دانلود پاورپوینت کلیات تغذیه ورزشکاران ppt
مروری بر اصول تغذیه و رژیم غذایی ورزشکاران
انرژی مورد نیاز بازای هر ساعت از فعالیت های مختلف
فعالیت سبک 100 kcal
فعالیت متوسط 100-300 kcal
فعالیت سنگین >500 kcal
کیفیت رژیم غذایی برای بهترین نتیجه ورزشی
انرژی حاصل از پروتئین ها 12-15%
انرژی حاصل از چربی ها 30%
انرژی حاصل از کربوئیدرات ها 55%
کیفیت رژیم غذایی برای بهترین نتیجه ورزشی
پروتئین حیوانی
1.0 ³ —————
پروتئین گیاهی
دریافت انرژی از شکر
10/1 ³ ——————–
کل انرژی دریافتی
چربی غذاهای دریایی
5/2 ³ ———————
کل چربی دریافتی
(توجه: 9% چربی اشباع شده، 8-7% چربیهای چند غیر اشباعی، 13-12% چربی یک غیر اشباعی)
چربی حیوانی (غیر دریایی)
5/3 ³ ———————-
کل چربی دریافتی
عوامل موثر بر فعالیت عضلانی
دریافت ناکافی انرژی
تغییرات کیفیت رژیم غذایی
مصرف زیاد غذا
تعداد غذاهای مصرف شده
تعادل بین تعداد غذاهای مصرفی و ارزش غذایی صبحانه
سیگار کشیدن
مصرف الکل
نوشابه های محرک
چرا انرژی حاصل از کربوئیدراتها نباید بیش از 55% کل انرژی دریافتی باشد؟
سبب سوء جذب می شود
اشتها را کاهش می دهد
کمبود کلسیم
خطر اضافه وزن و چاقی
پوسیدگی دندان
مصرف زیاد قند موجب کمبود ویتامین B1
مصرف قند موجب هیپوگلیسمی هنگام ورزش
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط