دانلود مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی مقاله در مورد شکلات تحقیق مقاله مقاله در مورد شکلات تلخ مقاله درباره شکلات مقاله انگلیسی شکلات مقاله بسته بندی شکلات تحقیق در مورد شکلات تحقیق در مورد شکلات تلخ تحقیق در مورد تولید شکلات مقاله کارآفرینی تولید شکلات خط تولید شکلات مراحل تولید شکلات در کارخانه فرایند تولید شکلات
دانلود مقاله بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوک
بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوک
چکیده:
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت هایب کشاورزی خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.
به همراه فایل انگلیسی اصلی
سال انتشار: 2013
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 37
مطالب مرتبط