایران

دانلود تحقیق تروریسم در حقوق کیفری ایران مقاله مقاله ضرورت جرم انگاری تروریسم در حقوق کیفری ایران تروریسم در حقوق کیفری ایران مقاله های حقوق کیفری مقاله در مورد حقوق کیفری مقاله درباره حقوق کیفری مقاله انگلیسی حقوق کیفری مقاله تاریخ تحولات حقوق کیفری مقاله اصل کاربرد کمینه حقوق کیفری مقاله حقوق کیفری بین الملل موضوع تحقیق حقوق کیفری

Investigation of terrorism in criminal law

 

چکیده:
با وجودی که پدیده تروریسم مسأله تازه‌ای نیست، اما تهدیداتی که امروزه از ناحیه این پدیده شوم متوجه جوامع مختلف است، ویژگی و حساسیت خاصی نسبت به سایر پدیده های حقوقی ایجاد کرده است. تهدیدات ناشی از اقدامات تروریستی، در چارچوب سرزمین معین نمی گنجد و به تهدیدی جهانی مبدل شده است. تروریسم، ارزشهایی که بنیان منشور ملل متحد است از قبیل: احترام به حقوق بشر، حاکمیت قانون، قوانین و مقررات ناظر به حمایت از غیر نظامیان در جنگ، بردباری و تساهل میان ملتها و کشورها و حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات را هدف قرار میدهد. بدین سبب سازمان ملل متحد تاکنون کنوانسیونهای متعددی در زمینه مبارزه با تروریسم تدوین کرده است. چندین قطعنامه نیز از جانب شورای امنیت صادر شده که طی آن کشورها را به امر مبارزه با تروریسم فراخوانده است.
تروریستها با سؤاستفاده از گسترش حمل و نقل هوایی، انقلاب ارتباطات، اقتصاد جهانی خصوصی و ایجاد جهان بدون مرز، از شیوه های جدیدی برای ایجاد ناامنی و رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند. در نظام حقوقی ایران، سازوکارهای مبارزه موفق با تروریسم، کارامد و به روز نیست؛ هر چند محاربه به عنوان مصداقی از عملیات تروریستی مورد حکم قانونگذار قرارگرفته است. تنوع و پیچیدگی اعمال تروریستی، سازمان یافتگی و فراملّی شدن آن ضرورت بازنگری و جرم انگاری تروریسم را آشکار می سازد و مقنن  باید با درک این مهم، قوانین کارامد دراین زمینه تصویب کند.

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
گفتار اول
تعریف و ویژگیهای تروریسم
تعاریف موجود از تروریسم
ویژگیهای تروریسم
استفاده یا تهدید به استفاده از خشونت غیرقانونی
سازمان یافته و غیرمردمی بودن
گفتار دوم
انواع تروریسم و تروریسم در حقوق بین الملل
تروریزم در حقوق بین الملل
بررسی تروریسم کلاسیک در حقوق بین الملل
گفتار سوم
تروریسم در حقوق ایران
جرم چیست
عناصر ارتکابی جرم
عنصر معنوی
محاربه و تروریسم در حقوق کیفری ایران
عنصر مادی و معنوی جرم محاربه
مطلق بودن یا مقید بودن جرم محاربه
تعریف فساد فی الارض
تشابه محاربه و افساد فی الارض
تعریف بغی در قانون مجازات اسلامی
قیام مسلحانه برابر حکومت اسلامی
نتیجه گیری
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 47

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط