دانلود گزارش کارآموزی بررسی عملکرد و نگهداری از سد و شبکه در استان خوزستان

دانلود مقاله کارورزی با عنوان دانلود دانلود گزارش کارآموزی بررسی عملکرد و نگهداری از سد و شبکه در استان خوزستان در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۹۰ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.


مقدمه
استان خوزستان با وسعت ۶۷۲۸۲ کیلومتر مربع دارای ۵ رودخانه‎ کارون ، دز ، کرخه ، زهره و هندیجان با آورد سالانه جمعاً ۶/۳۱ میلیارد مترمکعب آب می‎باشد . مجموع اراضی محدوده دشتها ۲/۴ میلیون هکتار است که از این مقدار حدود ۶/۱ میلیون هکتار قابل کشت است ( کلاسهای ۱و۲و۳) در حال حاضر ۴۵۰۰۰۰۰ هکتار از این اراضی به طریقه سنتی برداشت آب از رودخانه‎ها و حدود ۲۲۰۰۰۰ هکتار از طریق شبکه‎های مدرن ، آبیاری می‎شوند لذا اراضی آبی مورد استفاده کشاورزی جمعاً ۶۷۰۰۰۰ هکتار می‎باشند . سالانه حدود ۷/۷ میلیارد مترمکعب از آبهای سطحی به لحاظ عدم مهار و استفاده از دسترس خارح می‎شود .
اراضی در دست مطالعه و اجرا برای شبکه‎های آبیاری حمدود ۵۷۰۰۰۰ هکتار است که میزان ۲۴۰۰۰۰ هکتار از آنها شامل بخشی از اراضی آبی فعلی است و جنبه بهبود آبیاری داشته و مابقی بصورت توسعه آبیاری اراضی مورد توجه می‎باشند ، علیعذا یش‎بینی می‎شود با مهار تمامی آبهای جاری در رودخانه‎های خوزستان شبکه‎های آبیاری مدرن و سنتی به حدود ۱۰۰۰۰۰۰ هکتار توسعه یابند. در اینجا جا دارد که از همه عواملی که در این مدت به من یاری رسانده و اطلاعات مورد نظر را در اختیار من قرار داده اند تشکر و قدردانی کنم (جناب مهندس سقاوی ، چوبدار ، عباسپور ، دعاوی)
امور نظارت بر شبکه های آبیاری :
این امور مسئولیت نظارت بر عهده دار بوده و در حال حاضر شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری ناحیه شمال ، گتوند ، کرخه و شاوور ، بهبهان و تولید و انتقال آب جنوب شرق ررا تحت نظارت دارد . تأمین و توزیع آب کشاورزی مورد نیاز در اراضی تحت پوشش بشرح زیر از اهداف عمده این امور می باشد . ضمناً مشخصات و تاریخچه سد مخزنی دز و شهید عباسپور که تامین کننده آب مطمئن برای بخشی از شبکه های استان می باشند در گزارش آمده است .
شرکت بهره برداری آبیاری ناحیه شمال :
اراضی شبکه آبیاری ناحیه شمال از سمت شمال به تپه ماهورهای شمال دزفول و از جهت جنوب به اراضی هفت تپه و رودخانه شاوور و از شرق به رودخانه شوره و از مغرب به رودخانه کرخه محدود می گردد . در سال ۱۳۳۷ هم زمان با ساختمان سد دز مطالعه و طراحی قسمتی از شکه آبیاری در اراضی به مساحت ۲۰۰۰۰ هکتار به صورت آزمایشی توسط مهندسین مشاور عمران و منابع و شرکت هلندی هایدمی شروع و در اواسط سال ۱۳۴۱ ساختمان شبکه آبیاری آزمایشی دز آغاز و در اوایل شهریور ۱۳۴۲ به بهره‎برداری رسید .

فهرست مطالب
مقدمه ۱
آشنایی با شرکتهای بهره برداری از شبکه های آبیاری استان خوزستان ۲
شرکت بهره برداری و آبیاری ناحیه شمال
سد دز
سد شهید عباسپور
شبکه آبیاری گتوند
شبکه آبیاری کرخه و شاوور
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری مارون
شرکت تولید و انتقال آب جنوب شرق
عملکرد شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری ناحیه شمال ۱۸
گزارش اداره مطالعات و آب شناسی (ناحیه شمال) ۲۴
عملکرد شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری جنوب شرق و شبکه های تحت پوشش ۳۷
شبکه های حوزه زهره
شبکه هی حوزه مارون
آخرین تصاویر مربوط به وضعیت کانال شهید رجایی
عملکرد شبکه های آبیاری کرخه و شاوور و شبکه های تحت پوشش ۵۵
شبکه آبیاری کرخه
شبکه های آبیاری مدرن ، تلفیقی و سنتی شاوور
شبکه های آبیاری دشت اوان ویس
شبکه های آبیاری شهید رجایی و شهید دامغانی
سدهای انحرافی کرخه ، شاوور ، خیرآباد
شرح وظایف کارشناسان آب شناسی
عملکرد بهینه‎سازی سازهای اندازه‎گیری آب در شبکه‎های آبیاری و زهکشی استان خوزستان ۶۷
عملکرد شش ماهه نگهداری و بهره برداری شبکه های آبیاری و تأسیسات آبرسانی ۸۰


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 90

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط