تحقیق میوه های گرمسیری

دانلود تحقیق میوه های گرمسیری مقاله انواع میوه های گرمسیری اسامی میوه های گرمسیری عکس میوه های گرمسیری نام میوه های گرمسیری خواص میوه های گرمسیری دانلود کتاب میوه های گرمسیری از میوه های گرمسیری جزوه میوه های گرمسیری میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری میوه های گرمسیری ایران میوه های گرمسیری سیستان و بلوچستان میوه های گرمسیری مالزی

Tropical fruit Research

 

تحقیق پیرامون سه میوه گرمسیری گردوی پکان، فیجوآ و گواوا

بخشی از متن:
دوره رشد پکان طولانی بوده و از ۶ تا ۸ ماه میباشد. به عبارت دیگر مناطق مستعد برای کاشت این گیاه بایستی حداقل دارای فصل رشد هشت ماه باشد لذا محدوده کشت این گیاه از عرض جغرافیایی کمتر از ۳۰ درجه شمالی یا در عرض های بیشتر به شرط زمستانهای ملایم می باشد. نیاز سرمایی اکثر ارقام حدود ۲۰۰ ساعت سرمای ۲/۷ –۵ درجه سانتیگراد می باشد.

 

فهرست مطالب:
گردوی پکان
شرایط اقلیمی
میوه های گرمسیری
سابقه کشت پکان در ایران
روشهای تکثیر پکان
فیجوآ
گواوا
زادگاه و رویشگاه‌ها
ترکیب‌های شیمیایی
کاربردهای دارویی
دیگر کاربردها


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 10

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط