این فایل پاورپوینت در مورد معرفی سازه های فضاکار می باشد و در 74 اسلاید تهیه شده است.
بخشی از متن:
از مهمترین مزیت های سازه فضاکار رفتار لرزه ای خوب به جهت سبک وزنی آنها میباشد و درجه نامعینی زیادی نیز دارند و نیز مزیت هایی برای پوشش دهانه های زیاد بدون نیاز به ستون ونیز جنبه معماری از دیگر مزیت های اینگونه سازه ها میباشدکه باعث میشود از اینگونه سقف ها برای مکان هایی همچون سالن های صنعتی ،آشیانه هواپیما،نمایشگاه ها و … استفاده گردد.
به سازه ای که اصولا رفتار سه بعدی داشته باشد ، به طوریکه به هیچ ترتیبی نتوان رفتار کلی آن را با استفاده از یک یا چند مجموعه مستقل دوبعدی تقریب زد ، سازه فضاکار نامیده می شود .
با این تعریف طیف وسیعی از سازه ها یعنی حتی برخی از قوس ها و گنبدهای آجری گذشته نیز جزو سازه های فضاکار محسوب می شوند ، اما در اینجا منظور سازه های سه بعدی خاص هستند که معمولا دارای اعضای مستقیم با اتصالات صلب یا مفصلی می باشند.
سازه های فضایی شکلهای هندسی منظمی هستند که در کنار یکدیگر تکرار شده و با اتصال مکرر این اجزا شبکه ای مستحکم و یکپارچه با ساختاری سه بعدی ایجاد می کنند . این اجزا از المانهای طولی ( با مقطع های مربعی ، دایره ای ، مثلثی و … ) و اتصالهایی که هر روز بر انواع آنها افزوده می شودتشکیل می شود .
جنس المانهای طولی متنوع بوده و بسته به نوع مصرف آنها متغیر خواهد بود ولی معمولاً از انواع پلاستیک و پروفیل ، فولاد و آلومینیوم استفاده می شودبه عنوان نمونه هایی از این نوع سازه ها در ایران ، پوشش مرقد مطهر امام و سقف چند غرفه نمایشگاه بین اللملی تهران را می توان نام برد .
فهرست مطالب:
آشنایی با انواع سازه های فضاکار
تعریف و تاریخچه سازه های فضاکار
انواع مدل های هندسی سازه های فضاکار
مصالح سازه فضاکار
شبکه تخت دولایه
چلیک ها
چلیک لملا با اتصالات صلب
گنبدها
انواع گنبد
اجزای سازه فضاکار
ویژگی های فنی سازه های فضاکار به شیوه ی تک پیچ
اتصالات در سازه های فضاکار
پوشاننده سازه فضاکار
نکات اجرائی سازه فضاکار
مثالی از مراحل اجرای پروژه ها
چند توصیه مهم
مراجع
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 74
مطالب مرتبط