دانلود تحقیق بسته بندی مواد غذایی
مقدمه:
بسته بندی عبارت است از هنر وعلم آماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن، و در نهایت فروش.
بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزان باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد. با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشینهای مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از: نرمش، قابلیت پذیرش چاپ، قابلیت استفاده در ماشین های لفاف، قابلیت دوخته شدن در حرارت، شکل پذیری به کمک باد یا خلا و یا فناوریهای حرارتی . خواص مطلوب دیگری که به ویژه ازدیدگاه صنایع غذایی مهم هستند عبارتند از: شفافیت، نفوذپذیری یا غیرنفوذپذیری محصول نسبت به بخار آب وگازهای دی اکسیدکربن، اکسیژن و نیتروژن.
فهرست مطالب:
مقدمه
بسته بندی موادغذایی
تاریخچه
وسائل سیستم های مورد استفاده در بسته بندی
ورقه ضد بخار آب
مواد مورد استفاده در بسته بندی
مواد بسته بندی پلاستیکی
۱- پلی الفین
۲- ترموپلاستیک های غیر اتیلنی
پلیمر های مرکب
انواع پلیمرهای مرکب
سایر مواد موجود در پلاستیک ها
ایده های نو در بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی فعال و هوشمند مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی که طعم و رایحه فرار دارند
رشد وتوسعه صنعت بسته بندی غذاهای آماده
ظروف سبز
فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی
اصول بسته بندی مواد غذایی
آسیب مکانیکی
خصوصیت نفوذناپذیری
حفاظت از مواد غذایی
معرفی اتمسفر اصلاح شده MAP
مقایسه ماندگاری ها
چگونگی استفاده از روش MAP
کلام آخر
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 35
مطالب مرتبط