این تحقیق در مورد یکی از تکنیک های مقاوم سازی ساختمان ، FRP می باشد که پس از معرفی این تکنیک، به توضیحاتی در مورد این تکنولوژی نوین پرداخته خواهد شد.
مقدمه:
تکنیک مقاوم سازی ستون های مسلح بتنی با استفاده از کامپوزیت های FRP به طور گسترده ای به جای پوشش نمودن به وسیله فولاد مورد کاربرد قرار گرفته است.در مقایسه با استفاده از تنگ ها و مارپیچ فولادی .تکنیک محصور سازی با استفاده از FRP قابلیت این را دارد که محصور شدگی را به صورت پیوسته برای تمام مقطع عرضی ستون تامین کنند.همچنین این موارد دارای خواص ذاتی مطلوبی (نسبت زیاد مقاومت به وزن و مقاومت بالا در برابر خوردگی و خنثی بودن الکترو مغناطیسی)هستند.
به گونه ای که می توان در مقاوم سازی یا بازسازی اعضای بتنی به طور موفقیت امیزی از آنها بهره گرفت.رفتار FRP را نمی توان مانند پوشش فولاد (خاموت)در نظر گرفت.زیرا یک ماده الاستوپلاستیک است در حالی که الیاف FRP کاملا الاستیک می باشد.
بر طبق گزارش اداره فدرال بزرگراه های آمریکا هنگام بررسی پلها از نظر سازه ای به دلیل پوشش کم بتن ، طراحی ضیعف ، عدم مهارت کافی هنگام اجرا و سایر عوامل همانند شرایط آب و هوایی سبب ایجاد ترک در بتن و خوردگی آرماتور های فولادی شده است.
پس از سالها مطالعه بر روی خوردگی ، FRP به عنوان یک جایگزین خوب آرماتور های فولادی در بتن پیشنهاد شده اند.از این مواد به جای آرماتور های فولادی یا کابلهای پیش تنیده در سازه های بتنی پیش تنیده و یا غیر پیش تنیده استفاده می شود. مواد FRP موادی غیر فلزی و مقاوم در برابر خوردگی است که در کنار خواص مهم دیگری همانند مقاومت کششی زیاد آنها را برای استفاده بعنوان آرماتور مناسب می کند.از آنجایی که FRP ها مصالحی ناهمسانگرد هستند نوع و مقدار فیبرورزین مورد استفاده ، سازگاری فیبر و کنترل کیفیت لازم هنگام ساخت آن نقش اصلی را در بهبود خواص مکانیکی آن دارد.
فهرست مطالب
مقدمه
FRP) Fiber Reinforcement polymer ) چیست؟
مزایای استفاده از FRP
روشهای ارایه شده برای بررسی تقویت برشی تیر بتنآرمه با ورقهFRP
چرا به جای میلگرد های فلزی از FRP استفاده کنیم؟
ظهور در صنعت ساختمان
کامپوزیت
پلیمر
درکشورما
روشهای ساخت کامپوزیت ها
فرآیند تولید قطعه SMC
روش تولید BMC
روش تولید GMT
روش تولید LFT
روش تولید RTM
فرایند RTM در مقیاس وسیع در صنعت کامپوزیت
تاریخچه
ورود نسل جدید تقویت کننده ها به بازار
فرایندی جهانی
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 27
مطالب مرتبط