دانلود اقدام پژوهی بررسی نحوه تاثیر مدیریت معلم در جریان یاد دهی و یادگیری
چکیده :
انگیزش از مباحث اساسی سازمان و مدیریت و به ویژه مدیریت در آموزش و پرورش است . میزان کوشش و فعالیت هر فرد در سازمان به میزان انگیزش او بستگی دارد . مطالعه انگیزش ، کوششی برای شناخت و پاسخ به چراهای رفتار است . این که چرا انسان ها رفتارهای متفاوتی دارند و چرا یک معلم و دانش آموز خود را با میل ، رغبت ، پشتکار ، جدیت و به هنگام انجام می دهد و دانش آموز یا معلم دیگر برای انجام دادن حداقل کار باید تحت فشار قرار گیرد ، از مباحث انگیزش است .
هدف اصلی این مقاله ، شناخت نیازها و رفتار انسان در درون سازمانهای آموزشی است . کوشش بر این است که رفتار از جنبه های فطری انسان تفسیر شود و راه های برانگیختن کارکنان با تکیه بر همین نیازها مورد بررسی قرار گیرد . این مطالعه راهی به سوی شناخت شخصیت و استعدادهای خود و دیگران و تکامل آنهاست .
با این شناخت می توان زمینه های تأمین نیاز ها و شکوفایی استعداد ها را فراهم ساخت و در نهایت ، سبب رضایت و خشنودی معلمان ، دانش آموزان و کارکنان محیط های آموزش شد .
کلید وازه : شکوفایی – یاددهی – یادگیری
مقدمه :
توانایی اداره کلاس و ایجاد رفتار مطلوب در دانش آموزان ، بخش مهمی از کار هر معلم و کلاس و زمینه ی مناسبی برای یادگیری است . به نظر می رسد معلم برای اداره ی مطلوب و منظم کلاس درس به دو مهارت نیاز دارد :
۱-برقراری ارتباط مؤثر و مثبت با دانش آموزان .
۲- مدیریت کلاس .
این دو مهارت باعث تسهیل امر آموزش و کاهش رفتارهای نامطلوب دانش آموزان می شود . جو کلاس در هر شرایط بر نگرش دانش آموزان نسبت به مدرسه مطالعه ، تحصیل و حتی خود پنداری آنها تاثیر می گذارد .
فهرست مطالب
چکیده ۱
مقدمه ۲
توصیف وضعیت موجود ۲
بیان مسئله ۴
یادگیری یعنی چه؟ ۱۲
انگیزش ۲۳
راهبردهای ایجاد انگیزه ۲۴
انگیزش در سازمان های آموزشی ۲۶
اثرات مثبت کاربرد فناوری آموزشی ( وسایل کمک آموزشی ) در جریان تدریس توسط معلمان ۲۶
موانع کاربرد معلمان از وسایل کمک آموزشی ۳۶
راهکارها وپیشنهادها ۳۷
نتیجه و خلاصه مطالعات ۳۸
منابع ۳۹
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 44
مطالب مرتبط