مقاله در مورد صادرات و واردات دانلود مقاله بررسی موانع موجود در راه صادرات فرآورده های گوشتی ایران صادرات فرآورده های گوشتی صادراتی فراورده های خاورمیانه شرکت صادراتی فرآورده های خاورمیانه مقاله مدیریت صادرات و واردات
–
بررسی موانع موجود در راه صادرات فرآورده های گوشتی ایران
مقدمه:
کاهش در آمدهای حاصل از صدور نفت و نوسانات شدید آن، افزایش جمعیت کشور، کاهش قدرت خرید درآمدهای نفتی و مهمتر از همه پایان پذیر بودن منابع نفت و خیلی عظیم جمعیت جوان جویای کار، مدتهاست که سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور را به این باور رسانده است که توسعه صادرات غیر نفتی و رهایی از اقتصاد تک محصولات نفت، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
ناکامی اغلب کشورهایی که از استراتژی جایگزینی واردات پیروی می کردند و این واقعیت که کشورهای تازه صنعیت شده آسیا، عمدتا از طریق استراتژی توسعه صادرات و نفوذ در بازاهاری جهانی توانسته اند رشد مداوم اقتصادی خود را حفظ و تقویت نمایند نیز به نوبه خود را انتخاب استراتژی توسعه صادرات کشور موثر بوده اند ولی باید قبول کرد که برای رسیدن به توسعه صادرات باید ساختار اقتصادی و تجاری کشور اصلاح گردد.
بیان مسئله
موانع موجود در راه صادرات فرآورده های گوشتی ایران چیست؟ یکی از مهمترین مشکلات کشور توسعه نیافتگی بخشهای و بازرگانی و صادرات شرکتها و بنگاههای از تجارت جهانی و به ویژه راهکارهای مناسب برای صادرات کالا و خدمات است
فهرست مطالب:
عنوان:. ۱
«بررسی موانع موجود در راه صادرات فرآورده های گوشتی ایران» ۱
مقدمه:. ۱
بیان مسئله. ۱
سوال اصلی. ۲
ضرورت انجام تحقیق. ۲
اهداف تحقیق:. ۳
فرضیه ها:. ۴
فصل دوم :. ۶
سابقه علمی تحقیق. ۶
مقدمه:. ۶
تاریخچه فراورده های گوشتی سوسیس و کالباس. ۷
آشنایی با صنعت سوسیس و کالباس. ۸
فصل سوم:. ۱۲
روش تحقیق. ۱۲
مقدماتی صادرات:. ۱۲
تعریف صادرات:. ۱۲
تعریف صادارت یا به عبارتی دیگر. ۱۳
آمیخته بازاریابی در صادرات. ۱۳
ترفیع فروش. ۱۴
برنامه آمیخته ترفیع فروش:. ۱۴
محدودیت های عملیات ترفیع فروش بازار. ۱۵
تعاریف و مفاهیم :. ۱۵
تجربه. ۱۶
مدیریت و پرسنل. ۱۶
ظرفیت تولید. ۱۶
ظرفیت مالی. ۱۶
تنظیمات یک برنامه ی کلی برای یک صادرات موفق. ۱۶
پنج نکته مهم در کارهای صادراتی. ۱۷
برنامه صادراتی (export plan) چیست؟. ۱۷
مواردی که باید برنامه صادراتی (export paln) گنجاند؟. ۱۷
انتخاب کشور هدف. ۱۸
برای انتخاب کشور هدف موارد زیر را مد نظر داشته باشید: ۱۸
برای شناخت کشور هدف باید موارد را در نظر بگیرید؟. ۱۸
عواملی که باید در انتخاب بازار مد نظر قرار دهیم. ۱۸
اشتباهات رایج در کارهایی صادراتی:. ۱۹
ارزش غذایی فراورده های گوشتی:. ۲۱
اهمیت صنایع گوشتی در تغذیه. ۲۳
روغن و چربی های گیاهی و حیوانی. ۲۵
نیتریت و نیترات. ۲۶
پر کننده ها. ۲۷
ادویه جات. ۲۷
فرمول استاندارد سوسیس و کالباس. ۲۸
روش تحقیق :. ۳۰
تجزیه و تحلیل داده ها. ۳۰
فرضیه ۲:. ۳۲
فرضیه ۳-. ۳۲
فرضیه ۴٫ ۳۳
فرضیه ۵٫ ۳۴
فرضیه ۶٫ ۳۴
فرضیه ۷٫ ۳۴
فرضیه ۸٫ ۳۵
فصل پنجم. ۳۶
بحث و نتیجه گیری. ۳۶
مقدمه (خلاصه فصول ۱ -۲-۳). ۳۶
ضرورت انجام تحقیق:. ۳۶
فرضیه ها:. ۳۷
تاریخچه فراورده ملی گوشتی سوسیس و کالباس. ۳۷
آشنایی با صنعت سوسیس و کالباس:. ۳۸
روش تحقیق:. ۳۸
نتیجه گیری و پیشنهادات. ۳۸
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 45
مطالب مرتبط