این تحقیق در مورد پهپاد بوده و پس از معرفی انواع پهپاد ، به روش های طراحی و ساخت انواع پهپاد پرداخته خواهد شد. این تحقیق به دانشجویان رشته های فناوری اطلاعات، هوافضا، الکترونیک و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.
مقدمه
پَهپاد که به آن هواپیمای بدون سرنشین نیز میگویند، نوعی هواگرد هدایتپذیر از راه دور بیخلبان است.
واژه “پهپاد” مخفف “پرنده هدایت پذیر از دور” است که برای هواپیماهای بدون سرنشین تعریف شده و از حروف اول کلمات مذکور ساخته شده است. به عبارت دیگر پهپاد وسیله ای هوایی و بدون سرنشین است که امکان هدایت آن از راه دور وجود دارد. بدین ترتیب کنترل پهپاد بدون نیاز به حضور فیزیکی انسان در وسیله پرنده صورت می پذیرد با این حال انسان می تواند به عنوان محموله در پهپاد حضور داشته باشد.
پهپادها از نیروهای ایرودینامیکی برای پرواز در مسیر دلخواه خود استفاده می کند. بدین ترتیب این وسیله های پرنده را می توان با کنترل از راه دور و یا با بهره گیری از برنامه های پیش پروازی و سامانه های خودکار دینامیک هدایت نمود.
تاریخچه
در سال ۱۸۴۹ اتریش، بالن پر از بمب بدون سرنشینی را برای حمله به ونیز فرستاد. نوآوری پهپاد در سال ۱۹۰۰ آغاز شد و در اصل برای آموزش پرسنل نظامی متمرکز شده بود.
توسعه پهپاد در طی جنگ جهانی اول تا هنگامی که شرکت هواپیمایی دیتون-رایت یک اژدر هوایی بدون سرنشین که در یک زمان از پیش تعیین شده منفجر شد، ادامه یافت.
در سال ۱۹۵۹، نیروی هوایی ایالات متحده، در مورد از دست دادن خلبانان در خاک دشمن نگران شد، بنابراین شروع به برنامهریزی برای استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین کرد. اوت ۱۹۶۴ درگیری در خلیج تونکین بین واحدهای نیروی دریایی ایالات متحده و نیروی دریایی ویتنام شمالی، آغازگر اعزام پهپادهای طبقهبندیشده آمریکایی (رایان مدل ۱۴۷، رایان AQM-91 فایرفلای، لاکهید دی-۲۱) به جنگ ویتنام شد. زمانی که دولت چین تصویری از پهپادهای ایالات متحده از طریق شبکه جهانی تصویر، نشان داد.
جنگ فرسایشی (۱۹۶۷–۱۹۷۰) برجستهترین نبردی است که معرفی پهپادهایی با دوربینهای شناسایی در مبارزه در خاورمیانه است.
در سال ۱۹۷۳ جنگ یوم کیپور اسرائیل از هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان طعمه برای تحریک نیروهای مخالف به منظور هدر رفتن موشکهای دشمن استفاده کرد.
در سال ۱۹۷۳ ارتش ایالات متحده رسماً تأیید کرد که آنها از هواپیماهای بدون سرنشین در جنوب شرقی آسیا (ویتنام) استفاده کردهاند. بیش از ۵۰۰۰ نیروی هوایی ایالات متحده کشته شدهاند و بیش از ۱۰۰۰ نفر از آنان از دست رفته یا دستگیر شدند. به گفته نیروی هوایی ایالات متحده ژنرال جورج اس. براون، فرمانده، فرماندهی سیستم نیروی هوایی، در سال ۱۹۷۲، «تنها دلیلی که ما به (پهپاد) نیاز داریم این است که ما نمیخواهیم در کابین خلبان انسانی باشد.»
از سال ۲۰۱۲، نیروی هوایی ایالات متحده ۷۴۹۴ پهپاد – تقریباً یک سوم هواپیماهای نیروی هوایی ایالات متحده را به کار گرفتهاست. سازمان سیا نیز از پهپاد استفاده میکند. طبق آمار در سال ۲۰۱۳ حداقل ۵۰ کشور پهپاد استفاده میکردند. چین، ایران، اسرائیل و سایرین، خود آنان را طراحی و ساختهاند.
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
انواع پهپاد
دسته بندی پهپادها
* میکرو پهپادها
* مینی پهپادها
کاربرد و ماموریت پهپادها
موارد ذیل از جمله دیگر کاربرد پهپادها هستند
پهپادهایی برای تفریح و سرگرمی
حمل مسافر با پهپاد
هواپیماهای بدون سرنشین جاسوسی-عکسبرداری
هواپیماهای بدون سرنشین تحقیق و اکتشاف
هواپیماهای بدون سرنشین مزاحمشونده و منهدمکننده رادار
هواپیماهای بدون سرنشین ضربتی
ویژگی و مشخصه های عمومی یک پهپاد
* فناوری
* بدنه
* موتور پهپاد
* محموله
مروری بر پهپادهای رادارگریز روز جهان
ناسا ایکس-۴۳
Boeing X-45C
X-46A
X-47A
X-47B UCAS
Taranis
nEUROn
Barracuda
MiG SKAT
Li Jian
RQ-180
RQ-170 Sentine
DRDO AURA
گسترش پهپادها
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 27
مطالب مرتبط