با مصرف نخود پوست خود را جوانسازید

با مصرف نخود پوست خود را جوانسازید

خواص درمانى نخود :
۱- نخود را در شیر بجوشانید و بخورید. نخود ریه را تقویت مى‏ کند و احساس خستگى در ریه را برطرف مى ‏سازد.

۲- هر روز نخود را در آب بخیسانید و خیسانده آن را خام بجوید و بخورید بعد آب خیس کرده نخود را هم با کمى عسل شیرین کنید و روى آن بیاشامید. خونساز و اشتهاآور و مغذى و چاق کننده است، براى برگشت قوه باء مأیوسان بسیار مؤثر است، انسان را جوانتر مى‏ کند.

خواص نخودنخود بخاطر داشتن تمام ویتامین ها از جمله ویتامین‏هاى‏ A , C , B , E و پروتیین و مواد معدنی و آمینو اسید های ضروری پوست را زیبا و انسان را جوانتر می سازد

۳- آب پخته آن را نمک بزنید و بنوشید. مدرّ و کمى ملیّن است، بازکننده گرفتگى ‏ها است، براى تحلیل ورم لثه‏ ها و تسکین درد دندان و درد سینه و درمان زخم ریه نافع است، لیزى معده را برطرف مى ‏سازد.

۴- شب نخود را در سرکه بخیسانید و صبح ناشتا آن نخودها را بخورید و در آن روز چیز دیگرى نخورید. براى کشتن کرم معده نافع است.

۵- نخود را با کنجد بجوشانید و بخورید. قاعدگى را باز مى‏ کند.

۶- آب خیسانده نخود را هر روز به صورت بمالید. پوست صورت را زیبا مى‏ سازد.

۷- بو داده نخود را (نخودچى) را نرم بسایید و با حنا مخلوط کنید و داخل رحم بپاشید. ترشحات غیر طبیعى را برطرف مى‏ کند.

۸- نخود را نرم بکوبید و با آب خمیر کنید و شب‏ها ضماد نمایید. خارش بدن را تسکین مى‏دهد، درد کمر را بهبود مى‏ بخشد، موها را تقویت مى ‏کند. و باعث رشد مو مى‏ گردد، مالیجى یا ورم بناگوش را درمان مى‏ کند، زردى پوست صورت و کک مک را برطرف مى ‏سازد.

۹- اگر حلیم نخود با سرکه خورده شود و در آب پخته نخود هم بنشینید براى اصلاح بیمارى مقعد و پاک کردن رحم و اخراج انگل معده و روده مؤثر است.

۱۰- نخود را نرم بکوبید و با عسل خمیر نمایید و ضماد کنید. جراحت سرطان را باز مى‏ کند.

۱۱- اگر هر شب یک مثقال خشک آن را نرم بسایید و تنقیه کنید. کرم‏هاى ریز مقعد را نابود مى‏سازد.

طبیعت نخود: گرم و خشک است و سبز آن کمى تر است.

ترکیبات شیمیایى نخود: در هر ۱۰۰ گرم نخود خشک و خام مواد زیر وجود دارد:
پروتئین حدود ۲۰ گرم- هیدرات‏هاى کربن ۵۵ گرم- آب ۱۰ گرم- خاکستر ۳ گرم- کلسیم ۱۵۰ میلى‏ گرم- فسفر ۳۳۰ میلى‏ گرم- آهن ۹/ ۶ میلى ‏گرم- سدیم ۲۶ میلى‏ گرم- پتاسیم ۷۹۷ میلى ‏گرم- تیامین ۳۱/ ۰ میلى ‏گرم- رایبوفلاوین ۱۵/ ۰ میلى‏ گرم- نیاسین ۲ میلى‏ گرم- ارسنیک ۰۰۹/ ۰ میلى‏ گرم- روغن ثابت ۵ تا ۴ درصد- لیسین- لسیتین- سیستین- فیتین- ساپونین- ارژى نین- تایروزین- مواد نشاسته‏اى- تریپتوفان- کاروتنوئید- اکسالیک‏اسید- استیک اسید- مالیک اسید.
ویتامین‏هاى‏A وC -B وE در نخود وجود دارد.

نکته: برای جلوگیری از نفخ کمی نجبیل روی آن میل کنید

تذکر: اگر پس از خوردن نخود آب بخورید زیان‏ آور است.

مصلح نخود : تخم خشخاش- زیره و شوید و در گرم ‏مزاجان سکنجبین است

منبع: اسرار گیاهان دارویى



مطالب مرتبط