دانلود مقاله پروتکل MOS و کاربرد آن در تحریریه های خبر پروتکل mos تحقیق کاربرد most کاربرد mosfet کاربرد ترانزیستور mosfet کاربرد نرم افزار moses
آشنایی با MOS Protocol
MOS پروتکلی نرم افزاری برای ساخت و توسعه برنامه های توزیع شده (Distributed) است که امکان ارتباط دو طرفه میان NCS ها (Newsroom Computer System) و Server Object Media ها (از قبیل Video & Audio Servers ,CG ,DAM) را برقرار می کند. با استفاده از MOS می توان در نیوزرومی که دارای سیستم هایی همچون Ingest ، Playout ، Edit ، Convertor و … که روی Platform های متفاوت است، یک چهارچوب یک پارچه با استقلال زیاد (loosly coupled) بوجود آورد که جریان هماهنگ کار را تضمین کند. به علاوه، MOS امکان تبادل دوطرفه و همزمان (real-time) اطلاعات کنترلی را میان اجزاء نیوزروم فراهم می کند به ترتیبی که وضعیت سیستم در هر لحظه قابل ردیابی و مونیتور کردن باشد. این پروتکل عمری در حدود ۷ سال دارد و استانداردهای آن به طور مداوم توسط تولیدکنندگان تجهیزات برودکست بازتعریف و ارائه می شود.
در یک سیستم مبتنی بر MOS باید بتوان تمام عملیات روزانه در نیوزروم را، در قالب سرویس هایی ارائه کرد و نحوه فراخوانی آن سرویس باید به طور واضح مستند سازی شود. باید این اطمینان وجود داشته باشد که در خواست های سرویس به طور صحیح مسیر دهی و هدایت می شوند، در زمان مناسب به آن ها پاسخ داده می شود، و این سرویس ها به طور واضح و دقیق سیاست های ارتباطی و رابط های خود را اعلام می کنند.
با این وجود در MOS احتمال بروز خطا وجود دارد، بنابراین استراتژی هایی به این منظور به وجود آمده اند به عنوان مثال اگر یک سرویس مقصد نتواند یک پیغام را بپذیرد، این معماری طوری طراحی شده است که مجددا پیام را برایش بفرستد. اگر یک سرویس به طور کامل قابل دسترس نباشد، (که هرگز نباید در یک سیستم MOS پایدار اتفاق بیفتد) آن وقت معماری طوری طراحی شده است که روی دادن خطاهایی که منجر به قطع کامل در خواست سرویس می شود، سرویس دیگری جایگزین آن شود.
فهرست
آشنایی با MOS Protocol ۳
معماری MOS ۴
طرح معماری MOS ۵
MOS Profile ۶
مزایای معماری MOS ۶
کاربرد پروتکل MOS ۶
MOS و تلاش AP ۱۱
MOS و تلاش BBC ۱۳
نقش MOS در آینده ۱۴
جمع بندی ۱۶
منابع و مراجع ۱۷
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 17
مطالب مرتبط