دانلود تحقیق سیستم مکانیکی آسانسور مقاله سیستم مکانیکی آسانسور محاسبات مکانیک آسانسور مکانیک کار آسانسور مکانیک و راه اندازی آسانسور مقاله درباره آسانسور مقاله در مورد آسانسور مقاله سرویس و نگهداری آسانسور مقاله راجع به آسانسور مقاله آسانسور هیدرولیکی دانلود مقاله آسانسور دانلود مقاله در مورد آسانسور دانلود مقاله طراحی آسانسور
تحقیق سیستم مکانیکی آسانسور به همراه فرمول
فهـرست مطـالـب
عنوان
سیستم مکانیکی
تقسیم بندی آسانسور
پارامترهای فنی
سیستم تعلیق کابین
وزنه تعادل
ترمزها
آزمایش ترمزهای آسانسور
سیستم ایمنی ( پاراشوت (
گاورنرها سرعت غیر مجاز
درها وسردها
دربهای آکاردئونی
چاه آسانسور
سازه چاه
موتورخانه
موتورمحرکه آسانسور
عایق سازی صدا
محاسبه ی فرکانس تشدید
آزمایش موتورو گیربکس بالابر
انتخاب نقاط مبنا
مشخصه های مخصوص آزمایش ها
ریل های راهنما
محاسبه ریل راهنما
خلاصه ای از مشاهدات تجربی
سیستم مکانیکی
آسانسور وسیله ای دائمی برای بالا بردن بین دو سطح توقف یا بیشتر است، این وسیله شامل کابین برای حمل مسافرین و یا بار است که حداقل قسمتی از آن در داخل ریل های راهنمای صلب که به صورت عمودی یا مورّب با زاویه کمتر از پانزده درجه نسبت به محور قائم نصب شده .
تقسیم بندی آسانسور
آسانسور با چندین مشخصه گروه بندی می شوند: مهم ترین مشخصه طریقه ی رانش آسانسور است که باعث طراحی و ساخت متفاوت قطعات آن می شود. گروه بندی آسانسور از این نظر به طریق زیر است :
۱- آسانسور برقی ۲- آسانسور هیدرولیکی ۳- آسانسور پنوماتیکی
آسانسور برقی ممکن است دارای :
الف) رانش کششی : که سیم بگسل ها به علت اصطکاک با شیارهای فلکه کششی که متصل به گیربکس است به حرکت درمی آید.
ب) رانش مثبت : که آسانسور توسط زنجیر یا سیم بگسل به علل دیگری غیر از اصطکاک به حرکت درمی آید مثل سیستم بالابرهای ساختمانی .
پ) رانش با موتور مغناطیسی خطی : که نیروی محرک به توسط کویلهائی که به طور خطی آرایش داده شده اند به طور مستقیم یا غیرمستقیم به کابین یا وزنه تعادل اعمال می شود.
پارامترهای فنی
پارامتر اصلی آسانسور با Q(kg) و سرعت V(m/s) است. آسانسور طبق این پارامترها ساخته می شود و عملکرد عادی آن توسط سازنده تضمین می شود.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 40
مطالب مرتبط