این فایل پاورپوینت شامل 42 اسلاید قابل ویرایش و در مورد قراردادها و مباحث حقوقی می باشد.
اهداف
انواع روش های تامین مالی پروژه ها
انواع روش های اجرای پروژه ها و انواع قراردادها
روش های مرسوم اجرای پروژه ها مانند روش های سه عاملی، BOT ، طرح و ساخت، EPC ، فاینانس و…
مزایا و معایب و چگونگی کاربرد هرکدام روش ها
مقدمه
دو مشخصه تعیین کننده برای هر یک از روش های اجرای پروژه، چگونگی پیوستگی مراحل انجام پروژه و همچنین تامین منابع مالی مورد نیاز توسط بخش های دولتی یا خصوصی می باشد. هر یک از این شیوه های گوناگون اجرا دارای نقاط قوت و ضعف متفاوت می باشند که با انتخاب استراتژی مورد نیاز انجام پروژه، پروژه بطور موفقیت آمیزی اجرا خواهد شد. اگر چه همواره نیازهای کارفرما با تغییر شرایط سیاسی و اقتصادی تغییر می یابد. لذا در ادامه، انواع مشارکت های خصوصی و دولتی و مقایسه بین این مشارکت ها توضیح داده می شود.
طراحی، مناقضه، ساخت یا سه عاملی
یک روش سنتی مورد استفاده در50 سال اخیر بوده که برای اجرای پروژه، یک تیم مهندسی برای طراحی پروژه بر اساس اهداف، بودجه و نیاز های کارفرما به کار گرفته می شود. با کامل شدن طراحی اجرای پروژه، یک پیمانکار بر طبق فرآیند مناقضه برای ساخت و نصب بر اساس حداقل قیمت انتخاب می شود. در مدت زمان ساخت، مهندسین طراح برعملکرد پیمانکار ساخت بر اساس طراحی و مشخصه های فنی و همچنین قوانین کارفرما نظارت دارند.
روش سه عاملی یک روش بسیار موثراجرای پروژه برای کارفرماها طی سال های متمادی بوده است تا بتوانند کیفیت مهندسی و ساخت پروژه را تامین نمایند. شرکت مهندسی نوعا از آغاز پروژه بر اساس صلاحیت، تجربه و تامین کردن منافع کارفرما، هم در زمینه طراحی و هم در زمینه ساخت عمل نموده و خدمات تخصصی را به عنوان نماینده کارفرما انجام می دهد.
پیمانکار ساخت نیز که درمناقضه ساخت موفق شده است، عملیات ساخت را بر اساس طرح مشخص داده شده با حداقل قیمت به عنوان فروشنده انجام خواهد داد. مسئولیت بهره برداری و نگهداری از تاسیسات بعد از اتمام پروژه به عهده کارفرما خواهد بود.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 42
مطالب مرتبط