گزارش کارآموزی شرکت زمزم تهران
بخشی از متن:
شرکت زمزم تهران در سال ۱۳۳۴ توسط فردی به نام « ثبت پاسال » که فردی ارمنی بوده است تأسیس و در اداره ثبت شرکتهای صنعتی و مالیتی صنعتی تهران به ثبت رسیده است. در تاریخ ۳۰ آذرماه سال ۱۳۳۴ شروع به بهره برداری نموده است.
شرکت مذکور، سهامی عام بوده و صددرصد مالکیت سهام این شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۶/۲/۱۳۵۸ طی حکم شماره ۸۸۳ دادگاه انقلاب اسلامی به بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی منتقلگردیده است.
این شرکت در حال حاضر در مراکز گرگان، رشت، اصفهان، تهران، آبعلی، دماوند، تبریز، کرمان، ارومیه، کرمانشاه، شیراز، خوزستان و مشهد دارای شعبه می باشند.
شرکت مذکور دارای ۶۲۴ نفر پرسنل است که تنها ۲۱۸ نفر آنها رسمی بوده و بقیه به صورت پیمانکار می باشند.
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: کلیاتی درباره شرکت زمزم و صنعت نوشابه سازی
سلسله مصرفی شرکت زمزم تهران
تاریخچه صنعت نوشابه سازی
ترکیبات
۱- آب
۲- گاز کربنیک یا دی اکسید کربن
۳- شیرین کننده
۴- طعم دهنده ها
۵- رنگها
۶- اسیدها
۷- مواد نگهدارنده
فصل دوم: فرایند تولید نوشابه
واحد تصفیه آب
۱- تانک واکنش
۲- آهک آبدار
۳- سولفات فرو
۴- هیپو کلریت
۵- فیلتر شنی
۶- صافی کربن
۷- پالیشر آب Water polisher
تهیه گاز
سیستم تهیه گاز دی اکسید کربن
تهیه عصاره
۱- شیرین کننده
۲- مراحل تهیه شربت ساده «اولیه»
نحوه تهیه عصاره نهایی
قسمت تخلیه جعبه ها
بطری شوی
فلومیکس Floo mix
سیکل آمونیاک
کربوکولر
فیلر و تشتک زن
کیس پکر Case packer
دستگاه ۳۰۰ , ۵۰۰ سی سی (۲۴ اسپاتی)
دستگاه PET
فصل سوم: کنترل کیفیت
آزمایش بطری شوی
آزمایشات میکروبی
کنترل فرآیند تولید
فصل چهارم: تمیرات و نگهداری
مقدمه ای دررابطه با TPM
TPM در شرکت زمزم
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل word و قابل ویرایش
فرمت فایل: doc
تعداد صفحات: 35
مطالب مرتبط