پاورپوینت نورپردازی و رنگ در معماری به بررسی اهمیت نور و نورپردازی در دکوراسیون داخلی می پردازد و تأثیرات مثبت و منفی آن بر احساسات انسان را تحلیل میکند. نورپردازی مناسب، فراتر از روشن ساختن فضا است و با طراحی هنری، آرامش و زیبایی فضا را افزایش میدهد. همچنین، نور طبیعی و نورگیرهای سقفی به عنوان عناصر مؤثر در تأمین روشنایی فضاهای داخلی معرفی میشوند. نور، علاوه بر جنبههای کاربردی، دارای ارزش روانشناختی و نمادین است و می تواند احساساتی همچون احترام و عظمت را در فضاهای مذهبی تقویت کند. پاورپوینت همچنین به نقش رنگ و ترتیب آن در ترکیب با نورپردازی برای بهبود دکوراسیون داخلی می پردازد.
مقدمه
نور و نورپردازی یکی از مهمترین عوامل تأثیر گذار بر دکوراسیون داخل می باشد ، تا حدی که نور قادر است تأثیرات مثبت یا منفی از خود بجای بگذارد.
نور و روشنایی در حالتهای گوناگون می تواند احساسات متفاوت همانند : شادابی و آرامش ، خونسردی و هیجان در انسان ایجاد کند یا اثرات منفی از خود بر مخاطب وارد نماید.
نور پردازی صرفاً به معنای روشن ساختن فضاء و آویزان کردن چند لوستر شیک و زیبا نیست. بلکه با طراحی مناسب و هنری ، آرامش بخشیدن به فضا است .
اولین تاریخی که ما از آن اطلاع داریم سده ی سوم هزاره چهارم ق.م می باشد که در آن زمان جهت کسب نور و سایه از ایجاد اختلاف سطح در دیواره های خارجی استفاده می کردند.
در شهر سوخته از روی آثار خانه هایی که دیوار آنها تا زیر سقف باقی مانده بود می توان استنباط کرد که هر اطاق از طریق یک در به خارج ارتباط داشته و فاقد پنجره بوده اند.
در دوره عیلام نیز نمونه ای از پنجره های شیشه ای بدست آمده که شامل لوله هایی از خمیر شیشه می باشد که در کنار هم و در داخل یک قاب جای می گرفته و بطور حتم جهت روشن کردن داخل بنا مورد استفاده بود.
فهرست مطالب:
مقدمه
نور و معماری
نور گیر های سقفی
جهت تابش
نور طبیعی در معماری داخلی
نگاهی متفاوت به تاثیرات نور در دکوراسیون
استفاده موثر از انرژی های طبیعی
رابطه شدت رنگ و نور
جلو گیری از خیره شدگی چشم
تعین محل قرار گیری منابع روشنایی
اتاق نشیمن و پذیرایی
نهار خوری
آشپزخانه
حمام
اتاق خواب
محیط اداری
نور پردازی مناسب
نور طبیعی
جایگاه نور پردازی در طراحی داخلی
رنگ و ترتیب رنگ
گالری تصاویر
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 105
مطالب مرتبط