دانلود گزارش کارآموزی کنجاله خط تولید حلوا شکری کارآموزی تولید حلوا شکری مقاله کارورزی دانلود گزارش کارآموزی حلوا شکری خط تولید حلوا شکری فروش خط تولید حلوا شکری خط کامل تولید حلوا شکری دستگاه تولید حلوا شکری مراحل تولید حلوا شکری روش تولید حلوا شکری فرایند تولید حلوا شکری کارخانه تولید حلوا شکری
موضوع : گزارش کارآموزی کنجاله خط تولید حلوا شکری
فهرست مطالب
کنجاله
فرآیند آمادهسازی کنجد در کارخانه جهت تولید حلوا شکری
جدا کردن پوست از دانه
مرحله اول
مرحله دوم:
شستشوی کامل کنجد
فرآیند بو دادن دانه
سرد کردن
بوجاری
آسیاب و تهیه ارده
تولید حلوا شکری توسط ارده (کره کنجد)
سرد کردن و برش نهایی
بستهبندی حلوا
محصولات کارخانه
آزمایشگاه حلوا شکری
بزرگترین حلوا شکری دنیا
حساسیت پوسی کنجد
کنجاله خط تولید حلوا شکری
گزارش کارآموزی حلوا شکری
دانلود گزارش کارآموزی حلوا شکری
شهرک صنعتی حلوا شکری سیمرغ
دانلود گزارش کارآموزی کنجاله خط تولید حلوا شکری
دانلود گزارش کارورزی کنجاله خط تولید حلوا شکری
صنایع شیمیایی
کنجاله خط تولید حلوا شکری
مختصری از گزارش کارآموزی :
کنجاله
خط تولید حلوا شامل ۵۰درصد کنجد و ۵۰درصد شکر میباشد. کنجد با نام علمی Sesam، اندیکام میباشد . از خانواده پدالیاسه میباشد. کنجد دارای ۱۶جنس و ۶۰ گونه گیاهی علفی میباشد. کلیات گیاهشناسی به صورت یک و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگهای بیضی شکل متقابل هماند. میوه این گیاه یک کپسول بلند و نوک تیز که داخل این کپسول پنجاه تا شصت دانه کنجد وجود دارد. ارقام آن یا کنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملکرد متوسط آن پانصد کیلو در هکتار میباشد. زمان برداشت آن اول پاییز میباشد.
مناطق کشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، کلات، بجنورد و مغان میباشد. ویتامینهای B, D, E, F و لیستین میباشد. مقدار روغن آن در حدود ۵۰درصد مرکب از حدود ۷۰درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیک اسید، اولئیک اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیک و آراشیدیک اسید میباشد. روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد میباشد.
این روغن نه فقط کلسترول بدن را بالا نمیبرد، بلکه آنرا کاهش میدهد. معمولاً دانهها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانهها را آسیاب کرده و پوست و آن را که سبک است، و روی آب میآید، میگیرند. سپس دانهها را خشک کرده و در آب تمیز میکنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست میآید که به نام روغن گرم است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن کنجد معجون ناشناخته میباشد که خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد، موجب تامین ۱۴درصد از نیاز کلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخنهایشان داشته باشند، با مصرف کنجد ناخنهایشان محکمتر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمیشود.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 10
مطالب مرتبط