دانلود مقاله کارورزی با عنوان دانلود دانلود گزارش کارآموزی بررسی عملکرد و نگهداری از سد و شبکه در استان خوزستان در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۹۰ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
مقدمه
استان خوزستان با وسعت ۶۷۲۸۲ کیلومتر مربع دارای ۵ رودخانه کارون ، دز ، کرخه ، زهره و هندیجان با آورد سالانه جمعاً ۶/۳۱ میلیارد مترمکعب آب میباشد . مجموع اراضی محدوده دشتها ۲/۴ میلیون هکتار است که از این مقدار حدود ۶/۱ میلیون هکتار قابل کشت است ( کلاسهای ۱و۲و۳) در حال حاضر ۴۵۰۰۰۰۰ هکتار از این اراضی به طریقه سنتی برداشت آب از رودخانهها و حدود ۲۲۰۰۰۰ هکتار از طریق شبکههای مدرن ، آبیاری میشوند لذا اراضی آبی مورد استفاده کشاورزی جمعاً ۶۷۰۰۰۰ هکتار میباشند . سالانه حدود ۷/۷ میلیارد مترمکعب از آبهای سطحی به لحاظ عدم مهار و استفاده از دسترس خارح میشود .
اراضی در دست مطالعه و اجرا برای شبکههای آبیاری حمدود ۵۷۰۰۰۰ هکتار است که میزان ۲۴۰۰۰۰ هکتار از آنها شامل بخشی از اراضی آبی فعلی است و جنبه بهبود آبیاری داشته و مابقی بصورت توسعه آبیاری اراضی مورد توجه میباشند ، علیعذا یشبینی میشود با مهار تمامی آبهای جاری در رودخانههای خوزستان شبکههای آبیاری مدرن و سنتی به حدود ۱۰۰۰۰۰۰ هکتار توسعه یابند. در اینجا جا دارد که از همه عواملی که در این مدت به من یاری رسانده و اطلاعات مورد نظر را در اختیار من قرار داده اند تشکر و قدردانی کنم (جناب مهندس سقاوی ، چوبدار ، عباسپور ، دعاوی)
امور نظارت بر شبکه های آبیاری :
این امور مسئولیت نظارت بر عهده دار بوده و در حال حاضر شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری ناحیه شمال ، گتوند ، کرخه و شاوور ، بهبهان و تولید و انتقال آب جنوب شرق ررا تحت نظارت دارد . تأمین و توزیع آب کشاورزی مورد نیاز در اراضی تحت پوشش بشرح زیر از اهداف عمده این امور می باشد . ضمناً مشخصات و تاریخچه سد مخزنی دز و شهید عباسپور که تامین کننده آب مطمئن برای بخشی از شبکه های استان می باشند در گزارش آمده است .
شرکت بهره برداری آبیاری ناحیه شمال :
اراضی شبکه آبیاری ناحیه شمال از سمت شمال به تپه ماهورهای شمال دزفول و از جهت جنوب به اراضی هفت تپه و رودخانه شاوور و از شرق به رودخانه شوره و از مغرب به رودخانه کرخه محدود می گردد . در سال ۱۳۳۷ هم زمان با ساختمان سد دز مطالعه و طراحی قسمتی از شکه آبیاری در اراضی به مساحت ۲۰۰۰۰ هکتار به صورت آزمایشی توسط مهندسین مشاور عمران و منابع و شرکت هلندی هایدمی شروع و در اواسط سال ۱۳۴۱ ساختمان شبکه آبیاری آزمایشی دز آغاز و در اوایل شهریور ۱۳۴۲ به بهرهبرداری رسید .
فهرست مطالب
مقدمه ۱
آشنایی با شرکتهای بهره برداری از شبکه های آبیاری استان خوزستان ۲
شرکت بهره برداری و آبیاری ناحیه شمال
سد دز
سد شهید عباسپور
شبکه آبیاری گتوند
شبکه آبیاری کرخه و شاوور
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری مارون
شرکت تولید و انتقال آب جنوب شرق
عملکرد شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری ناحیه شمال ۱۸
گزارش اداره مطالعات و آب شناسی (ناحیه شمال) ۲۴
عملکرد شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری جنوب شرق و شبکه های تحت پوشش ۳۷
شبکه های حوزه زهره
شبکه هی حوزه مارون
آخرین تصاویر مربوط به وضعیت کانال شهید رجایی
عملکرد شبکه های آبیاری کرخه و شاوور و شبکه های تحت پوشش ۵۵
شبکه آبیاری کرخه
شبکه های آبیاری مدرن ، تلفیقی و سنتی شاوور
شبکه های آبیاری دشت اوان ویس
شبکه های آبیاری شهید رجایی و شهید دامغانی
سدهای انحرافی کرخه ، شاوور ، خیرآباد
شرح وظایف کارشناسان آب شناسی
عملکرد بهینهسازی سازهای اندازهگیری آب در شبکههای آبیاری و زهکشی استان خوزستان ۶۷
عملکرد شش ماهه نگهداری و بهره برداری شبکه های آبیاری و تأسیسات آبرسانی ۸۰
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 90
مطالب مرتبط