دانلود گزارش تخصصی بررسی استانداردهای تدریس وامکانات آزمایشگاهی درس علوم با کشورهای مطرح
چکیده:
پژوهش حاضر که از نوع مطالعات کیفی است، با استفاده از الگوی بردی به بررسی تطبیقی استانداردها و چارچوبهای برنامه درسی آموزش علوم پرداخته است. در این پژوهش، اوضاع جغرافیایی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، ساختار و اهداف نظامهای آموزشی، چارچوب برنامه درسی علوم تجربی، ارزشیابی، تربیت معلم و روشهای ارتقای رشد تحصیلی دانشآموزان این کشورها در مقطع آموزش عمومی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
مقدمه:
آموزش و پرورش یکی از زیرساختهای اصلی هر جامعهای جهت رشد، توسعه و پیشرفت شهروندان محسوب میشود. اگر بپذیریم که علوم در تعیین جایگاه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی یک جامعه نقش مؤثری دارد، آنگاه به اهمیت آموزش علوم و نیز لزوم همگانی کردن آن بیشتر پی میبریم. آموزش علوم و فناوری یکی از پایههای اساسی آموزش و پرورش است که تاثیر مستقیم آن در توسعه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و افزایش سرمایه های مادی و معنوی یک جامعه به خوبی مشخص شدهاست. از مهمترین دست آوردهای آموزش علوم در مدارس، تربیت افرادی است که دارای معلومات و آگاهیهای لازم هستند تا بتوانند منطقی فکر کرده و آگاهانه تصمیم بگیرند.
علوم تجربی بخشی ازدانش بشری است که حاصل مطالعه وجست وجوی اودرشناخت جهان مادی ونظام وقوانین آن است.این درس بی شک یکی ازدروس پراهمیت دوره تحصیلی متوسطه اول محسوب می شود،چراکه پایه چهاردرس شیمی،فیزیک،زمین شناسی وزیست شناسی دوره متوسطه دوم رااین درس مهم تشکیل می دهد.بنابراین محتوای کتاب درسی علوم تجربی وروش تدریس آن ازاهمیت ویژه ای برخورداراست.
فهرست
چکیده: ۲
مقدمه: ۳
بیان مسئله ۴
ضرورت انجام تحقیق ۴
سؤالها یا فرضیههای تحقیق ۶
درس علوم تجربی و نقش آن در پرورش قوه ی خلاقیت دانش اموز ۶
تربیت و بهکارگیری معلم در کشورهای مورد مطالعه ۷
نتیجهگیری و ارایه پیشنهادها ۹
منابع: ۱۲
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 12
مطالب مرتبط