دانلود مقاله نقش خانواده در بزهکاری فرزندان

دانلود مقاله نقش خانواده در بزهکاری فرزندان تحقیق نقش خانواده در بزهکاری فرزندان تاثیر خانواده بر بزهکاری فرزندان مقاله بزهکاری فرزندان تاثیر طلاق بر بزهکاری فرزندان طلاق و بزهکاری فرزندان رابطه طلاق و بزهکاری فرزندان تاثیر خانواده بر بزهکاری فرزندان نقش والدین در بزهکاری فرزندان طلاق والدین و بزهکاری فرزندان بزهکاری فرزندان طلاق بزهکاری فرزندان

The role of family in child delinquency

 

نقش خانواده در بزهکاری فرزندان
فهرست مطالب
نقش خانواده در بزهکاری فرزندان ۱
نقش خانواده: ۲
تصویر یک زندگی…. ۳
مکانیسم های دفاعی ۴
علل‌ و عوامل‌ موثر در برهکاری‌: ۹
نقش‌ دوستان‌ و همسالان‌: ۹
پیشگیری‌ و بازداری‌ اطفال‌ و نوجوانان‌ در مقابل‌ بزهکاری‌: ۱۲
ریشه یابی بزهکاری اطفال و نوجوانان ۱۴
تعریف طفل بزهکار: ۱۵
آمار و ارقام مربوط به بزهکاری اطفال و نوجوانان: ۱۶
عوامل موثر در بزهکاری اطفال و نوجوانان: ۱۶
نقش خانواده: ۱۶
عوامل اجتماعی: ۱۷
عوامل اقتصادی: ۱۷
نقش دوستان و همسالان: ۱۷
عوامل روانشناختی: ۱۷
علت های دیگر بزهکاری: ۱۸
منابع: ۱۹
در مطالعه علل رفتار مجرمانه همیشه باید عوامل چندگانه موجد جرم و تاثیر متقابل آنها را در یکدیگر مورد نظر قراردهیم. برحسب مورد ممکن است تاثیر یکی از این عوامل از عامل دیگر بیشتر باشد، ولی هیچ گاه یک عامل واحد، علت کلیه رفتارهای مجرمانه نیست.
در بزهکاری، عوامل اجتماعی و روانی هردو بر یکدیگر اثر میگذارند و با یکدیگر همبستگی دارند. عوامل دسته اول در محیط وجود دارد و فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. عوامل دسته دوم نیز در درون شخصیت موجود است و در مقابل محیط واکنش نشان میدهند و روشن است که از لحاظ کیفیت و کمیت، تغییر پیدا میکنند و ممکن است به صورتهای بیشمار با یکدیگر ترکیب یابند.
انسان ممکن است از سه راه به انجام فعالیت های مجرمانه وادار شود:
۱- وقتی تمایلات ضد اجتماعی در معرض نفوذ عوامل جرم زا قرار گیرد و تحت تاثیر این عامل، بیشتر برانگیخته شود.
۲- وقتی در شخص به علت احساس گناه عمیق که در اثر افعال قبلی او به وجود آمده، یک میل شدید برای مجازات شدن بوجود آمده باشد.(یعنی از طریق ارتکاب جرم جدید، برای خود مجازات تهیه میکند)
۳- شخصی که از لحاظ عاطفی، احساس ضعف و عدم اطمینان میکند، ممکن است برای مخفی داشتن این احساس، روحیه‌ای دفاعی و پرخاشگر در خود به وجود آورد.
در پیدایش عمل مجرمانه باید سه عامل را در نظر گرفت:
۱- تمایلات مجرمانه(ت)
۲- وضعیت کلی(و)
۳- مقاوت ذهنی و عاطفی شخص در مقابل وسوسه(م)
که ماحصل آن فرمول و قانون چگونگی پیدایش یک عمل مجرمانه است
عمل مجرمانه حاصل جمع تمایلات مجرمانه شخص به اضافه وضعیت کلی او تقسیم بر میزان مقاوت او است.)
تمایلات مجرمانه شخص و مقاومت وی در مقابل آنها ممکن است به عملی ضد اجتماعی یا مجرمانه منجر شود، و یا به صورت رفتاری که مورد تایید اجتماع است درآید، و این امر بستگی به آن دارد که از تمایلات مجرمانه و مقاومت،کدامیک قویتر باشند.
همه افراد دارای تمایلات و ضد تمایلاتی هستند. عمل مجرمانه تنها وقتی ممکن است روی دهد که مقاومت شخص کافی نباشد و نتواند فشار تمایلات مجرمانه و وضعیت خاص را تحمل کند……….


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 50

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط