جایابی برقگیرهای حفاظتی در شبکه توزیع

دانلود مقاله جایابی برقگیرهای حفاظتی در شبکه توزیع مقاله تحقیق شعاع حفاظتی برقگیر محاسبه شعاع حفاظتی برقگیر جایابی برقگیر دانلود مقاله برقگیر مقاله درباره برقگیر مقاله انواع برقگیر مقاله در مورد برقگیر برقگیر در شبکه های توزیع مقاله درباره برقگیر مقاله انگلیسی برقگیر مقاله درمورد برقگیر تحقیق در مورد برقگیر تحقیق درباره ی برقگیر حفاظت و ایمنی در شبکه های توزیع

Protective housing arresters distribution network

جایابی برقگیرهای حفاظتی در شبکه توزیع:

مقدمه:
با توجه به توسعه سریع و روز افزون صنعت درجهان معاصر، مسئله تأمین انرژی مورد نیاز از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.لذا با افزایش تراکم مصرف در شهرها و مناطق صنعتی مسائل فنی و اقتصادی بسیاری برای طراحان و بهره برداران سیستم بوجود می آید. از جمله مسائل فنی، اضافه ولتاژهای ناشی از امواج سیار است که باید بطور دقیق در سیستم شناخته شود و عکس العمل هر یک از عناصر موجود در شبکه در قبال آنها مشخص گردد. شناخت و آشنایی با ماهیت امواج سیار، به طراحان و سازندگان تجهیزات حفاظتی، این امکان را می دهد که بتوانند جهت حفاظت تجهیزات سیستمهای قدرت در مقابل این اضافه ولتاژها، سطح عایقی مناسبی را طراحی و انتخاب نمایند.
اضافه ولتاژهای گذرا می توانند ایزولاسیون تأسیسات و تجهیزات فشار قوی را مختل ساخته و باعث قطعی و اتصالی در شبکه شوند. بنابراین مقدار این اضافه ولتاژها، تعیین کننده سطح عایقی تجهیزات شبکه خواهد بود و با استفاده از وسایل حفاظتی از جمله برقگیر می توان تا حد قابل قبولی این اضافه ولتاژها را کاهش داد که در نتیجه کاهش در سطح عایقی تجهیزات و شبکه را به همراه دارد و از نظر اقتصادی این مسئله حائز اهمیت است.
انواع اضافه ولتاژهای موجود در شبکه را میتوان بدین شرح بیان نمود:
۱-اضافه ولتاژهای داخلی، که به واسطه تغییرات داخلی سیستم و آرایش شبکه ایجاد می شود و عوامل عمده در ایجاد آن عبارتند از: کلید زنی در خطوط، قطع ناگهانی بار، اتصال فاز به زمین، رزونانس، فرورزونانس و ….
۲-اضافه ولتاژهای خارجی، که ناشی از تخلیه جوی بر خطوط انتقال و تجهیزات شبکه می باشد.
در ردیف ولتاژهای بالای ۳۰۰ کیلو ولت، اضافه ولتاژهای ناشی از قطع و وصل خطوط، بیش از اضافه ولتاژهای گذرای رعد و برق، شرایط کار خطوط انتقال انرژی را مختل ساخته و ایزولاسیون خط و تجهیزات فشار قوی را تهدید می کند. همچنین، اضافه ولتاژهای ناشی از رعد و برق برای سطوح ولتاژ زیر ۳۰۰ کیلو ولت، باید به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفته و برای تعیین سطوح عایقی، تنها این اضافه ولتاژهاست که تعیین کننده و مهم می باشد.
اضافه ولتاژهای صاعقه و کلید زنی در فصل دوم از این مقاله بررسی شده است و تئوری امواج سیار در ضمیمه ۱ توضیح داده شده است،البته به علت وسیع بودن تئوری امواج سیار مراجعی نیز در پایان جهت مطالعه علاقمندان ارائه شده است.
همچنین شناخت اضافه ولتاژهای ناشی از اتصال کوتاه و قطع ناگهانی بار که به اضافه ولتاژهای موقت معروفند برای انتخاب ولتاژ و مشخصات برقگیرها لازم است و از آنجاییکه زمان اضافه ولتاژهای موقت طولانی است و چندین سیکل دوام دارند لذا سیستم عایقی شبکه باید بتواند این اضافه ولتاژها را تحمل نموده و ولتاژ برقگیرها در فصل سوم بررسی اجمالی انجام گرفته است. به منظور حفاظت سیستم دربرابر این اضافه ولتاژهالازم است عملکرد انواع برقگیرها در حالات گذاری شبکه مورد بررسی قرار گرفته و با انتخاب مناسب برقگیر و وسایل حفاظتی دیگر، عملاً به شبکه ای پایدار و قابل اطمینان دست یافت.
در این مقاله که به بررسی عملکرد و شعاع حفاظتی برقگیرها در شبکه های توزیع می پردازد، توصیه های شرکتهای سازنده برقگیرها مورد توجه قرار گرفته و در فصل چهارم، توصیه های شرکت سازنده برقگیر Stretcher آورده شده است

فهرست:
فصل اول
مقدمه
فصل دوم
مقدمه ای بر تئوری امواج سیار برای مطالعه رعد و برق و کلید زنی در سیستم های قدرت
انواع اضافه ولتاژها
اضافه ولتاژهای ناشی از صاعقه (رعد و برق)
اضافه ولتاژهای قطع ووصل
روش کاهش دامنه اضافه ولتاژهای گذرا
شکل موجهای اضافه ولتاژ قطع و وصل
آنالیز پدیده های انعکاس امواج سیار و امواج عبوری
سرعت انتشار امواج سیار
روشهای مطالعه امواج سیار
فصل سوم
عوامل موثر در انتخاب برقگیر و آشنایی با اضافه ولثاژهای موقتی
مقدمه
انواع اضافه ولتاژها در یک سیستم قدرت
لزوم استفاده از برقگیر
انواع برقگیرها برای ایجاد هماهنگی عایقی در سیستم
کاربرد برقگیرهای اکسید روی در سیستم توزیع
روش و معیارهای لازم برای انتخاب برقکیر مناسب حهت هماهنگی
فصل چهارم
حوزه حفاظت برقیگر در خطوط هوایی و کابل ترکیبی
مقدمه
حفاظت شبکه در مقابل اضافه ولتاژ
مفهوم حفاظت
تشریح قوانین حفاظتی
استفاده از اشکال ۱ ایل ۵
دستوراتی جهت تعیین محل نصب برقگیر
شکلهای ۱ الی ۵
شرح علائم اختصاری در شکلها
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
ضمیمه ها
ضمینه۱- تئوری امواج سیار
منابع و مآخذ


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 76

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط