در این مطلب از سایت دانلود مقالات فارسی مقاله بیماری اسکولیوز را به صورت فایل WORD و قایل ویرایش برای شما کاربران گرامی گردآوری کرده ایم که دارای ۱۱ صفحه می باشد که بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله بیماری اسکولیوز برای شما نمایش داده خواهد شد.
مقاله بیماری اسکولیوز
بخشی از مقدمه بیماری اسکولیوز
اسکولیوز (انحنای ستون فقرات) خمیدگی بدون درد ستون فقرات که گاهی حالت پیشرونده داشته و باعث تغییر شک قفسه سینه و پشت میشود. این عارضه میتواند مهرههای قفسه سینهای (میانی) یا مهرههای کمری (پایینی) ستون فقرات را درگیر سازد. این عارضه بیشترین شیوع را در نوجوانان داشته و در دختران شایعتر از پسران است.
کژپشتی
اگر در یک فرد سالم ستون مهرهها را از روبرو یا پشت نگاه کنید به صورت یک خط راست دیده میشود. بیماری کَژپُشتی یا اسکولیوز (به انگلیسی: scoliosis) انحراف جانبی ستون مهرهها (به راست یا چپ) می تواند به علت ناهنجاری مادرزادی (مثلا نوروفیبروماتوز) یا اسکولیوز اکتسابی(مثلا بیماری راشیتیسم) ایجاد شود.
اختلال در عملکرد عضلات که میوپاتی خوانده میشود به نوع خاصی از اسکولیوز منجر میشود که به آن اسکولیوز میوپاتیک می گویند[۱].دیستروفیهای عضلانی جزو این گروه قرار می گیرند.
ممکن است اسکولیوز به علت اختلال عملکرد عصب ایجاد شود که بنام اسکولیوز نوروپاتیک[۲] شناخته می شود.
مسئله مهمی که باید در انحراف جانبی ستون فقرات توجه داشته باشیم این است که جهت حرکت زوائد خاری (به انگلیسی: spinous processes) به سمت تقعر میباشد درحالیکه دندهها و جسم مهرهها برخلاف زواید خاری چرخشی به طرف تحدب دارند.این پدیده(چرخش دندهها به سمت تحدب)باعث ایجاد برجستگی در سمت تحدب می گردد و اصطلاح انگلیسی آن Posterior Hump می باشد.
به هرگونه انحراف ستون فقرات کژپشتی میگویند که به دو صورت C Type و S Type وجود دارد. در نوع C یک قوس و در نوع S دو قوس غیرنرمال ایجاد میشود.میزان قوس در افراد مبتلا به این بیماری متفاوت میباشد که خود این مسئله نوعی از درجه بندی را ایجاد میکند. در کژپشتی به دلیل عدم قرینگی و غیرطبیعی بودن ستون فقرات، نیروها ی وارده به آن حتی درصورت طبیعی بودن باعث فشار به عضلات، رباطها، دیسکهای بین مهرهای و مفاصل بین مهرهای پشتی[۳] میگردد و درنتیجه منجربه تشدید درد در ستون فقرات به خصوص ناحیه کمر میشود.
فهرست مطالب
مقدمه
کژپشتی
علایم شایع
مراحل اولیه
مراحل پیشرفته
علل
پیشگیری
عوارض احتمالی
نارسایی احتقانی قلب
اصول کلی
داروها
فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری
درمان
اندازهگیری اسکولیوز
حرکات اصلاحی
الف حرکات کششی
ب) حرکات تقویتی
منابع
مقاله بیماری اسکولیوز به صورت فایل دنلودی می باشد شما بعد از پرداخت مبلغ مورد نظر می توانید در همان لحظه فایل را دریافت نمایید. در صورتی که به هر دلیلی موفق به پرداخت و یا دانلود نشدید از قسمت تماس با ما سایت، به ما اطلاع دهید تا در کمترین زمان ممکن به مشکلات شما رسیدگی کنیم.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 11
مطالب مرتبط