این تحقیق در مورد معجزات دفاع مقدس می باشد و به طور کامل ، به معرفی تعدادی از معجزات رخ داده در دوران دفاع مقدس می پردازد.
مقدمه
حمل مهمات در این مسیر طولانی و کوهستانی هم قصه عجیب دیگری است. بسیاری از ادوات به صورت تکه تکه و به عنوان فرش ایرانی! با قاطرها حمل می شد که این حیوانات ، بی خبر از همه جا که گویی تجربه اولشان بود گاهی در رودخانه هایی با عمق و جریان زیاد با بارشان تلف می شدند و گاهی بیچاره ها با آن وزن زیاد در سینه کش ارتفاعات سر به آسمان ساییده به ته دره ها سقوط می کردند.
در مسیر اولین روستا که مسیر کمونیستهای احزاب عراقی بود خود را کمونیستهای ترکیه معرفی کردیم!
خورد و خوراک نیروها هم متنوع ولی بی مزه و عجیب بود. گاهی نان و پیاز، گاهی آب گوجه و پیاز، گاهی بیسکوییت خالی و گاهی هم خیلی خوب در حد کنسرو بود. در وقت خواب هم اگر فرصت خوبی پیدا می شد و ترس از کمین منافقین و بعثی ها آنها را به نگهبانی وادار نمی کرد پتویی را روی خود می کشیدند و اگر نبود هم دو نیم تنه خود را در داخل دو گونی می کردند و چرتی می زدند.اینها همه قصه دور از ذهن و تا حدی باور نکردنی “فتح 1” است که در اوایل پاییز اتفاق افتاد ولی آنچه در فتح دو تا چهار پیش آمد در دل سرمای خارج از وصف کوهستانهای شمال عراق و اردوکشی در میان دیواره های چند متری برف بود که ذکر وقایع آنها چیزی شبیه به افسانه را تداعی می کند.
رزمنده ای که با ذکر یا مهدی (عج) نجات یافت
لشگر سیدالشهدا (ع) یکی از خط شکنان عملیات بزرگ خیبر بود که از جزیره شمالی ورود کرد ، خط اول ما در پد جزیره جنوبی قرار داشت و شبانه گردانها تعویض می شدند.
به دلیل سنگینی آتش دشمن ، از یک گردان 300 نفری در شبانه روز تنها 10 درصد نفرات زنده می ماندند و بقیه به دیدار خالق می شتافتند.
یکی از گردانهای موفق که 9 شبانه روز در پد جنوبی جزیره مجنون مقاومت کرد مربوط به لشگر سید الشهدا ع بود که بچه های کرج هم افتخار حضور در آن را داشتند.
در شب هفتم از این شبانه روز سخت و پر دردسر ، بی سیم اطلاع داد که یکی از رزمنده ها در باتلاق ضلع غربی جزیره فریاد یا مهدی (عج) سر می دهد.
ما به همراه چند تن از رزمنده ها با استفاده از انواع ترفندهای جنگی توانستیم این رزمنده را که از چهار ناحیه دچار اصابت گلوله شده بود نجات دهیم .
اینکه یک مجروح چندین شبانه روز بدون آب و غذا آن هم داخل باتلاق بتونه دوام بیاره چیزی جز مدد الهی و محبت اهل بیت (ع) نبود ، به نوعی اعتقادات راسخ رزمندگان اسلام به نصرت خدا و ایستادگی در برابر دشمنان است که به آن توان مقابله را می داد.
در شرایطی که انسان از مال و جان خود برای حفظ حیثیت و دفاع از خاک سرزمین می گذرد این نوع امدادهای الهی است که توان مقابله با دشمن را افزایش می دهد.
رزمندگان ما در لحظات سخت جنگ در زیر آتش گلولههای دشمن بعثی از ائمه ، با اخلاص استمداد میطلبیدند و آنان نیز از روی لطف و کرمشان دستگیری میکردند.
فهرست مطالب
مقدمه
رزمنده ای که با ذکر یا مهدی (عج) نجات یافت
امداد غیبی 1
امداد غیبی 2
امداد غیبی 3
امداد غیبی در عملیات کربلای 4
شهیدی که مادر خود را شفا داد
کرامت یک خواب
عملیاتی در شرایط غیرممکن
طولانی ترین جنگ قرن بیستم
دفاع از خرمشهر
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 26
مطالب مرتبط