در این مطلب از سایت وطن فایل دانلود تحقیق در مورد نان را به صورت فایل ورد و قایل ویرایش برای شما کاربران گرامی گردآوری کرده ایم که دارای ۴۲ صفحه می باشد که بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود تحقیق در مورد نان برای شما نمایش داده خواهد شد و همچنین لینک دانلود مقاله مورد نظر برای شما ایمیل خواهد شد.
مقدمه
«الحمدلله الذی خلق لنا الخبز»
«سپاس خدایی را که نان را برای ما آفرید»
ابر و باد ومه و خورشید و فلک در کارند
تا تو نانی بدست آری و به غفلت نخوری
به یقین، نان یکی از بزرگترین موهبتها و برکاتی است که خداوند عزیز و رزاق به بندگان خود، عطا نموده است.
دست قدرتمند الهی، بی هیچ نقصان و قصوری تمام شرایط را برای ایجاد و پرورش این نعمت بزرگ فراهم نموده است و زبان ستایش و شکر انسان را با هر ذوق و سلیقه و میزان درکی، باز و گویا کرده است.
اما ظاهراً آنچه به عنوان مهمترین عامل دربه ثمر نشاندن این همه تلاش و تدبیر الهی مطرح است، همان دقت و ظرافتی است که بشر در تهیهی محصولی به نام «نان» به کار میبرد و با بهرهبرداری از اندیشههای ناب و ابتکارات گرانقدر، نیز با به کارگیری پیشرفتهترین تجهیزات و فنآوری بر جلوههای ویژه این نعمت ارزشمند الهی افزوده و از اسراف آن جلوگیری نماید.
به منظور ترویج استفادهی بهینه از نان به عنوان یکی از بزرگترین نعم الهی مجموعهای را تحت عنوان «نان» به شیفتگان و مشتاقان فرهنگ ناب اسلامی تقدیم مینماییم.
امید آنکه خداوند بزرگ، توفیق شکرگزاری عملی و حقیقی از نعمتهای خود را به ما ارزانی دارد.
نان و اهمیت آن
الف: نان مایهی برکت و نیروبخش عبادت
قال النبی (ص): «اللهم بارک لنا فیالخبز و لا تفرق بیننا و بینه فلولا الخبز ما صمنا و لا صلینا و لا ادینا فرائض ربنا »
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «خداوندا، نان را در زندگی ما چنان قرار ده که با کمترین مقدار از آن، بیشترین بهره و نیرو به ما برسد. خدایا، دستیابی به نان را برای ما مشکل مگردان چرا که اگر نان نباشد نمیتوانیم روزه بگیریم، نمیتوانیم نماز بخوانیم، بلکه نمیتوانیم هیچ یک از وظایف دینی خود را انجام دهیم».
ب: نان، بهترین غذا
قال النبی (ص): «خیر طعامکم الخبز»
پیامبر اکرم(ص) فرمود: «بهترین طعام و غذای شما نان میباشد».
امروزه در بسیاری از کشورهای جهان نان به عنوان غذای اصلی مردم میباشد و روزانه قسمت قابل توجه از انرژی پروتئین، املاح معدنی، ویتامینهای گروه B مورد نیاز انسان را تامین مینماید.
در ایران نیز ۸۰ درصد غذاها را نان تشکیل میدهد و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانهی مردم از خوردن نان تأمین میگردد.
متأسفانه در کشور ما با اضافه کردن جوششیرین به این غذای با ارزش آن را نهایتاً به غذایی با پیامدهای مضر تبدیل میکنند.
فهرست
مقدمه
نان و اهمیت آن
فرایند تهیهی نان
انواع نان در ایران
اثرات مخرب جوششیرین
مضرات جوششیرین در بدن انسان
دلایل ایجاد ضایعات نان
چرا نان بیات میشود؟
آداب نان
کیفر توهین به نان
منابع
تحقیق نان به صورت فایل دنلودی می باشد شما بعد از پرداخت مبلغ مورد نظر می توانید در همان لحظه فایل را دریافت نمایید. در صورتی که به هر دلیلی موفق به پرداخت و یا دانلود نشدید از قسمت تماس با ما سایت، به ما اطلاع دهید تا در کمترین زمان ممکن به مشکلات شما رسیدگی کنیم.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 42
مطالب مرتبط