این فایل پاورپوینت شامل 33 اسلاید قابل ویرایش و در مورد روش های اندازه گیری سفتی محصولات کشاورزی می باشد.
سفتی صفت کیفی درونی مهمی است که در طی مدت رسیدگی و انبارداری شدیداً تغییر می کند (هرناندِز گومِز و همکاران، 2005).
سفتی میوه یکی از مهم ترین متغیرهای کیفیت و سنجش غیر مستقیم میزان رسیدگی است (بِرِنان، 1984).
در طی مرحله ی رسیدگی، سفتی میوه کم می شود زیرا پکتین (Pectin) موجود در تیغه میانی (Middle Lamella) که عامل پیوند دهنده دیواره ی سلول هاست، تجزیه می شود (دِبِلیه و همکاران، 2000).
الف) روش های تجربی: روش هایی نظیر فشردن بین انگشت ها یا دست، انگشت شست به گوشت میوه، گاز زدن یا جویدن
ب) روش های مخرب: آزمون پانچ، آزمون برش، فشردگی، کشش، پیچش
ج) روش های غیر مخرب: 1- سیستم تصویرسازی پخش نور، 2- پاسخ به تغییر شکل های کوچک (نیرو-تغییر شکل)، 3- پاسخ به ضربه (نیرو-زمان)، 4- روش پس جهش، 5- روش آکوستیک (کریستوفر و همکاران، 2005).
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 33
مطالب مرتبط