دانلود طرح تولید تافی و شکلات دانلود طرح توجیهی تولید تافی و شکلات مراحل تولید تافی و شکلات خط طرح توجیهی تولید شکلات خط تولید شکلات دستگاه تولید شکلات مراحل تولید شکلات در کارخانه نحوه تولید شکلات کارخانه تولید شکلات طرح توجیهی تولید شکلات قیمت دستگاه تولید شکلات چگونگی تولید شکلات
–
–
موضوع طرح : تولید شکلات و تافی
ظرفیت : ۶٠٠ تن در سال
دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه
میزان اشتغالزایی : هجده نفر
شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶٠ % و درجه حرارت آن ١۶ تا ١٨ درجه سانتیگراد می باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود…
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط