پروپوزال بررسی ارتباط شخصیت، شیوه های فرزند پروری و تاب آوری

این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط شخصیت، شیوه های فرزند پروری و تاب آوری (رشته روانشناسی) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال بررسی ارتباط شخصیت، شیوه  های فرزند پروری و تاب آوری

مقدمه
تاب آوری یکی از مفاهیم و سازه های بهنجار مورد توجه و مطالعه ی روانشناسی مثبت گرا است و غالب پژوهش های مربوط به تاب آوری در حوزه روانشناسی تحولی انجام شده است (لاتار و چیچتی ، 2000؛به نقل از بشارت، 1387). تاب آوری به عنوان حفظ سلامتی و عملکرد موفقیت آمیز و سازگاری با یک بافت و موقعیت تهدید آمیز تعریف می شود (گارمزی ، 1993). تاب آوری به عنوان میزان توانایی فرد در تطابق در شرایط ناگوار تعریف شده است که شامل شایستگی فرد، اعتماد به نیروهای درونی، پذیرش تغییرات به عنوان عامل مثبت و تأثیرات معنوی می شود (کونور ، 2003).

از نظر کورنن (2007) اگر چه تاب آوری تا حدودی یک ویژگی شخصیتی و تا حدود دیگر نیز نتیجه تجربه های محیطی افراد است ولی انسان ها قربانی محیط یا وراثت خود نیستند. افراد می توانند تحت آموزش قرار بگیرند تا ظرفیت تاب آوری خود را به وسیله آموختن برخی مهارت ها افزایش دهند. یکی از سازه هایی که در تاب آوری تأثیر دارد عوامل خانودگی و تفاوت های فردی است (خزائلی، 1386). رشد شخصیت و بهداشت روانی و جسمی ما با توانایی برقراری ارتباط رابطه دارد و یک رابطه نارسا، می-تواند سلامت جسمی و روانی شخص را تحت تأثیر قرار دهد.

بنابراین اگر در خانواده تنش بین اعضا وجود داشته باشد، کودک در یافتن هویت خویش، ایجاد روابط مطلوب با دیگران، مقابله صحیح با فشار های روانی و رشد سالم روانی و رفتاری دچار مشکل خواهد شد (افروز، 1386)، زیرا محیط خانواده یکی از عوامل اساسی شکل گیری شخصیت کودک و اولین بذر تکوین رشد فردی و پایه و اساس بنای شخصیت آدمی است و کودک در بیشتر حالات خود، مقلّد پدر و مادر و رفتار آن ها است (احدی، 1380). بنابراین بسیاری از ویژگی های شخصیت کودک تحت تأثیر ویژگی های شخصیت والدین و شیوه ی فرزند پروری آن ها است (لیل آبادی، 1375).

از طرف دیگر کودکان در فرآیند رشد خود، دوره ی نوجوانی را پیش رو دارند. دوره ی نوجوانی بحرانی ترین دوره برای سازندگی شخصیت است. از نظر تحولی، این دوره، دوره ی شکل گیری و آماده شدن است و نوجوانان در این دوره در پی کشف و آزمون ظرفیت های خود می باشند.

با توجه به موارد بیان شده، پژوهش حاضر به دنبال بررسی رابطه ی تاب آوری با شیوه های فرزند پروری و ویژگی های شخصیت در دوره نوجوانی می باشد.

فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 17

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط