دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس گزارش کارورزی محصولات لبنی مقاله مقاله کارورزی محصولات لبنی می ماس محصولات لبنی می ماس گزارش کارآموزی لبنیات گزارش کارآموزی لبنیات می ماس دانلود گزارش کار کارآموزی لبنیات گزارش کارآموزی شرکت لبنیات گزارش کارآموزی کارخانه لبنیات
موضوع : گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه۴
تاریخچه محصولات۱۶
تاریخچه کارخانه۱۸
ظرفیت تولید۲۰
فصل دوم
مواد اولیه مورد استفاده۲۱
کنترل کیفیت آنها۲۷
فصل سوم
خطوط تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در
مختلف تولید ۲۹
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب۳۶
فصل جهارم
تجهیزات آزمایشگاهی۵۱
انواع مختلف آزمایشات۶۴
استانداردها۶۶
فصل پنجم
نتیجه گیری۶۸
انتقادات۶۹
پیشنهادات۷۰
فصل ششم
منابع و مراجع۷۱
دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
محصولات لبنی می ماس
مختصری از کارآموزی :
شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم تأمین کننده کلسیم و فسفر مورد نیاز انسان است در هر لیتر شیر گاو ۱ تا ۲/۱ گرم کلسیم و ۱ گرم فسفر وجود دارد . نسبت کلسیم به فسفر در شیر ۱ تا ۴/۱ است که با توجه به نحوه جذب هر یک از این دو عنصر در بدن انسان از نظر تغذیه حائز اهمیت است .
مصرف شیر و فراورده های آن باعث افزایش طول عمر افزایش کارآیی جسمی و فکری ، کاهش بیماریهای عفونی کاهش پوکی استخوان و رشد مطلوب در کودکان و نوجوانان می شود از نظر تغذیهای مصرف یک لیوان شیر معادل مصرف یک لیوان ماست یادو لیوان دوغ است شیر مایعی مغذی است که از ترشح غدد پستان در پستانداران ماده بدست می آید هدف از پرورش گاو شیری تولید شیر با کیفیت بسیار خوب است که تا حد امکان با استفاده از غذا و نیروی کارگر کمتری صورت می گیرد . در حال حاضر در خوشبینانه ترین حالت سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور ۹۵ کیلوگرم می باشدکه میزان توصیهشده توسط متخصصین تغذیه ۱۶۵ کیلوگرم می باشد این در حالی است که سرانه مصرف در برخی کشورهای توسعه یافته اروپایی به مقادیر بالاتر از ۳۰۰ میرسد . سهم اشتغالزایی مستقیم صنعت شیر شامل گاوداریها، مراکز جمع اوری شیر و کارخانه های فرآوری شیر حدود ۲۰ درصد از کل اشتغال بخش کشاورزی و ۸/۲ درصد از کل اشتغال کشور است
پروتئین شیر
بعد از آب مواد پروتئینی قسمت اعظم بافتهار نرم و ۱۸ درصد وزن بدن را تشکیل می دهند . پروتئین ها مسئول ساخت ، نگهداری و ترمیم بافتهای بدن هستند و لازم است همیشه به مقدار لازم در رژیم غذایی استفاده شوند . پروتئینی که با خوردن غذا به بدن انسان می رسد در سیستم گوارشی و کبد به ترکیبات ساده تری شکسته شده و جذب سلولها می شود . واحدهای سازنده پروتئین به نام اسید امینه معروف است تاکنون ۱۲۰ اسیدآمینه شناخته شده که ۱۸ نوع آن در شیر موجود است از نظر علم تغذیه ، ۸ نوع اسید آمینه از مجموع ۲۰ نوع آن از اسیدهای آمینه ضروری بدن هستند که بدن قادر به ساخت آن نبوده و باید با غذا تأمین شوند . شیر دارای کلیه اسیدهای آمینه ضروری است وشیر و فراورده های شیری منبع بسیار خوبی برای تأمین مواد مورد نیاز بدن است . در کشورهای آمریکا ، کانادا و اروپای غربی ۲۰ تا ۳۰ درصد پروتئین از شیر تأمین می شود . این رقم در کشورهای آسیایی کمتر از ۱۰ درصد است مصرف روزانه ۵/۰ لیتر شیر ۵۰ درصد پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین می کند .
کربو هیدرات ها
کربوهیدرات ها منابع مهم انرژی در غذا را تشکیل می دهند . کربو هیدرات ها بهمواد پر انرژی تجزیه شده و انرزی لازم را در بدن ایجاد می کنند . قند شیر لاکتوز نام دارد و شیرینی آن ۳۰ برابر از قند و نیشکر کمتر است . همچنین لاکتوز مانند سایر قندها چاق کننده نیست و مصرف آن برای بیماران مبتلا به دیابت ، مضر نیست .
چربی
چربی شیر بسیار آسان هضم می شود و نقش عمده ای در تولید انرژی دارد . سایر مواد مانند قندها و مواد پروتئینی ، نمی توانند به میزان چربی ، مولد انرژی باشند . انرژی حاصل از چربی تقریبا دو برابر مقدار انرژی مواد قندی یا پروتئینی است . ۵۰ درصد انرژی شیر کامل از مواد چربی موجود در آن تأمین می شود
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 70
مطالب مرتبط