پاورپوینت اتوماتای یادگیر (هوش مصنوعی) به بررسی فرآیند یادگیری در موجودات زنده و انتقال این قابلیت به ماشینها می پردازد. اتوماتای یادگیرنده به عنوان یک سیستم بهینه سازی مطرح است که عملکرد خود را بر اساس تجربیات گذشته بهبود میبخشد. این پاورپوینت به تاریخچه اتوماتای یادگیر، از جمله کارهای اولیه تستلین و نارندرا، و همچنین مفاهیم اساسی و الگوریتمهای مرتبط میپردازد. اتوماتای یادگیر به صورت یک سیستم مجرد با تعداد متناهی اعمال توصیف میشود که با تعامل با محیط و بهرهگیری از بازخوردهای محیطی، به انتخاب عمل بهینه دست مییابد. این موضوع شامل بررسی مدل های مختلف یادگیری، ویژگیها و محدودیتهای اتوماتاهای یادگیر است.
فرایند یادگیری
فرایندی که طی آن موجودات زنده مطالب مختلف را یاد می گیرند موضوع مورد علاقه بسیاری از دانشمندان بوده است.
تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته است در دو شاخه کلی متمرکز است:
- درک فرایندی که موجودات زنده در طی آن اقدام به یادگیری می کنند.
- بدست آوردن روش هایی که با استفاده از آنها بتوان این قابلیت را به ماشین منتقل نمود.
اتوماتای یادگیرنده
در روانشناسی، پروسه یادگیری با شکل دهی مفاهیم، اندیشهها، و اشکال و نیز ارتباط بین تجربه و سازماندهی ذهن سرو کار دارد. دو ایده در روانشناسی وجود دارد. یکی اصالت تجربه (Empiricism) و دیگری اصالت عقل (Rationalism) در اولی تجربه تنها منبع دانش است. ایدههای پیچیده از ایدههای سادهتر شکل میگیرند و این ایدههای پیچیده بر مبنای تجربه با هم مرتبط هستند.
فیلسوفانی نظیر Hobbes ، Locke ، Hume و Mill از اصالت تجربه بعنوان مبنایی برای توصیف تئوری یادگیری استفاده کردهاند. در مقابل، گروهی که به اصالت عقل اعتقاد دارند، میگویند که ارتباط بین ایدههای ساده و اولیه ، به اندازه خود ایدهها بنیادی بوده و تجربه در حالت کلی برای تفسیر رویدادها کافی نمیباشد.
فهرست مطالب:
تعریف یادگیری
تاریخچه اتوماتای یادگیر
تقسیم بندی اتوماتاها
محیط Enviroment
رابطه بین اتوماتای یادگیر و محیط
مدل های محیط
معیارهای رفتار اتوماتای یادگیر
الگوریتم یادگیری
انواع اتوماتاهای یادگیر
انواع اتوماتاهای یادگیر با ساختار ثابت
اتوماتای یادگیر با ساختار متغیر
ویژگیهای اتوماتاهای یادگیر
محدودیت ها اتوماتاهای یادگیر
اتوماتای یادگیر توزیع شده
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 60
مطالب مرتبط